Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קורה לי לא מעט פעמים וכבר חלק מהצבע סובל מזה, מכסה מנוע שיש איזה 3-5 נקודות קטנות לבנות שבהן עף הצבע, מבאס.

 

קורה בעיקר מאחורי משאיות לכן אני או עוקף או מאט ונותן להן להתרחק ככל האפשר (בעיקר כבישים מהירים).

כנ"ל לגבי מסחריות או רכבי עבודה - משום מה הן תמיד אלו שמעיפות הכי הרבה זבל מאחוריהן.

Opel Adam S 2017

פורסם
אתה נוסע הרבה באזור מזרח ירושלים? כביש 443? יכול להיות שמה ששבר לך שמשה הייתה אבן שזרקו עליך.

בגדול, אני מרגיש אבנים קטנות שעפות עליי בעיקר כשאני עובר ליד משאיות בכביש 6.

 

חחח.. נוסע המון על 443 אבל דווקא שם אין את זה.

 

אגב, לא יודע מה איתך אבל אני מכיר שהם זורקים אבנים ולא חצץ.

A3

A4

פורסם

בארה"ב של שנות ה-90 היתה אופנה של "חזיות" לקדמת הרכב, התחיל בתור אביזר הגנה בדיוק למטרה זו ובדרך מוזרה הפך למשהו אופנתי ומגניב.

 

היתה זליגה של זה גם לארץ. זוועה.

  • חברי המעגל הראשון
פורסם
פעם אחרונה ש"אבן ניתזה" עליי זה הסתיים בנזק של 2000 שקלים וזנב קטן(הלך לי גלגל מגנזיום ושני צמיגים קדמיים)

ניתזה עליך אבן חצץ או שמחבלים זרקו עליך בלוק בניין?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אחח...

לפעמים אני ממש שמח שאבן פוגעת לי בשמשה הקדמית, במיוחד כשאני נזכר בפעם ההיא שחטפתי אחת כזו בירך ופעם באצבעות כשהייתי על האופנוע. זה סימן כחול יפה לכמה ימים, דומה מאוד לזה שמשאיר כדור גומי (גם כזה קיבלתי פעם, סיפור ארוך...)

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

×
×
  • תוכן חדש...