Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני בחו״ל בשבועיים הקרובים אבל כשאחזור אני מניח שאוכל למצוא כמה שוכבים אצלי (אם לא יפורסמו עד אז...).

תודה רבה, אשמח מאד אם תוכל לשלוח לי צילומים או סריקות רלוונטיות.

kreios נדמה לי שזה משנת 1991 כי הפונטיאק טמפסט שווקה בארץ מ91-93

אחלה, שוב תודה.

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המון תודה על הכוונה אך לצערי זה פחות רלוונטי עבור העמוד.

המודעות שם הן נוסטלגיות, משמע איזור שנות ה-70' ועד שנות ה-90'.

רוב המודעות שפרסמת פה הן מהשנים האחרונות יחסית.

פורסם

כן אני יודע אמרתי נעלה אולי בפורום פה יאהבו לראות.

אני אבדוק בהזדמנות אולי יש לי אי שם פרסומות ישנות יותר.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
כמה מודעות שנשמרו אצלי, חלקם סוף שנות ה - 60 :

תודה רבה, יש אפשרות לקבל אותם באיכות טובה למייל בבקשה?

עמוד גדול. תודה על השיתוף.

תודה רבה, כיף לשמוע.

פורסם

יוזמה מצוינת, כל הכבוד. היו ברשותי עשרות מגזיני "אוטו" משנות התשעים עם המון פרסומות אולם מסרתי אותם ללא עלות בזמנו לחבר פורום.

בכל מקרה, יש לי טופס הזמנה מקורי של פיאט 127 שנת 1984 (1050 סמ"ק, 3 דלתות) - אם זה רלוונטי אוכל למחוק פרטים מזהים ולהעלות לכאן.

פורסם

אהבתי וכמובן עוקב מדי פעם.

לא חושב שיש לי חומר מעניין לצערי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
יוזמה מצוינת, כל הכבוד. היו ברשותי עשרות מגזיני "אוטו" משנות התשעים עם המון פרסומות אולם מסרתי אותם ללא עלות בזמנו לחבר פורום.

בכל מקרה, יש לי טופס הזמנה מקורי של פיאט 127 שנת 1984 (1050 סמ"ק, 3 דלתות) - אם זה רלוונטי אוכל למחוק פרטים מזהים ולהעלות לכאן.

תודה רבה.

טופס ההזמנה יכול להיות מעניין, אשמח אם תסרוק/תצלם ותשלח לי למייל בבקשה.

אהבתי וכמובן עוקב מדי פעם.

לא חושב שיש לי חומר מעניין לצערי.

עוקב מדי פעם זה אומר שלא עשית לייק... :wink:

פורסם

עשיתי לייק ואפילו הגבתי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לא הבנתי, מה למה לא פה בפורום?

הצגת המודעות במקום בפייסשמוק

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• תוכן חדש...