Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

כבר תקופה שאני מחפש להזמין רפליקה מדויקת סופר קופי מהאינטרנט, הבעיה שאני לא מצליח למצוא.

ועד שמצאתי באתר מסוים אי אפשר לשלם בפייפאל והוא לא מוכר כמו אלי אקספרס.

כל המוכרים שפגשתי רוצים סכומים של 600-800 שקלים, נראה לי סכום גבוה לשעון מזויף שספק עמיד למים ספק יחזיק תקופה.

אז, מאיפה כל המוכרים מזמינים את השעונים?

תודה

תמיר.

פורסם

יש מוכר סיני שגם מוכר בעלי אקספרס, קניתי ממנו כבר שמונה שעונים. הוא קצת מעצבן אבל אפשר להסתדר איתו.

הוא מוכר גם ישירות דרך פייפאל לדעתי, אתה יכול לתפוס אותו במייל [email protected]

אתה יכול לשלוח לו תמונה של השעון שאתה רוצה או לחילופין לבחור מתוך אתר עם תמונות הדגמים.

המחירים אצלו הם 70-100 דולר. תלוי בשעון.

איכות השעונים סבירה למחיר. בין כל השעונים שרכשתי ממנו היה שעון אחד דפוק (מנגנון אוטומטי שלא פעל כמו שצריך), שלחתי את השעון בחזרה אליו. אחרי שלושה חודשים של התכתבויות בהם הוא מספר לי סיפורים שהוא נמצא באוסטרליה אצל לקוח גדול, וכבר חשבתי שלא אקבל את השעון בחזרה, שלח לי שעון אחר לפי בקשתי ללא עלות נוספת עבור משלוח חוזר או החלפת הדגם. אז סה"כ הוא גם בסדר.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אותם אנשים שרוצים שעון בשווי פי 10 מזה באיכות טובה ולא משהו שזורקים אחרי חודשיים

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

ב-2500 ש"ח אפשר לקנות יופי של שעונים שווייצרים מקוריים ולא איזה בדיחה שיושבת לך על היד.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
מי הם האנשים שמשקיעים 2,500 ש״ח על רפליקה של שעון ?

כאלה שרוצים שעון שממש דומה לשעון אחר שעולה 6500$ אחרי הנחה ואין להם 6500$.

אישית אין לי בעיה עם אנשים שעונדים רפליקה של שעון, לא לכל אחד יש אפשרות להוציא סכום כסף גדול על שעון.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

נתקלתי בהרבה סוגים של זיופים עבור שעונים ואף פעם לא בסופר-קופי בשווי 2500 ש״ח.

בתאילנד הכי טוב שראיתי היה סביב ה-800 ש״ח וגם היה אפשר להוריד את המחיר במיקוח.

הבעיה הכי גדולה עם זיוף שכשהוא מתקלקל נשאר לך חתיכת מתכת ביד...וזאת חתיכת מתכת יקרה בשביל 2500 ש״ח

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...