Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוסך רישוי - סירוב לבצע טסט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הגעתי השבוע לביצוע טסט לסניף של קומפיוטסט בטירת כרמל,

לאחר שהגעתי למקום הסתבר שקוראים לחברה טסט קל, למרות שהשילוט בחוץ הינו של קומפיוטסט, נו שויין.

בעודי בא להסדיר את הניירת, הפקידה במקום שואלת אותי אם אני מטפל ברכב אצלם, ואם לא מתי יש לי טיפול, משהסברתי שאני לא מטפל אצלם ואין לי רצון להתחיל עכשיו, היא הודיע לי שהם לא יכולים לבצע לי טסט לרכב כי הם מבצעים טסט רק לרכב שמטופל אצלם ושמדובר במוסך רישוי ולא מכון רישוי.

בהתחלה הזדעזעתי במיוחד על בזבוז הזמן והייתי בטוח שמדובר בסוג חדש של מסחטת כספים, אבל שיטוט קצר הניב את הקישור הבא:

http://infsrv.mot.gov.il/index.php?option=com_content&view=article&id=1577%3A1-007243&Itemid=9

ועל כן השאלות, מה ההגיון? למה לעזעזל?

ומה הקשר לקומפיטסט?

תודה לעונים.

פורסם (נערך)

אבל מה הקשר למסחטת כספים - לקחו ממך כסף על משהו ?

נשמע יותר כמו בזבוז זמן שלך וסוג של הטעייה בשילוט. נכון שזמן=כסף אבל לא נראה לי משהו שתוכל לכמת אותו ולתבוע עליו. מקסימום אולי יש פה מקום לתלונה למשרד התחבורה על חוסר ברור בשילוט.

ולחלק השני מבלי להתייחס למוסך הספציפי אלא רק לרעיון עצמו של "מוסך רישוי" - האם זה לא מקרה של "הרצחת וגם ירשת" כלומר האם דווקא מוסך שמטפל ברכב יהיה יותר קפדן בבדיקה שלו כי הכסף על התיקונים הולך אליו או שההיפך: למוסך כזה דווקא יש אינטרס להיות פחות קפדן מהיכרות עם הרכב והלקוח ?

בטח חבר הפורום עמית יכול לתרום הרבה לשרשור הזה.

עריכה אחרונה על ידי student
בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

עמית

האם הבנתי נכון

יש מכון רישוי שיכול לבדוק כל רכב לטסט השנתי

ויש מוסך רישוי שיכול לבדוק רק כלי רכב שבטיפולו

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

Student, כפי שרשמתי לגבי מסחטת הכספים, זו הייתה תחושתי הראשונית, חשבתי שזו דרך לגרום לי לעשות החלפת שמן ב 200 שקל וטסט.

לשאלה המקורית, מה המטרה של זה? הרי אם המוסך יכול להעביר טסט רכב שטופל אצלו (ניגוד אינטרסים), מבחינה טכנית המוסך יכול להעביר כל רכב טסט, מה המטרה ליצור פה ניגוד עניינים ברור?

• תוכן חדש...