Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עוד תירוץ שבאמצעותו קנאים מנחמים את עצמם בתשובה לשאלה "איך אני לא שם". מי שחושב כך גם לא יגיע.

באיזה זכות יש לך להגיד "שאני לא שם"?אולי אני כבר "שם"?, למה אתה מכיר אותי בכלל?? חצוף.

וואו איזו סטטיסטיקה מעניינת!

מאיפה הבאת את זה?

או שאולי בגלל שאין לך ירושה גדולה או מזל ואתה לא מצליח להגיע למצב שבו אתה "בעל ממון שמחליף כול שנתיים לBMW חדשה" אז החלטת שכולם זה מירושה או מזל?

שוב, עוד בנאדם שלא מכיר אותי מחליט מה אני יכול ומה אני לא יכול וכמה יש לי או אין לי.. זה כנראה מאוד ישראלי לחשוב שאתה מכיר את כולם כל כך טוב.

מתוקף עיסוקי אני מתחכך בהרבה בעלי ממון.

התמונה שאני רואה רחוקה מאוד מזו שאתה מציג.

כמובן שצריך מזל, אבל כדי לבנות הון בהחלט צריך חוכמה.

לא חייבים להיות בוגרי אוקספורד כדי להפוך לבעלי ממון, יש אנשים שהחוכמת רחוב שלהם שווה לא פחות מתואר כזה או אחר אבל לא על זה מדובר.

אני מדבר על חוכמה וחוש לעסקים, זו בהחלט אבן דרך חשובה בדרך להפוך לבעל ממון, וכן, לימודים אקדמאים הם גם כלי שטוב שיהיה בארגז כלים.

זה שיש אנשים שהתעשרו מירושה לא קשור ממש לעניין וגם אותם יורשים אם לא יתנהלו בחכמה ישרפו את הירושה במהרה.

אומנם לא מתוקף עיסוקי כי אני סטודנט.. אבל אני מכיר מאוד מקרוב (ואין סיכוי שאני יפרט יותר בפורום הזה מי,כמה ואיך) כמה מהמשפחות היותר חזקות במדינה, ואת ממונם הרב בלשון המעטה הם ירשו.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

• תגובות 291
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כל השרשור הזה הוא אוף טופיק וצרות עין, וזה למרות שלדעתי המחיר של ה-M2 מוגזם. ממחיר רכב עברו פה לנרגנות כוללת על כל מי שמצליח וזה פשוט מגעיל.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
זה קצת אוף טופיק אבל

תשובה ירש? עופר ירשו? דנקנר?

כול הכסף שיש/היה להם הוא נטו מירושה?

עופר ירשו? בהחלט.

דנקנר? ברור.

תשובה? לא, אבל לא הכל "כשר". ולא ניכנס לזה כאן

פורסם
כל השרשור הזה הוא אוף טופיק וצרות עין, וזה למרות שלדעתי המחיר של ה-M2 מוגזם. ממחיר רכב עברו פה לנרגנות כוללת על כל מי שמצליח וזה פשוט מגעיל.

ממש לא צרות עין, יש רכבים בארץ כמו פרארי ואסטון מרטין שעולים פי 4 ואף אחד לא מתלונן..

פורסם

התגובה האינסטינקטיבית לגמרי שלי למראה מכונית יקרה בארץ היא להניח שיושב בתוכה מישהו שהתעשר בקומבינות או ירושה. זה מאוד שונה לאיך שאני מגיב לאותה מכונית בארה״ב, שם זה נראה כמו בעל עסק לגיטימי. לא שזה מבוסס על משהו מדעי, אבל יש כאן ערב רב של יורשים, אזרחים זרים עם מקורות הון מפוקפקים, ילדים עשירים, קבלנים ממונפים וארגוני פשיעה. ושוב, באופן אמפירי לחלוטין, האנשים שאני מכיר אישית עם מכוניות יקרות הם לרוב זבל מהבחינה האנושית. אולי כסף דופק לאנשים את הראש, למרות שאלו שאני מכיר שעשו כסף נשארו בסדר. מצד שני, הם גם לא קנו מכוניות יקרות במיוחד (חוץ מאחד עם Q7).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
עופר ירשו? בהחלט.

דנקנר? ברור.

תשובה? לא, אבל לא הכל "כשר". ולא ניכנס לזה כאן

מי זה עופר? בוא תספר לנו.

לגבי תשובה - לא קיים איש עסקים שהכל כשר אצלו.

התגובה האינסטינקטיבית לגמרי שלי למראה מכונית יקרה בארץ היא להניח שיושב בתוכה מישהו שהתעשר בקומבינות או ירושה. זה מאוד שונה לאיך שאני מגיב לאותה מכונית בארה״ב, שם זה נראה כמו בעל עסק לגיטימי. לא שזה מבוסס על משהו מדעי, אבל יש כאן ערב רב של יורשים, אזרחים זרים עם מקורות הון מפוקפקים, ילדים עשירים, קבלנים ממונפים וארגוני פשיעה. ושוב, באופן אמפירי לחלוטין, האנשים שאני מכיר אישית עם מכוניות יקרות הם לרוב זבל מהבחינה האנושית. אולי כסף דופק לאנשים את הראש, למרות שאלו שאני מכיר שעשו כסף נשארו בסדר. מצד שני, הם גם לא קנו מכוניות יקרות במיוחד (חוץ מאחד עם Q7).

אני לא יודע את מי אתה מכיר, אבל האמירה הזו שלך היא דוחה ומגעילה אבל בעיקר שקרית. לא חסרים אנשים עשירים בישראל שבנו את עצמם, סטארטאפיסטים שהצליחו, בעלי עסקים מצליחים או אפילו אנשי מקצוע שמרוויחים טוב (והכוונה לרופאים בכירים לדוגמא, ולא לעובדי נמל).

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

םבואו נחזור למטרת השרשור.

ממבחנים שקראתי ברשת m235vs m2 אמרו במפורש שלא הבינו לאן תוספת הכסף הלכה (להזכירכם תוספת הכסף שם משמעותית נמוכה יותר אז בארץ.. עסקה לא כדאית). בכל מקרה הדגישו שישנם שינויים מינוריים, השאלה הגדולה הייתה למה השתמשו באותו המנוע של ה m235 והסתפקו בלחלץ ממנו קצת יותר כוח במקום לקחת את המנוע של ה m3/m4. כמובן שיש שימוש בקרבון בעיצוב הפנים ודיפרנציאל אחורי של אם ספורט ומתלים מאלומיניום שחסכו עוד 5 קילו וזהו בערך.

האם 4 אגזוזים מאחורה במקום 2 ועיצוב יותר קרבי מקדימה שווה תוספת של 180k? הגרסה האוטומטית הרי עולה 535k..

פורסם

.

אתה יודע בדיוק מי זה לא צריך לשחק אותה תמים. ובוא נפסיק לדבר על הנושא הזה.

לא קיים איש עסקים שהכל כשר אצלו?? הנה גם אתה מכליל ואומר אמירה שאין לה ביסוס. כי אני מכיר לפחות אחד שהכל כשר.

פורסם
אתה יודע בדיוק מי זה לא צריך לשחק אותה תמים. ובוא נפסיק לדבר על הנושא הזה.

לא קיים איש עסקים שהכל כשר אצלו?? הנה גם אתה מכליל ואומר אמירה שאין לה ביסוס. כי אני מכיר לפחות אחד שהכל כשר.

אני יודע. נראה שאתה לא. אבל כן, עדיף שנחזור לנושא השרשור, היה פה מספיק קומוניזם וצרות עין לשרשור אחד.

ולגבי אותו אחד, כנראה שאתה לא מכיר אותו מספיק טוב או שסתם אין לך מושג על מה אתה מדבר.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
אני יודע. נראה שאתה לא. אבל כן, עדיף שנחזור לנושא השרשור, היה פה מספיק קומוניזם וצרות עין לשרשור אחד.

ולגבי אותו אחד, כנראה שאתה לא מכיר אותו מספיק טוב או שסתם אין לך מושג על מה אתה מדבר.

אני לא מכיר את אבא שלי??!?!!! אתה עובר כל גבול בהכללות שלך

פורסם
נתתי לך 2 אפשרויות.

אתה טועה בשתיהם אבל האגו שלך בחיים לא יאפשר לך להודות בטעות כנראה.

פורסם

אני לא יודע את מי אתה מכיר, אבל האמירה הזו שלך היא דוחה ומגעילה אבל בעיקר שקרית. לא חסרים אנשים עשירים בישראל שבנו את עצמם, סטארטאפיסטים שהצליחו, בעלי עסקים מצליחים או אפילו אנשי מקצוע שמרוויחים טוב (והכוונה לרופאים בכירים לדוגמא, ולא לעובדי נמל).

האמירה שלי היא לגיטימית לחלוטין כי היא משקפת את דעתי. לא מסכים עם זה? תמשיך הלאה, לא מעניין אותי.

כמו שאמרתי, הסטארטאפיסטים שאני מכיר שעשו מיליוני דולרים (אני יכול לחשוב על עשרה כאלו או יותר) לא נוסעים במרצדס וגם לא בב.מ.וו - מקסימום בלנדקרוזר. גם הרופאים המצליחים לא תמיד עשו את הכסף בצורה לגיטימית (תשלום לקיצור תורים וכן הלאה, זה לא כסף ״לבן״ לחלוטין שאתה משלם מעל השולחן). מעבר לאלו, יש עורכי דין, אבל אני לא צריך להכביר כאן במילים.

לא הייתי מחפש חברים חדשים בקרב לקוחות מרצדס ולא בקרב לקוחות ב.מ.וו.

אגב, יוצא לי לטוס הרבה במחלקת עסקים ואני רואה בדיוק מי האנשים שיושבים סביבי בטיסות לישראל מול הטיסות בחו״ל. בחו״ל תראה אנשי עסקים ומקצוענים מצליחים, מדי פעם משפחה עשירה (עם הגינונים, וזה לא דבר שאני מסמפט). בישראל הרבה יותר קשה לייחס לאנשים שאתה רואה איזשהו הון מעבודה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...