Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, יכול להיות שהנושא הועלה כבר אבל דברים משתנים וגם היכולות של כל אחד.

בקיצור, השבוע אני משתחרר על רפואי (ניתוח בברך) ויקח לי כמה חודשים להשתקם לגמרי. אחרי זה אני רוצה לעבוד באבטחה של רובאי 07.

לגבי מועדפת - מדבר אליי רק נושא תחנת הדלק: אפשר לעמוד רק בקופה בלי לתדלק וכו'? איך העבודה בכללי? ביום רגיל השכר לא יותר מהמינימום? במשמרת לילה/ שישי/ שבת מקבלים יותר?

הרבה מעדיפים מלצרות ממועדפת כי בד"כ השכר גבוה יותר.

התנאים טובים יותר - מזגן אווירה טובה ארוחות וכו' נשמע ורוד אבל אני לא חושב שזה מתאים לי. לא כ"כ מתחבר לזה.

עזרה?

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אני לא התחברתי למלצרות וחקלאות ועבדתי אחרי השחרור מועדפת כמוכר בחנות נוחות (אלונית).

השכר הוא מינימום, בשבתות הייתי מקבל 150%, בלילות 120%.

אצלנו במשמרת בוקר ערב היה חוץ מלעמוד בקופה היה צריך גם לסדר סחורה שמגיעה, לנקות שירותים ועוד כמה סינג'ורים.

בלילה זה היה בעיקר להכין את החנות ליום למחרת, למלא את המקרר שתייה, מדפים, לאפות מאפים ולשטוף את כל החנות.

אחרי שיש לך את ה 150 יום שצריך למועדפת אין סיבה להמשיך לעבוד שם.

פורסם

אני הייתי זונח את העבודה בתחנת דלק ומתחיל לעבור בחברות כח אדם ומחפש משרות עבודה מועדפת במפעלים גדולים. העבודה במשמרות אבל בדר״כ השכר קצת מעל המינימום וישנם תנאים טובים.

מנסיון גם בתחנת דלק לאחר השחרור וגם במפעל גדול.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם
אני הייתי זונח את העבודה בתחנת דלק ומתחיל לעבור בחברות כח אדם ומחפש משרות עבודה מועדפת במפעלים גדולים. העבודה במשמרות אבל בדר״כ השכר קצת מעל המינימום וישנם תנאים טובים.

מנסיון גם בתחנת דלק לאחר השחרור וגם במפעל גדול.

תוכל לתת כיוון למפעלים מומלצים שאולי תהיה אפשרות קידום בעתיד?

פורסם

אני יכול לשתף מהנסיון שלי, אני עבדתי מעל לשנתיים בחברת שטראוס. התחלתי במועדפת ומהר מאוד התקדמתי. כמובן שהכל תלוי בך.

You may kiss the bride.

פורסם

אני השתחררתי לפני 8 חודשים, כשהשתחררתי התחלתי לעבוד בעבודה לא מועדפת. הפסקתי לעבוד עקב לימודים ויחס של הבוס. כרגע לאחר שסיימתי את כל מה שהייתי צריך לסיים (פסיכומטרי ושיפור ציון בבגרות) אני מחפש שוב עבודה. לדעתי העבודות המועדפות לרוב לא שוות, לא רואה את עצמי יושב כל היום ומתדלק לאנשים מכוניות. גם היחס לפי מה שאני שומע לא משהו בכלל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני לא עבדתי בעבודה מועדפת משום ששכר המינימום ששולם בזמני היה כ 18 ש"ח ואילו מצאתי עבודות רווחיות יותר מהמענק, אם המינימום של היום זה אולי עדיף יותר.

מתי משתלם לעבוד במועדפת ?

א. אם מצאת עבודה שבא לך לעבוד בה לתקופה בכדי לקבל את המענק.

ב. בא לך להנות מחוויה באילת.

ג. אתה מתכוון לעבוד בתחום הבנייה וכל מה שנכנס תחת הגדרה זו.

ד. כעבודה שנייה נוספת בתנאי שתשלים את הימים הנדרשים לקבל את המענק.

הייתי ממליץ לבדוק גם אם לא ביטלו את ההטבה לעובדים בתחנות הנוחות הצמודות לתחנות דלק.

פורסם

אני מכיר מישהי שעבדה כמאבטחת בביטוח לאומי (35 לשעה) ולאחר המשמרת עשתה את המועדפת. כמובן שיוצא בסוף משכורת טובה וגם המשכורת של המועדפת,מתאים לרובאי 07.

תחנת דלק תחפש אם יש לך באזור פרטית(לא של חברה גדולה כמו פז,דלק) ומבודדת כמה שיותר.

Miata ND2

פורסם

~

יש בישראל לא מעט חברות הייטק שעוסקות בחומרה או במערכות מולטידיסציפלינריות ומחפשות יוצאי צבא עם כישורים טכניים לתפקידים פשוטים בפיתוח ובייצור. "אינטגרטור" הוא התפקיד הנפוץ ביותר, אבל יש גם "מפעיל מכונה", "מרכיב", "עובד חדר נקי" ושלל וריאציות נוספות. הכוונה לחברות כמו HP, אינטל וכו' - למרבית חברות ההשמה יש כמה ג'ובים כאלה במלאי, כי תמיד יש דרישה.

מתחילים בקטן ומתקדמים בתוך הארגון, משם השמיים הם הגבול. אני התחלתי בתור מפעיל מכונה לפני קרוב לעשור, ולאן זה הביא אותי אפשר לראות בקישור ל-LinkedIn שבחתימה. המענק במקומות עבודה כאלו הוא רק בונוס, הייתי הולך לעבוד שם גם בלעדיו.

פורסם

מצטרף להמלצה של דריש.

תעבור על משרות בתחום,ברובם אפילו מצוין שזו עבודה מועדפת.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אני אלך על עבודה במפעל.

חברות גדולות כמו שטראוס וכו' לא מחזיקות משרות של מועדפת... מצאתי מפעל נחמד בנס ציונה, כנראה אלך עליו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אתה מאזור הצפון, נסה להתקבל לרפא"ל.

אם תיפול במקום טוב ותרצה להמשיך כעובד חברה יש סיכוי שתקבל ותוכל להתקדם דרכם, גם לצאת ללמודים אם ממש ירצו אותך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אם אתה מאזור הצפון, נסה להתקבל לרפא"ל.

אם תיפול במקום טוב ותרצה להמשיך כעובד חברה יש סיכוי שתקבל ותוכל להתקדם דרכם, גם לצאת ללמודים אם ממש ירצו אותך.

אני מראשל"צ.

כמובן שעדיף חברות גדולות כאלה, אבל לא מצאתי באיזור שלי

המפעל שמצאתי בנס ציונה עובד עם תעשייה אווירית אז אני מקווה שיהיה בסדר.

פורסם
אני אלך על עבודה במפעל.

חברות גדולות כמו שטראוס וכו' לא מחזיקות משרות של מועדפת... מצאתי מפעל נחמד בנס ציונה, כנראה אלך עליו.

אני יכול לשתף מהנסיון שלי, אני עבדתי מעל לשנתיים בחברת שטראוס. התחלתי במועדפת ומהר מאוד התקדמתי. כמובן שהכל תלוי בך.

רק לחדד.

בשטראוס רוב התפקידים במרלו"ג נחשבים לעבודה מועדפת, כך שלא נכון יהיה להגיד שאין תפקידים מתאימים. המרלו"ג החדש של שטראוס נפתח בשוהם.

בהצלחה בעבודה החדשה!

You may kiss the bride.

פורסם
רק לחדד.

בשטראוס רוב התפקידים במרלו"ג נחשבים לעבודה מועדפת, כך שלא נכון יהיה להגיד שאין תפקידים מתאימים. המרלו"ג החדש של שטראוס נפתח בשוהם.

בהצלחה בעבודה החדשה!

הצצתי במשרות באתר שלהם. גם בשוהם כל המשרות הפתוחות לבעלי תואר ראשון וניסיון בכל מיני דברים. לא כתוב כלום על מועדפת וחיילים משוחררים.

• תוכן חדש...