Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דורקי, בוא ננסה להשאר בקונטקסט: לא קראתי לך זבל חלילה ולא אמרתי שאתה שייך לאוכלוסיה שלילית כזו או אחרת.

אכן, בוא נשאר בקונטקסט:

האמירה שלי היא לגיטימית לחלוטין כי היא משקפת את דעתי. לא מסכים עם זה? תמשיך הלאה, לא מעניין אותי.

כמו שאמרתי, הסטארטאפיסטים שאני מכיר שעשו מיליוני דולרים (אני יכול לחשוב על עשרה כאלו או יותר) לא נוסעים במרצדס וגם לא בב.מ.וו - מקסימום בלנדקרוזר. גם הרופאים המצליחים לא תמיד עשו את הכסף בצורה לגיטימית (תשלום לקיצור תורים וכן הלאה, זה לא כסף ״לבן״ לחלוטין שאתה משלם מעל השולחן). מעבר לאלו, יש עורכי דין, אבל אני לא צריך להכביר כאן במילים.

לא הייתי מחפש חברים חדשים בקרב לקוחות מרצדס ולא בקרב לקוחות ב.מ.וו.

-------------------------------------------------------------------------

דיסקו ידידי, אתה לא נתקלת אף פעם במצב שבו אדם נמנע מפעולה מסויימת בגלל "מה יחשבו", אפילו אם אין בין זה לבין המציאות מאום? ובפרט, אתה לא יכול לעלות על דעתך מצב שבו בעל הון לא קונה ב.מ.וו כי הוא לא רוצה לשדר מסר מסויים? אתה מדבר כאילו שאני המצאתי את האסוציאציה.

התעניינת ברכישת ב.מ.וו חדשה ממש לא מזמן, היכן זה ממקם אותך?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תגובות 291
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רועי,

ההקשר היחידי שעולה לי בראש בהתייחס למה שרשמת הוא שאני ארצה לקנות סקיני ג'ינס, ואיכשהו על הגוף המהמם שלי, אני בהחלט חושש מה תגיד הסביבה.

יכול להיות שהראיה השונה שלנו נובעת מזה שאני מתגורר באיזור שבו יש הרבה ב.מ.וו ומרצדסים חדשים, חלקם הגדול אגב לבן/פנינה (אבל לא עשיתי סטטיסטיקה),

ובגלל היכרותי עם חלק מהאנשים ועיסוקיהם אין לי את הקונוטציה שיש לך. יש לי שכן שהחליף טוארג ב X5 והוא בכלל רואה חשבון ובחור משכמו ומעלה. אתמול פגשתי אמא של אחד הילדים עם X3 חדשה לחלוטין, מקסימה האמא וגם האוטו.

אם כבר, אז כשעובד לידי לנדקרוזר עם 'ערכת ניקלים' אני מעדיף להתרחק. זה או קבלן שעובד בסביבה או שחורדינית נובורישית שעדיין לא השתחררה מההרגלים הרעים. כך או כך אני מעדיף להתרחק.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לא צריך להתמם, רועי לא דיבר על סטריאוטיפים, הוא דיבר על דעתו האישית ואף ציין זו מפורשות.

לי זה מאוד צורם לקרוא מילים כאלה מפי אחד שמעורה בקהילה המוטורית, שמודע לכך שחלק מחברי הפורום אלה בדיוק אותם אנשים שתייג אותם בתוויות מאוד לא מחמיאות.

"על עורכי דין אין צורך להכביר במילים"?

למה, כל עורכי הדין מושחתים?

"לא מחפש חברים בקרב בעלי מרצדס וב.מ.ו ".

סלח לי, who the fuck are you?

בכנות, הייתי מתבייש לכתוב את שלל השטויות שכתבת רועי, והבעיה היא שגם כשמה חברים ניסו להגיש סולם אתה בכלל פתחת מבערים.

הגזמת.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני לא מפסיק לראות את הסרטונים על הרכב הזה ברשת - איזו מכונה משכרת! :drinking:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

עידן, אם הייתה לי איזושהי בושה, הרי שאיבדתי אותה לחלוטין כשקניתי סורנטו. ועידן, זה שאתה מחזיק מרצדס אי שם מעבר לים לא הופך אותך לחבר בקהל בעלי המרצדס בארץ, אין לך מה להעלב בשמם.

ספורטיבו, אני מודע לתדמית של בעלי ב.מ.וו ועדיין כמו שציינתי בשרשור כאן זה לא יה מונע ממני להתעניין בהן ואף לרכוש אחת (מה שלא הסתייע בידי בסיבוב הזה).

דיסקו, יש לי שכן ברחוב שהוא עובד מדינה בפנסיה ומחליף ב.מ.וו מסדר גודל של מיליון שקל מדי פעם. מאיפה הכסף? יש גם אחד אחר, עובד מדינה בפנסיה שנדמה לי שהוא בכלא אבל הוא עם לקסוס, אז יש גם כאלו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

דווקא מהדוגמא של הסקיני אתה מתעלם???

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)
עידן, אם הייתה לי איזושהי בושה, הרי שאיבדתי אותה לחלוטין כשקניתי סורנטו. ועידן, זה שאתה מחזיק מרצדס אי שם מעבר לים לא הופך אותך לחבר בקהל בעלי המרצדס בארץ, אין לך מה להעלב בשמם.
אתה מפספס את הנקודה.

ספורטיבו, אני מודע לתדמית של בעלי ב.מ.וו ועדיין כמו שציינתי בשרשור כאן זה לא יה מונע ממני להתעניין בהן ואף לרכוש אחת (מה שלא הסתייע בידי בסיבוב הזה).

אז אני לא מבין, לפני רגע טענת שמי שקונה ב.מ.וו/מרצדס הוא זבל ועדיף להתרחק ממנו, אז כיצד אתה תופס את עצמך? כזבל שעדיף להתרחק ממנו?

דיסקו, יש לי שכן ברחוב שהוא עובד מדינה בפנסיה ומחליף ב.מ.וו מסדר גודל של מיליון שקל מדי פעם. מאיפה הכסף? יש גם אחד אחר, עובד מדינה בפנסיה שנדמה לי שהוא בכלא אבל הוא עם לקסוס, אז יש גם כאלו.

תמליץ להם על לאנדקרוזר או על איזו סורנטו.

מה זה עניינך מאיפה הכסף? אתה מנהל לו את חשבון הבנק?

אגב, עובד מדינה זה מונח מאוד מעורפל.

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

רועי, אני לא בעל מרצדס ולא בעל במוו (וגם לא אהיה לא של המותגים האלה ולא של אף מותג יוקרה אחר כי אני אני מרגיש הכי טוב באנונימיות שלי) אבל אני נעלב בשמם של כל העצמאים והאנשים שמרויחים טוב בזכות יגיע כפיהם בלי לגנוב ועם לשלם את כל מה שצריך למדינה. מי אתה שתקבע שוערכי דין, תעשיינים או כל בעל מקצוע אחר הוא גנב רק בגלל שיש לו כסף?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בגלל שרשורים כאלו, אני שוקל לשנות חתימה ל"שונא כלכלה יחיה"...

מכוניות (כמכוניות) הן נושא משעמם כשלעצמו (:twisted::wink:), לא צריך לערב בזה כלכלה ולהפוך את זה למשעמם עוד יותר...

ועידן, זה שאתה מחזיק מרצדס אי שם מעבר לים

איזה ים?!

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

ככה זה כשהמדינה שלך מבוססת עמוק בסוציאליזם ויש חברי כנסת שחושבים שצריך להטיל מגבלות על משכורות. אם יש לך כסף סימן שגנבת אותו. מפא״י עדיין חיה ובועטת.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

קודם כל, אני חושב שכדאי שכל מי שלוקח חלק בדיון הזה ובאתר הזה בכלל, כדאי שילמד לנהל דיון בשפה המכבדת את המקום ובעיקר את עצמו.

אחרי שזה נאמר, בואו נשים דברים על השולחן, האמת נמצאת איפה שהוא באמצע בין המתלהמים למיתממים.

לא כל בעלי כלי הרכב שהם סמלי סטטוס יוקרתיים כמו מרצדס או ב.מ.וו הם שודדי קופה ציבורית, סוחרי סמים, רמאים ונוכלים.

זכורות לי אי אלו פעמים בהם אנשים שהתייעצו איתי לגבי מכוניות כאלו כן שמו דגש על מה שזה עלול לשדר - כמעט לכולם אמרתי שזה הכסף שלהם וזכותם להוציא אותו על מה שמתאים להם ולא מה שיתאים לסביבה שלהם לראות בהם.

אבל,

יש עניין של תדמית, ותפיסה של כלי רכב מסוימים שאין להם דבר וחצי דבר עם איכויות ומעלות הדגם - אלא הקשר חברתי.

במקום הזה, מה לעשות מותג כמו ב.מ.וו נתפס לצד מעלותיו הדינאמיות ככזה המזוהה עם אכלוסיות מסוימות.

שני מאמרים מוסגרים

1. מכיוון שאני גם מעורה בתחום האופנועים - שם למותג ב.מ.וו אין שום הקשר שלילי של נובורישים, ראוותנות והוצאת עיניים - אלא מוצר איכותי, מצוין ברמתו וגבוה במחירו שהוא בחירה אנינה. זה יכול להיות נושא מחקר מרתק על השוני בתפיסות האלו.

2. לא זכורים לי נהגים בלנד רובר דיסקאברי 4 שחור עם חלונות כהים ששומעים מאהלר, שופן ובטהובן בקולי קולות ברחובות העיר...

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
ככה זה כשהמדינה שלך מבוססת עמוק בסוציאליזם ויש חברי כנסת שחושבים שצריך להטיל מגבלות על משכורות. אם יש לך כסף סימן שגנבת אותו. מפא״י עדיין חיה ובועטת.

אדם חכם מזה היה מניח שהבעיה היא לא אצל אלו שמקבלים משכורות. לעיתים נדירות הם יכולים לקנות משהו בב.מ.וו במילא.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם
אני לא מפסיק לראות את הסרטונים על הרכב הזה ברשת - איזו מכונה משכרת! :drinking:

אתה בשרשור הלא נכון.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

אז אני לא מבין, לפני רגע טענת שמי שקונה ב.מ.וו/מרצדס הוא זבל ועדיף להתרחק ממנו, אז כיצד אתה תופס את עצמך? כזבל שעדיף להתרחק ממנו?

זה לא שאתה לא מבין, זה שהבנת לא נכון ועכשיו זה מבלבל אותך. שים לב לסט הטענות הבאות:

1. העובדה שתקנה ב.מ.וו לא הופכת אותך לזבל.

2. הרבה אנשים שהייתי מחשיב כזבל קונים את המכוניות האלו.

אתה לא משתנה כשאתה קונה אוטו, אבל תכונות מסויימות כן ימשכו אותך למותגים מסויימים; ובאמת, אם הייתי שם כאן שאלון לגבי מה מתקשר אליך עם כל מותג - ולא רק יוקרה - לכולם היו כאן תשובות, וההתפלגות מבחינת דעות הייתה די צרה.

בסופו של דבר, לרוב הסטיגמות יש איזו אחיזה במציאות גם אם אנחנו חושבים שאנחנו מתוחכמים ויודעים יותר טוב.

אני מאוד מתפלא על כמה חברי פורום ותיקים שכל מה שראו בפוסטים שלי זה את המילה ״זבל״ והחילו את זה על עצמם ועל החברים שלהם, מצד שני רודפי סנסציות יש בכל קבוצה.

פורסם
אם היינו חופשיים מתרבות העבדות המודרנית, השחיתות הכלכלית הישראלית האינסופית ומהסטטוס הקוו הכלכלי המחורבן שיש לרוב הישראלים כרגע:

כל מי שקנה כאן רכב ב90 אלף ש"ח היה מסוגל ללכת מחר בבוקר לסוכנות "קרסו" ולהזמין 370z חדשה מהשקית באותו מחיר.

כל מי שקנה כאן רכב באיזור ה150-180 אלף ש"ח (הלאונים וGTI למיניהם), היה יכול ללכת מחר בבוקר לסוכנות "דלק מוטורס" ולרכוש m235i ספורטיבית או 2016 Mercedes Benz C Coupe חדשה מהשקית ועוד להישאר עם עודף יפה.

כל חברי הפורום שרכשו רכב באיזור ה220 אלף ש"ח, היו חוזרים הביתה למחרת בבוקר עם BMW M2. כן, BMW מסדרת הM החדשה בחניה הפרטית שלכם.

אלו המחירים של הרכבים האלו בעולם. כן, מחירים אמיתיים לחלוטין. רק תמיד תזכרו שכח הקניה שלכם משתנה בהתאם למשכורת שאתם מרוויחים בעבודה. אז אם אפשר להוסיף קצת חטא על פשע, העולם גם מרוויח יותר כסף מרובינו, כך שדה פקטו, המחירים אפילו יקרים הרבה יותר ממה שאתם רואים בחנויות, נניח הM2 עולה בערך 1,200,000 ש"ח בחישוב מהיר של השכר החציוני ביחס לחציוני בשוויץ נניח.

אנשים בישראל שקועים כל כך עמוק בממלכת הפריזיטים והיאוש - הם ויתרו. ויתרו על האופציה להפסיק לחשוב מסביב לשעון על החשבונות, ויתרו על האופציה לראות את הילדים יותר שעות ולחזור ב5 בערב במקום ב8. ויתרו על האופציה לנשום אוויר זך בשעות הערב וללכת להנות מאיזו ארוחה טובה בלי להתבאס על המינוס שיש להם בבנק ובלי להפסיק לשקשק מפחד אם יפטרו אותם אחרי גיל 40. זו הסיבה לכעס והעצבים שאנחנו רואים בכבישים, מעבר לעובדה שהמדינה רוצה לעודד רכישת רכבים פרטיים. זו הסיבה לעקיפת התורים ולצעקנות - כי פשוט אין לישראלים כח להיות מנומסים יותר, הם מיואשים, מהכל.

טוב, אז מסתבר, לאור תוצאות הבחירות האחרונות שיש הרבה פחות מיואשים ממה שאתה חושב או מדמיין.

ספר לנו באיזו מדינה אוטופית אתה חי ?

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...