Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כנראה שהגיע הזמן להחליף מצבר. כרגע מותקן ברכב מצבר בוש מקורי 95 אמפר.

קיבלתי מספר בצעות מחיר אבל מה שמצחיק זה שכולם רוצים את המצבר הישן, וכשסרבתי אמרו לי שצריך לשלם תוספת של 50 ש"ח. על מה ולמה? בעלי העסק מזדכים על המצבר שלי ועושים מזה כסף, אז למה אני צריך לשלם אקסטרא על מצבר ששייך לי?

אשמח גם להמלצה למקום באזור השפלה.

פורסם

יש לי כרגע מצבר מקורי של מרצדס, שהוא אומנם חלש אבל לא מת. זה גם מצבר יקר מאוד כחדש.

אני יכול לשים אותו אצלי מחובר לטעינה באופן קבוע וכך ישאר לי מצבר לכל מקרה שלא יבוא.

למה להשאיר לעסק חלק שהוא שלי ועוד לשלם להם על זה כסף?

פורסם

ומאיפה בדיוק זה צריך להיות לי ברור?

כשאתה קונה צמיגים המחיר כולל החזרה של הישנים? ואם אני קונה וישרים? משאבת מים?

פורסם

בהחלט שלא הייתי משאיר מצבר מחובר לטעינה אצלי בבית.

מצבר זה מוצר מאד רעיל.

מאד ידוע שמצבר ראוי שימוחזר ואני חושב שה 50 שח זה מה שמקבלת החנות.

אגב גם פה בארה"ב יש עלות לכל מיחזור שכזה (צמיגים \ מצברים \ שמן וכו).

ושוב , לא הייתי משאיר מצבר בבית.

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

אצלי ב C240 החלפתי מצבר מ 90 VA ל 100 VA של וורטא לפני יותר מחמש שנים והוא עדיין מצוין (נבדק לפני חצי שנה תחת עומס). קניתי אצל המשווק של וורטא ליד צריפין וקיבלתי מחיר מצוין (חבר פורום)

ב E350 החלפתי ממצבר מקורי של מרצדס לוורטא VA 72 (אאל"ט) לפני כחצי שנה והכל טוב. לא זוכר ממי רכשתי אותו אבל זה הופיע בפורום לפני כמה זמן.

מספר דברים:

חלק מהמפיצים/מוכרים נוסעים עד אליך, מחברים מצבר גיבוי ומחליפים, אתה לא צריך לנסוע אליהם. חשוב רק לבדוק כי המצבר מוטבע בתאריך ומתקבלת קבלה.

בזמן ההזמנה שאל מה הזיכוי עבור המצבר הישן ו/או מהי העלות הנוספת עקב אי ההחזרה.

אני חושב כי גם אצלך המצבר מותקן מאחורה כך שחום המנוע לא פוגע בו, אורך החיים שלו צריך להיות גבוה יותר.

גם אני שמרתי פעם מצבר לשעת חירום במחסן. חבר למטען "טיפטוף" או שים ספק של כ 15 וולט עם נגד של כמה מאות אומים בטור. היום, עם הבוסטרים, זה כבר נהיה זניח.

פורסם

בדרך כלל שאתה מחזיר את המצבר הם עושים כסף על החשבון של המצב שהבאת להם, החומרים שיש שם מאוד יקרים ומזה הם עושים כסף.

פורסם

חיים תודה.

המצבר אצלי מקדימה - מתחת למסנן המזגן, קצת עמוק והגישה אליו לא הכי נוחה.

מחכה שמישהו מהספונסרים חברי הפורום יצוצו, מבחינתי ללכת ולקנות כבר בימים הקרובים.

פורסם

חפש מצבר ישן אחר. אתה לא חייב לתת אותו סוג מצבר . המוסך שמוכר לך מצבר חייב לתת מצבר ישן כנגד מצבר חדש

ככה היה לפחות שאני עבדתי בשנפ לפני יותר מ12 שנה

פורסם

זה לא כזה סיפור רציני - אני לא אתחיל לשבור את הראש כדי למצוא מצבר אחר בשביל לא לתת את שלי תמורת 50 ש"ח, זה סתם נראה לי תמוה שזו ברירת מחדל ושזה כל כך מובן מאליו שצריך לתת ישן מול חדש.

מישהו מהספונסרים עדיין פעיל בפורום? אני זוכר שפעם היה פה מישהו מורטה...

פורסם

זה לא תמוהה, זה גם מבטיח (לא ב 100%, אבל במידה רבה) שהמצבר הישן יגיע למחזור וימחזרו אותו כמו שצריך ולא סתם יזרק לפח.

פורסם
המצבר לא יהיה בבית, הוא יהיה במחסן בחניה תת קרקעית.

עוד יותר גרוע , מקום סגור ללא איוורור.

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

ככה זה נהוג כנראה בהחלפת מצברים (לי זה לא זר וכשרכשתי מצבר, ללא הרכבה - זה גם מה שנאמר לי. לא "חייבו"אותי בעלות על זה שהמצבר הישן נשאר אצלי - כנראה שכחו ,אבל החזרתי אותו לעסק לאחר ההתקנה של המצבר החדש).

נוקבים לך במחיר יותר אטרקטיבי כדי שתתן המצבר הישן עם החלפת החדש.

הייתי מוסר אותו במעמד ההחלפה, ושוכח מזה (סופו {לא סחורציאניטיס} של המצבר הישן, הוא כנראה לעמוד במחסן שלך עד תום ימיו).

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...