Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם בב.מ.וו יש הנחות. תשווה מחירון רשמי לרשמי או מחיר אחרי הנחה למחיר אחרי הנחה.

המחירון של a45 הוא 389 לפני הנחות, בדלק מוטורס הגזימו אני שוקל רכישה של רכב חדש והתכוונתי לעבור לליגה של הגדולות, כנראה שה m ירדה בגלל המחיר , לא יצא לי לנהוג בה אבל אני כמעט בטוח שהיא לא שווה את האקסטרה כסף שצריך להוסיף אל מול ה a45\ rs

מה גם שלפי מבחנים מרצדס שיפרו את הרכב לאחר מתיחת הפנים.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

• תגובות 291
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ממה שזכור לי המחירון גבוה יותר. אולי משהו השתנה.

רק שאלה, למה לא לקנות גולף R או אאודי S3 ולקבל, פחות או יותר, את מה שהמרצדס מציעה רק בהרבה פחות כסף?

אם נהיגה מעניינת אותך, אז אין ספק שב.מ וו 135/235 עדיפה על המרצדס.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

Marketing///

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לא רק נהיגה זה מה שחשוב לי, אני פשוט לא אוהב את הנראות של 135. ההתלבטות נכון להיון היא בין rs3 לa45 עם נטייה ל rs, אם כבר לשדרג אז אני מעדיף לשדרג לדגמי הקצה ולא לדגמי הביניים.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

היא לא פחות ממדהימה.

אבל במחיר הזה האופציה של ה 235 עדיפה לדעתי. לא בטוח שההבדל ביניהן מצדיק את הפער במחיר. חוץ מזה ה 235 היא פלטפורמה לשיפורים באמצעים לא יקרים.. שינוי תוכנה (זה נכון גם כאן אבל עדיין פער של 200 אלף שח).

תמיר | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

GT 3.2

147GTA

פורסם

גם מי שירכוש M2 כפולת מצמדים יהנה מאוד - לדעתי.

האוט' שלהם מעולה, מנסיון עם כמה רכבים. העברת הילוך תוך 200 מילישניות זה איטי?

האוטומט של BMW ביחס לאוטומטיות אחרות הוא סביר, לא מעולה. אני מדבר מנסיון על ספורטיביות אמיתיות: פורש + פרארי. הן מחזיקות את הגיר האוטומטי היחיד שהייתי אומר עליו שהוא באמת מעולה.

לא אמרתי מילה על 200ms העברות הילוכים, זה לא הדבר שהכי מפריע לי בתיבה הזו. בתור אחד שנוסע איתה ביום יום והרבה מאוד במצב SPORT כשההעברות הילוכים אף יותר מהירות מהרגיל, זה פשוט לא זה. אני מצטער מאוד שהקשבתי להרבה אנשים בפורומים שטענו ש"ידני נעלם מהעולם" וכמה זה "פרימיטיבי" וכמה האוטומטיות מהירות יותר. אחרי שנים על גבי שנים שנהגתי בידני וגם 3 שנים בBMW ידנית, אני חד משמעית אומר, אם אתה קונה רכב סמי-ספורטיבי או ספורטיבי - אל תלך בשום פנים ואופן על אוטומט.

לא אכפת לי שידני איטי יותר ב0.3 שניות מאוטומט. פקקים, האמת לא קונה את זה, בחו"ל יש פקקים הרבה יותר כבדים ועדין המון נוסעים על ידני. מכירות הידני התפוצצו בשנים האחרונות בישראל אחרי שאפילו בפורום הזה לפני שנים רבות אני זוכר שאנשים הספידו את הידני.

בשנת 1965 במגזין פלייבוי (כן, יש שם יותר מפורנו), אחד מכתבי הרכב האגדיים בעולם (קן פורדי) כתב בריש גלי ובכותרת ענק: "ימי הגיר הידני ספורים". ונחש מה? הוא צדק בעיקר בתחום המשפחתיות אך טעה בתחום הספורטיביות. ב2014 45 מתוך 100 BMW M3 נמכרו בארה"ב עם תיבה ידנית.

כשהDSG בGTI הושק ב2006, אנשים מיד קבעו שזה המסמר האחרון בארון התיבה הידנית. שום מסמר ושום ארון, מאז המכירות של הGTI הוכפלו ועדין חצי מההזמנות הן ידניות. פורש הודיעה לפני חודשיים בערך שה911 gt3 החדשה תהיה ידנית. בימר מחזירים את הידנית לאחר שהם התעקשו להעיף אותה.

תיבה ידנית היא אומנם איטית יותר במעט, אך למי לעזאזל אכפת? אתם קונים רכב ספורטיבי וכל ההנאה שבו היא השליטה בו, הטכניקה בהעברות ההילוכים, הורדת הילוכים, הדריפטים עם חצי קלאץ', ההתמחות בהורדת הקלאץ' במהירות האפשרית כדי לפתוח כמה שיותר מהר. זה הכיף האמיתי (עבורי ועבור עוד מליונים) ברכבים ספורטיביים. מי שנכווה מהתיבה האוטומטית הזוועתית והאיטית להחריד ב370z הבין היטב למה אסור בתכלית האיסור לרכוש תיבה אוטומטית עם רכבים כאלו. אלא אם כן כמובן מדובר ברכב שופוני ולא בחובב נהיגה.

פורסם

כשב.מ.וו תעלה כמו פרארי או פורשה, תוכל להשוות ביניהן. בכל זאת, מה גורם לגיר של ב.מ.וו להיות הרבה פחות טוב מזה של פורשה לצורך העניין?

אם כבר הזכרת את פרארי, אז לאור מה שכתבת אני יכול להסיק שלדעתך אין מדובר ברכב מהנה במיוחד.

נ.ב. האוט' ב-M2 הוא דו מצמדי ולא פלנטרי.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

הסדרה 1 M קופה - אותה ה-M2 החליפה למעשה, עלתה 400,000 שקלים (אחרי שדלק הורידו את המחיר שעמד על 460,000).

הפער גם בינה לבין ה-M235 מאוד גבוה, ובהתחשב בשער היורו הנמוך - נראה שמאוד כדאי לשקול ייבוא אישי למי שרוצה את הרכב.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

האוטומטית 8 הילוכים - ZF8

הכפולת מצמדית - GS7D36SG שהיא למעשה ה GETRAG 7DCT700

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

הדיון באמת מעניין אבל מדובר ברכב שאיננו רלבנטי ל-99% מהאוכלוסיה כלומר 97% מחברי הפורום.

כלומר הדיון על ה-M2 בהחלט במקום, התייחסות לדלק מוטורס או למחיר בישראל נראית מיותרת למדי.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

235M מתחילה ב-45000 יורו בגרמניה (אם כי ניתן למצוא חדשות גם בפחות מ-40000).

M2 מתחילה ב-56700 יורו בגרמניה - כלומר כ-26% יותר.

אגב, אחת עם כל התוספות האפשריות תעלה 65000 יורו שזה... עדיין חצי מחיר מבארץ.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אח איזה מכונית. חלום.

גם המחיר ישאיר אותה חלום.

בשבילי ידנית.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם (נערך)

תיבה ידנית היא אומנם איטית יותר במעט, אך למי לעזאזל אכפת? אתם קונים רכב ספורטיבי וכל ההנאה שבו היא השליטה בו, הטכניקה בהעברות ההילוכים, הורדת הילוכים, הדריפטים עם חצי קלאץ', ההתמחות בהורדת הקלאץ' במהירות האפשרית כדי לפתוח כמה שיותר מהר. זה הכיף האמיתי (עבורי ועבור עוד מליונים) ברכבים ספורטיביים. מי שנכווה מהתיבה האוטומטית הזוועתית והאיטית להחריד ב370z הבין היטב למה אסור בתכלית האיסור לרכוש תיבה אוטומטית עם רכבים כאלו. אלא אם כן כמובן מדובר ברכב שופוני ולא בחובב נהיגה.

אתם הייתם קונים מכונית משומשת מאדון שבלול? :lol:

ועכשיו ברצינות. לא מכבר קראתי ראיון עם מנכ"ל רנוספורט שהכה על חטא בעניין ביטול האופציה הידנית בקליאו RS. בדור הבא של המכונית ואולי אפילו לאחר מתיחת הפנים של הדור הנוכחי נראה שוב את הדוושה השלישית.

גם ב-VAG הבינו את הטעות עם הפולו/איביזה החמות ולאחר מתיחת הפנים החזירו להן את האופציה הידנית.

כמה נקודות, אם כבר מעלים את הנושא.

אישית, על אף היותי חובב ידניות, ההעדפה שלי לתיבת הילוכים היא תלויית רכב - ולא תמיד הידנית היא ברירת המחדל.

קראתי פעם כתבה על אחד מנהגי אודי בלה-מאנס, איטלקי. האיש, תושב רומא, מספר שיש לו בעיה חוזרת בעניין הגיר ברכבו הצמוד(אודי S6 אוטומטית, כרגע). כשהוא בוחר באוטומטי, נוח לו בפקקים ובתנועה העירונית הכבדה, אבל חסר לו האקשן של הידני. ואז, רכבו הבא הוא ידני. הוא מרוצה בהתחלה, אח"כ מתחיל לסבול - ואז חוזר לאוטומטי וחוזר חלילה...

מישהו זוכר את התיבות הידניות עם המצמד האוטומטי משנות ה-90(טווינגו איזי, סאאב סנסוניק, מרצדס A קלאס ועוד)? רעיון נהדר(וישן. קיים עוד משנות השלושים) - וגם הביצוע היה טוב. חבל על דאבדין.

עריכה אחרונה על ידי 504L

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

וואו, לא הגזימו בכלל עם התמחור.. יש הרגשה שהם תמחרו במחיר מאוד מוגזם בדיוק מהסיבה שהם לא רוצים למכור, כנראה היצרן הקצה יחידות בודדות.

במחיר הזה מי לא היה מעדיף Cayman???

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

• תוכן חדש...