Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הבעיה הבסיסית היא התנשאות ובורות שניתן למצוא גם בהודעות התמימות לכאורה בשרשור.

למה התנשאות? כותב לנו עו"ד ששכנו מחזיק 4 בתים ו(לפחות) שני רכבים מסוג BMW והרי זה ברור כשמש שזהו לא מקצוע לגיטימי וזהו כסף שחור (כמובן וכמובן) כי יש לו חנות לממכר שווארמה, כי הכיצד יתכן שאני עו"ד שותף במשרד כה גדול והוא עשיר ממני?

ולמה בורות? פלאפל ושווארמה?

חפשו בגוגל "פלאפל מעוז" כדי ללמוד דבר או שניים על הפוטנציאל בתחום.

עריכה אחרונה על ידי david brown
  • תגובות 291
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הרבה זמן לא ראיתי כל כך הרבה צרות עין,קנאה ומרמור.ואו.

אתם בפורום רכב ,עם אנשים שאוהבים רכב.מעבר לזה שלטענות על מקצועות של אנשים כאלה ואחרים אין שום ביסוס, למה הצרות עין הזאת?למה כואב כשלאחר יש?למה לא לפרגן?

בקשר למחיר, מחיר הזוי או לא, אני בדעה שמי שקובע את המחיר הוא הצרכן.אם יש אדם שמוכן לשלם אז המחיר הולם.אם לא אז ידאגו להוריד עד שמישהו ישלם או לחלופין יתקעו עם מלאי של M2 ללא קונה.בינינו,זה כנראה לא יקרה.זה שלי או לך אין אפשרות לשלם את המחיר הזה לא עושה את מי שיש לו לגנב/טיפש/פראייר/עבריין/חבר כנסת.

הסוכנות של ב.מ.וו זה לא בית תמחוי והרכב לא מוצר צריכה בסיסי אלא רכב פנאי.

תפרגנו תאמינו לי זה יעשה טוב לכולם והלוואי ביום מן הימים כל אחד יוכל לאפשר לעצמו לקנות את מה שלבו חפץ בו.

פורסם (נערך)

אני מסכים אתך חלקית.

לא הצרכן קובע את המחיר כי אני בטוח שהצרכן היה מעדיף לשלם את מה שעמיתו באירופה משלם, אבל מאחר ואם הוא רוצה את הרכב הזה, והוא חי פה אין לו ברירה אלא לשלם.

מרמור שנובע מצרות עין (תופעה נפוצה בארץ לצערי הרב) או קנאה זה מאוד מאוד לא יפה. אבל מרמור שנובע מכך שאנחנו נאלצים לשלם פה מחירים הזויים ביחס לארה״ב ואירופה ואדם נאלץ לשלם כלכך הרבה כסף עבור רכב סביר, זה לגיטימי ביותר.

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם

למה הדיון הזה שוב חזר להיות פילוסופי? תדברו על הרכב ולא על מחירו שכבר נטחן בשבעה עמודים

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם
הרבה זמן לא ראיתי כל כך הרבה צרות עין,קנאה ומרמור.ואו.

אתם בפורום רכב ,עם אנשים שאוהבים רכב.מעבר לזה שלטענות על מקצועות של אנשים כאלה ואחרים אין שום ביסוס, למה הצרות עין הזאת?למה כואב כשלאחר יש?למה לא לפרגן?

בקשר למחיר, מחיר הזוי או לא, אני בדעה שמי שקובע את המחיר הוא הצרכן.אם יש אדם שמוכן לשלם אז המחיר הולם.אם לא אז ידאגו להוריד עד שמישהו ישלם או לחלופין יתקעו עם מלאי של M2 ללא קונה.בינינו,זה כנראה לא יקרה.זה שלי או לך אין אפשרות לשלם את המחיר הזה לא עושה את מי שיש לו לגנב/טיפש/פראייר/עבריין/חבר כנסת.

הסוכנות של ב.מ.וו זה לא בית תמחוי והרכב לא מוצר צריכה בסיסי אלא רכב פנאי.

תפרגנו תאמינו לי זה יעשה טוב לכולם והלוואי ביום מן הימים כל אחד יוכל לאפשר לעצמו לקנות את מה שלבו חפץ בו.

מעניין שלא רק אני מכיר הרבה אנשים שנמנעים מלקנות כאן אוטו כזה למרות שהם יכולים בגלל שהם לא רוצים לשייך את עצמם לאוכלוסיות הזבל. זה הופך אותם לצרי עין, או סתם לא מפרגנים? למי אתה רוצה שנפרגן, לגובי הפרוטקשן?

זה לא שאם היו לי מיליון שקל לשים על אוטו לא הייתי שם - זה שהיו חושבים שאני בנאדם חרא בגלל זה הוא רק בונוס.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
הבעיה הבסיסית היא התנשאות ובורות שניתן למצוא גם בהודעות התמימות לכאורה בשרשור.

למה התנשאות? כותב לנו עו"ד ששכנו מחזיק 4 בתים ו(לפחות) שני רכבים מסוג BMW והרי זה ברור כשמש שזהו לא מקצוע לגיטימי וזהו כסף שחור (כמובן וכמובן) כי יש לו חנות לממכר שווארמה, כי הכיצד יתכן שאני עו"ד שותף במשרד כה גדול והוא עשיר ממני?

ולמה בורות? פלאפל ושווארמה?

חפשו בגוגל "פלאפל מעוז" כדי ללמוד דבר או שניים על הפוטנציאל בתחום.

הבעיה הבסיסית היא היתממות.

במיוחד בפוסט הזה שלך.

עיני לא צרה באף אחד משכניי וגם לא בבעל השווארמה. הוא עבד מאוד קשה כדי שנכדיו יוכלו לקבל חינוך טוב בשכונה טובה. ואגב החתן שלו עובר חניכה דומה.

מי שלא מבין שכסף שחור (ובאותה מידה היעדר מיסוי נאות של תאגידים מסוימים) הוא נטל חברתי שגורם לכל היתר לשלם יותר מס - עדיף לו שילמד כלכלה.

מי שלא חושב שיש הון שחור במדינה או שלא מבין את מימדיו והשפעתו - כנ״ל.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
מעניין שלא רק אני מכיר הרבה אנשים שנמנעים מלקנות כאן אוטו כזה למרות שהם יכולים בגלל שהם לא רוצים לשייך את עצמם לאוכלוסיות הזבל. זה הופך אותם לצרי עין, או סתם לא מפרגנים? למי אתה רוצה שנפרגן, לגובי הפרוטקשן?

זה לא שאם היו לי מיליון שקל לשים על אוטו לא הייתי שם - זה שהיו חושבים שאני בנאדם חרא בגלל זה הוא רק בונוס.

זה לא קשור לשרשור, אך כרגע שמתי לב, אז -

You drive a Kia Sorento.

Your argument is invalid.

אם רק אתה-בן-ה17 היה יודע מה יוליד יום...

פורסם

כל סמל סטאטוס מייצג סטאטוס מסויים. מה שאתה לא מבין או מבין ובוחר להתעלם ממנו זה שלא כל מי שחובב זהב על הצואר ועל פרק היד, נצנצים ונעליים מעור נחש הוא גנב/נוכל/עורך דין. יש לא מעט אנשים שנראים ככה והם אנשים ישרים וטובים שמרויחים את לחמם ורכבי היוקרה שלהם ביושר ובזיעת אפם.

זה לא אומר שארצה סמל סטאטוס שמשייך אותי לחובבי הז'אנר אבל באותה המידה זה לא עושה אותם שליים או אומר שאשמח לפיאט 500 בצבע ורוד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הבעיה שלי עם הרכב היא שבזמן האחרון רכבי m יותר קרובים לm sport מאשר לדבר האמיתי, ונראה כאילו היצרן משנמך אותם כדי שאנשים יצטרכו להוסיף דברים שהיו אמורים להיכלל ברכב ממילא (ואני לא מדבר על קסנון או סאנרוף).

במרוץ למכור הכל לכולם, נראה שבמו פשוט איבדו את עצמם.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני דווקא בעד המגמה הזו.

שכל אחד ירכיב את החבילה שמתאימה לו בדומה לשאר רכבי היוקרה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
ילדים, אתם יודעים למה סטריאוטיפים מעצבנים אותנו? כי הם בדרך כלל די נכונים.

אני 10 שנים כותב בפורום הזה, ב10 השנים האלה עוד לא ראיתי מנהל פורום יורד לרמה כזאת.

תתאפס, או תחדול - כל עוד הכינוי שלך כתום, אתה צריך לשמור על רמה.

עצוב.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אני דווקא בעד המגמה הזו.

שכל אחד ירכיב את החבילה שמתאימה לו בדומה לשאר רכבי היוקרה.

תראה, ברור שיש מקום להגדרות אישיות, אבל כשרכב m מגיע עם אותם מתלים שמגיעים בm sport ולא עם המערכת המשודרגת זה אומר דרשני (לאו דווקא על סדרה 2). ישנם דברים שפשוט צריכים להיות ברכב m מעצם היותו רכב m.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אפשר לראות את זה בבמו בריטניה כשמגדירים רכב חדש

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם (נערך)

רוי סתם בשביל הספורט ציינת קבלנים ממונפים בתור משהו רע ושמת אותם לצד משפחות פשע (כך לפחות הבנתי), אבל לידיעתך 90 אחוז מאזרחי המדינה (ואולי גם אתה ) ממונפים ( אהם אהם משכנתא..) . אז על אותו משקל בתור מישהו שאין לו משכנתא אני אסתכל על רוב המדינה ואגיד "טפי עניים ממונפים לכו תגורו במכולה של צים, מה שבאמת הייתם מסוגלים לרכוש בכסף שיש לכם".

עריכה אחרונה על ידי BIG PAPA

HONDA CIVIC hatchback-RED

• תוכן חדש...