Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

מאז הטיפול האחרון הרכב עבר כ-8K אבל הנסועה כללה הרבה נסיעות קצרות והחלטתי להקדים את החלפת השמן. השמן כבר נראה שחור, צריכת הדלק עלתה והמנוע מרעיש טיפה יותר.

אני לא מעוניין להגיע לטיפול רגיל במורשה אלא לרכוש באופן עצמאי את השמן הכי טוב (איכותי) שמתאים לרכב.

תוכלו להגיד לי בבקשה לפי האוטודאטה (או ע"פ הידע) מה השמן המומלץ וגם המסנן המתאים? אני יכול להזמין באינטרנט או להגיע למשל לאבי חלפים.

כמו כן רציתי לשאול האם זה מקובל להגיע למוסך עם השמן שלי? כלומר במילים אחרות האם המוסכים יסכימו לבצע את ההחלפה של השמן שלי וכמה זה אמור לעלות?

יש מוסכים ספציפיים מומלצים למשימה הזאת באיזור ראשון - רחובות- חולון?

תודה.

פורסם

מסנן שמן מקורי תוכל לראות כאן:http://www.justmotor.co.il/products/708262/%D7%A4%D7%99%D7%9C%D7%98%D7%A8-%D7%A9%D7%9E%D7%9F-%D7%A1%D7%95%D7%96%D7%95%D7%A7%D7%99-SX4-%D7%9C%D7%99%D7%90%D7%A0%D7%94-%D7%92%27%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%99-%D7%90%D7%99%D7%92%D7%A0%D7%99%D7%A1

לגבי שמן מנוע יש לנו מגוון עצום. הנה דוגמא לשמן שאתה יכול לשים:http://www.justmotor.co.il/products/756599/%D7%A9%D7%9E%D7%9F-ENEOS-Premium-Hyper-5W30

לגבי ההחלפה, תוכל להעזר בחברי הכנופיה או שתוכל להעזר במוסך שנמצא לידנו ברחובות ואין לו בעיה שאתה מביא את החלקים.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אמנם באיחור פושע......

רוצה להודות לאסף מכל הלב שאחרי יום עבודה התפנה ועזר לי להחליף את השמן ברכב שלי (סוזוקי SX4). הוא גם השיג את הפילטר+שמן איכותי במחיר הכי זול (יורול 5W-30 סינטטי מלא). אגב הפילטר נקנה מאבי חלקי חילוף ב-49 ש"ח.

ומה שחשוב לא פחות, אסף לימד אותי איך לעשות את זה ויתכן מאוד שאת ההחלפה הבאה אני אעשה לבד.

חבל שחלק גדול מן התמונות לא יצא טוב, מצרף את מה שיש.

[ATTACH=CONFIG]448978[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]448979[/ATTACH]

בגדול, כדי לעשות את ההחלפה חייבים כמה כלים כמו מפתח בוקסות כדי לפתוח את בורג הריקון ואת מפתח העקרב לפילטר וכמובן בוקים לעבודה בטוחה וג'ריקן שטוח לניקוז השמן המשומש.

לפי הערכתי, אפילו אם לא כל כך מיומנים בפעולה הזאת החלפת השמן לא אמורה לקחת יותר חצי שעה - שעה גג.

תודה רבה, אסף!!! ישר כח!!!

• תוכן חדש...