Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט נגד גולף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש בעייה קטנה באתר בו אני מנסה לעלות את הסירטון לכן לחץ על הקישור ולאחר 45 שניות יפתח הלינק

סליחה על האי נוחות

:-P הלב שלך הוא המנוע שלך :wink:
פורסם
WOW

איזו התרגשות:shock2:

כולה סרטון של "קו-ישר", נו באמת?!

עמית

נו אז מה העיקר שאונו

(טורבוווווווווווווווווווו) לקחה את הגולף ( ישששש)

שים עוד

כדי שזה ייעבוד לחץ על הלינק חכה 45 שניות וזה יעבוד

Suzuki Jimny

פורסם
נו אז מה העיקר שאונו

(טורבוווווווווווווווווווו) לקחה את הגולף ( ישששש)

שים עוד

כדי שזה ייעבוד לחץ על הלינק חכה 45 שניות וזה יעבוד

וואלללהההההה גברררררר איזה קטע שאונוווווו לקחה את הגולף (יששששש!! יאללה מכבי! כולם לעשות גלללל!!!)

באמת, שים עוד, (אנחנו לא נמחק, לאאא, בכלל לא)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כבר ראיתי סרטי "רייסים" והסרט הזה שובר את השיא.

חבל שלא פרסמת אותו לפני 11 יום - הייתי מכתיר אותו בתור הסרט המפגר של השנה (2005 בפתח ויש סיכוי שפיגורים גדולים מזה עוד יקרו)

פורסם
וואלללהההההה גברררררר איזה קטע שאונוווווו לקחה את הגולף (יששששש!! יאללה מכבי! כולם לעשות גלללל!!!)

באמת, שים עוד, (אנחנו לא נמחק, לאאא, בכלל לא)

כן כן אונו שולטת!!

יאאלה עוד סרטון

Suzuki Jimny

פורסם

חברה אין לי מילים

ביעסתם אותי סוף הדרך

שיהיה לכם המשך יום טוב

:-P הלב שלך הוא המנוע שלך :wink:
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...