Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית ווי פיי מעצבנת בנוט 4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
uploadfromtaptalk1450115004037.jpg כבר שבוע אני מסתובב במוסקבה וכשאני עולה למטרו אין קליטה אז מפעילים את הויי פיי. המכשיר מתחבר ומציג אות אבל בפועל אין אינטרנט. זה קורה תמיד במטרו ולפני שתאשימו את הרוסים אני מסתכל סביבי וכולם גולשים בלי בעיה. מצורפת תמונה להמחשה. יש למישהו מושג איך לפתור את העניין הזה?
פורסם

יש רשתות שצריך קודם להגיע לדף שבו אתה מאשר את תנאי השימוש ברשת ואז נותנים לך לגלוש. תנסה לגרור למטה את מרכז הבקרה של האנדרואיד וללחוץ על שם הרשת

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה קורה לי לפעמים גם ברשת בבית, לא רק עם הטלפון אלא גם עם הלפטופ כשהמחשב הנייח גולש באינטרנט כרגיל. הפיתרון המצאתי זה לכבות ולהדליק את הראוטר, אבל אני משער שבמטרו זה בעייתי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...