Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי זו תחושה שלי שיש יותר אבנים על הכביש, אבל ב2015 הספקתי לשבור פעמים שמשה קדמית (רכב שהוחלף), ולאחרונה אני שם לב שלפחות פעמים ביום אני שומע את הצליל הארור ומחפש פגיעות על השמשה.

מה אתכם?

A3

A4

פורסם
אם תשמור מרחק מהרכבים שלפניך(מרחק כפול ממשאיות), אז אני מאמין שהתופעה תפחת.

ברמת העיקרון אתה צודק. אבל 15 שנה אני נוהג אותו דבר ורק השנה זה הפך למוגזם

A3

A4

פורסם

לא מטרת השרשור אבל תתקין מצלמת רכב. משאית אשר משנעת חצץ מחוייבת בכיסוי הרמטי. אם פגע בך חצץ עקב כיסוי לא תקין, דו"ח ותביעת הביטוח של נהג המשאית.

פורסם

חצץ יכול גם להימצא על כביש שזה עתה נסלל מחדש, מאחר והוא חלק בתערובת האספלט.

חלק מהבעיה היא שחצץ הניתז מן הכביש על ידי רכב נוסע ניתז ממש לאחור, ולכן הפתרון היחיד הוא לשמור רווח שדי בו כדי שהוא ייפול חזרה לאדמה לפני שתגיע אליו.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

קורה בכבישים בבנייה, או באזורים כמו שדיברת צפון או דרום מרובי המשאיות והכבישים הדו סטריים ללא גדר הפרדה, שבאה אליך משאית ממול ומעיפה עליך את תכולתה.

הפתרון : משאית באה ממולך-לסטות כמה שיותר ימינה (בזהירות כמובן), ולשמור מרחק מרכבים שלפניך כמו שציינו מעליי, אין פתרונות קסם.

הנסיעה שלי כוללת כ 6 קילומטר בכביש בעייתי שאמנם סלול טוב אבל עוברות בו המון משאיות, ברכב הקודם שלי הצבע היה רגיש ועל כל פגיעה של אבן חלק אחר בפח היה מתקלף, ממש מעצבן.

Miata ND2

פורסם

נסדקה לי בעבר עדשת פנס ערפל מזכוכית בגלל אבן קטנה שעפה מגלגל של משאית. יש לי מצלמה וראו את זה יופי, מה אני יכול לעשות? כלום.

פורסם

אם אתה נוהג 15 שנים ורק השנה זה נראה לך מוגזם, זה יכול מקרי לגמרי. לי זה קרה כמה פעמים אבל לא פגע בשמשה. כמובן שמוזיקה בווליום גבוה מעלימה את התופעה :p

פורסם

אתה נוסע הרבה באזור מזרח ירושלים? כביש 443? יכול להיות שמה ששבר לך שמשה הייתה אבן שזרקו עליך.

בגדול, אני מרגיש אבנים קטנות שעפות עליי בעיקר כשאני עובר ליד משאיות בכביש 6.

פורסם

פעם אחרונה ש"אבן ניתזה" עליי זה הסתיים בנזק של 2000 שקלים וזנב קטן(הלך לי גלגל מגנזיום ושני צמיגים קדמיים)

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

• תוכן חדש...