Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה רבה.

טופס ההזמנה יכול להיות מעניין, אשמח אם תסרוק/תצלם ותשלח לי למייל בבקשה.

בשמחה, תוכל לכתוב לי בפרטי את כתובת המייל שלך?

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תשאל את ההוא עם הוולוו אם הוא מוכר את הטאסות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

חברים לדעתי זה אמנם הכי נוח ומהיר, אך אין הרבה ערך כשמצלמים עמודי מגזין באמצעות הסלולרי. זה יוצא עקום/מטושטש/גלי/עם סימני השתקפות פלאש או קימטוטי קיפול העמוד.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

תודה על ההערה, אקח לתשומת ליבי ולהבא אצלם ללא קימטוטים.:-)

וחוץ מזה, ללא התצלום איך היית יודע מה יש באוסטין מונטגו 88' שאין באחרות ?!

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

יש כאן המון דברים מעולים. חלקם כבר יש לי וחלקם אפילו כבר פורסמו בעמוד.

חן, כפי שברון כתב, רוב הצילומים נראים לא טוב בגלל השתקפויות וקיפולים.

אם יש לך כוח לסרוק או לצלם בצורה אחרת, אשמח ואודה לך מאד.

תודה לכל התורמים והמשתתפים.

פורסם

יופי של עמוד.

למיטב זכרוני ה"קיטן" נמכרה במקור כקיט להרכבה עצמית, אם כי אני לא בטוח שהגיעה כך לישראל. כלוב הבטיחות שבו מתגאה המפרסם היה קיים גם בדגם קודם, זה המוכר לנו כ"סוסיתא".

המודעה של ה-305 מראה את הסטנדרט של אותם ימים, סטיישן באורך 4 מ'. מידות המקובלות כיום לסופרמיני נחשב אז ל"משפחתית קטנה". ולגבי חגורות הבטיחות - בשנות ה-60 וה-70 החגורות היו "2 נקודות" (חגורה אלכסונית ללא חגורת מתניים, או, במושב האחורי האמצעי, חגורת מתניים ללא אלכסונית), ולא היה קפיץ גולל אלא שהחגורה היתה נמתחת ידנית, בדומה לחגורות המוכרות לנו כיום ממושבי מטוסים. משרד התחבורה היה מפסם "תשדירי שרות" בו היה מסביר שיש להדק את החגורה כל שניצן להעביר בינה לבין הגוף את כף היד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
קצת ממני.

[ATTACH=CONFIG]446509[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]446510[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]446511[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]446512[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]446513[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]446514[/ATTACH]

נתחיל בכך ששברת לי את הצוואר אז לא ניסיתי לקרוא אותן

נמשיך בכך שהסמל בסיטרואן מצחיק אותי , כי הוא פשוט עקום לגמרי.

דבר שלישי, בפרסומת לסובארו רשום שיש 700K רכבים בארץ, כיום נוספו רק ב3 שנים האחרונות 700K רכבים, נקודה למחשבה.

פורסם

טוב, גם אוכלוסיית ישראל גדלה קצת ב 27 השנים שחלפו מאז שפורסמה המודעה, ורמת המינוע עלתה גם היא.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אחלה עמוד, הצטרפתי

מעניין הקטע הזה שיש לVW עם רוחות, מסתבר שרוב הדגמים על שם רוחות (פאסאט, בורה, גולף, שירוקו, ג'טה, וונטו...)

• תוכן חדש...