Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בטח שיתנו.

פשוט לפי מה שאני מכיר 90% מהעבודות של המענק זה עבודות בשכר מינימום.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בגלל זה הומלץ לו על מפעלים, בחלק מהם ניתן להרוויח הרבה יותר ממינימום גם כעובד יצור.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
"רוב התעשייה" זו הכללה רצינית. אם זה היה המצב, האם לא היינו רואים את אזורי התעשייה שוקקים פעילות במהלך הערב והלילה? ומה עם קבלני יצור כמו תמוז שמספקים שירות סימולטנית לעשרים חברות שונות? גם הם עובדים לא יותר מ-12 שעות ביום.

בכל אופן, התייחסתי למפעלים ותעשיות "נקיות" יחסית, כלומר אלה שעוסקות יותר בהרכבה מאשר בייצור מאפס.

הם לא שוקקי חיים כי החיים נמצאים בתוך המפעלים. אין קבלת אי הוצאת סחורה ואין תנועה של לקוחות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תקשיבו כשדיברתי על ההתרשמות הרעה שלי מהמקום ראיתי שזה פשוט לא זה. במשך כל המשמרת צריך להיות עם מסיכת אבק, משקפיים וכלי שיוף וכו' עבודה עם מנוף, סביבת אנשים הרבה יותר מבוגרים ממני, למה אני צריך לסבול עבודה כזאת בשביל משכורת כזאת כשבאותו שכר אני יכול להינות בעבודה אחרת? גם היחס של המנהל היה רע. כנראה כבר יודע שאף חייל משוחרר לא רוצה לעבוד שם.

מדגיש שוב שאין לי בעיה עם עבודה קשה, עבדתי יותר מדי זמן בשטיפת רכבים וביקרתי במפעלי תעשייה. חשובה לי עבודה עם משמרות כי אני עדיין בתהליך שיקום של הברך, בלילות, חגים וסופ"שים יש יותר כסף.

פורסם

~

אין לך בעיה עם עבודה קשה, יש לך בעיה עם הבנת הנקרא. הסברתי בבירור שלא לסוג המפעלים הזה הכוונה. שם גם לא ישלמו לך היטב וגם לא תגיע רחוק.

סע לפארק המדע עם ערימת קו"ח ביד ותעשה סיבוב בין אינדיגו, נובה, סטראטסיס, אלאופ וכל בניין אחר שאתה מוצא שם עם דלת פתוחה. לכל אחד מהם יש 2-3 מחלקות שתמיד מגייסים בהן אינטגרטורים, מפעילים, מרכיבים, טכנאי בדיקות ועוד שלל תפקידי entry level. אם אתה עצלן מדי בשביל ללכת מדלת לדלת, פנה לחברת השמה רלוונטית - ESR, נישה, שילובים וכד'.

באמת שזה לא מסובך, צריך רק לגשת למקומות הנכונים.

פורסם

תודה על העצות אבל מבדיקה הם מחפשים כאלה עם תואר הנדסאי/חשמל/אלקטרוניקה/אופטיקה ועם ניסיון צבאי בזה.

פורסם (נערך)

~

ישראלי אמיתי נכנס מהחלון כשטורקים לו את הדלת בפרצוף. תראה בפייסבוק אם יש לך חברים או מישהו מהתיכון/צבא שעובד בחברה כזאת, אולי הוא יכול להכניס אותך. בתפקידים האלה המלצה אישית שווה יותר מכל שורה ברזומה. ותנסה לגשת אליהם פיזית, לא סתם לשלוח קו"ח. היום כבר לא עושים דברים כאלה וזו דרך יפה להתבלט מעל מועמדים אחרים, מוכשרים יותר על הנייר.

אני לא סתם דוחף אותך לשם. בתפקידים האלה 80% מהצלחה זה מוטיבציה ונכונות לעבוד עם הידיים, ואת זה נראה שיש לך. את הכישורים אפשר ללמוד במקום, הפונקציות הן אלמנטריות ולא דורשות יותר מאינסטינקט טכני בסיסי. צריך רק למצוא את הדרך פנימה.

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם

ואדים,ממה שידוע לי ברוב החברות שציינת העסקה לתפקידים כאלו היא דרך חברת כח אדם,ככה שלא יעזור במיוחד להניח קורות חיים בדלפק הקבלה.

יש את אתר RUNNER ששולח את קורות החיים ישירות להמון כוחות אדם,אפשר להעזר בו.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם (נערך)

~

אתה צודק, אבל חברות ההשמה הן בסה"כ הגוף הרשמי שמטפל בפרוצדורת הגיוס כדי להוריד עומס ממחלקת כ"א של החברה (בחלק מהמקרים גם המשכורת עוברת דרכם בהמשך). ראיון העבודה מתבצע מול המנהל המגייס, כך שאם הוא יקבל את קורות החיים ויראה כי טוב, הוא כבר ידאג לערב את חברת ההשמה בשלב הרלוונטי.

חברות קטנות בד"כ יעדיפו לעבוד בלי מתווכים ולחסוך את העמלה, אבל גם בחברות גדולות אף פקידת קבלה לא תזרוק את הקו"ח שלו למגרסה. רצוי לכתוב אותם היטב ולבקש שיעבירו את המסמך למנהל הפיתוח, זה ימקסם את הסיכוי לקבל תשומת לב הולמת.

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם

דריש אני מאוד מעריך את הרצון שלך לעזור, אבל מדובר במשרות שדורשות תואר וניסיון מסויים בנושא! גם מבדיקה באינטרנט וגם מפניות אישיות בטלפון. מבין שאסור לוותר ולחשוב מחוץ לקופסא, אבל אני גם מבין שלא סתם הם דורשים סטודנטים יעודיים לעבודה בהמשך וכד'. זאת מדרגה אחת מעליי בשלב הזה.

ואיזה קורות חיים כבר יש לי? סיימתי תיכון וסיימתי צבא.

פורסם

זה הכל עניין של גישה.

כשאלי בא חייל משוחרר ומחפש עבודה אני בודק מה התכניות שלו לעתיד ומה הסיכויים שילך ללמוד בקרוב ולפי זה אני מחליט מה אני מציע לו.

אם זה בחור עם בגרות מלאה שמחפש משהו זמני אני אקלוט איתו בתפקיד לא מקצועי ולא אשקיע בו כדי ללמד אותו אבל אם מדובר בבחור שלא מתכוון ללכת ללמוד אלא להמשיך לעבוד תקופה (תקופה = שנה ומעלה) אז אשקיע בו ואעשור לו להפוך לאיש מקצוע.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
זה הכל עניין של גישה.

כשאלי בא חייל משוחרר ומחפש עבודה אני בודק מה התכניות שלו לעתיד ומה הסיכויים שילך ללמוד בקרוב ולפי זה אני מחליט מה אני מציע לו.

אם זה בחור עם בגרות מלאה שמחפש משהו זמני אני אקלוט איתו בתפקיד לא מקצועי ולא אשקיע בו כדי ללמד אותו אבל אם מדובר בבחור שלא מתכוון ללכת ללמוד אלא להמשיך לעבוד תקופה (תקופה = שנה ומעלה) אז אשקיע בו ואעשור לו להפוך לאיש מקצוע.

הלוואי וכולם היו כמוך. זה הכניס אותי לדיכאון כל הנושא הזה. גם כשבן אדם רוצה לעשות משהו יותר רציני מלתדלק או למכור במכולת זה לא מתאפשר. אפילו לגבי השכלה גבוהה אין לי כיוון בכלל.

• תוכן חדש...