Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבצעי סוף שנה של Mazda

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עד כמה שהבנתי ההנחה על המאזדה 2 היא 5000 ואין הנחה נוספת.

לפי מאזדה אשדוד ההנחה על מאזדה2 דמיו היא 4,500 שקל ועל החמש דלתות 5,000 שקל. לא דיברו על הנחה נוספת תלוית מימון, אבל כן נותנים מיגון וחיישני רוורס חינם. אגב על ה-CX-5 אין הנחה בכלל בשום גרסה. ובלי קשר, היתה לי תחושה חזקה שאיש המכירות היה מעדיף שלא אהיה שם, לא היה לו כח לעוד לקוח ביום שישי. ממש עשה טובה שדיבר.

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

פורסם
מאזדה 2 בהנחה של 5000 בכל הגרסאות .

128500 על הכביש כולל כל התוספות הקוברה וכו' ואגרת רישוי.

היי,

128.500 על הכביש למאזדה 3 ספיריט? איך משיגים הנחה כזאת??:shock: (מחירון 140.500, הנחה ללא מימון 9.000-, רישוי 2100 = 133.600). הייתי במאזדה הם לא היו מוכנים לרדת בשקל, לא הסכימו אפילו לאיבזור או טיפול חינם:cry:...

אולי בגלל שהוא ראה שאני רוצה את האוטו?

פורסם (נערך)
היי,

128.500 על הכביש למאזדה 3 ספיריט? איך משיגים הנחה כזאת??:shock: (מחירון 140.500, הנחה ללא מימון 9.000-, רישוי 2100 = 133.600). הייתי במאזדה הם לא היו מוכנים לרדת בשקל, לא הסכימו אפילו לאיבזור או טיפול חינם:cry:...

אולי בגלל שהוא ראה שאני רוצה את האוטו?

אין לי מושג, הבחור סגר את העיסקה הזו שבועיים לפני המבצע הנוכחי , והבנתי שגם במבצע הקודם שהיה למאזדה נתנו 12000 הנחה על הספיריט למי שלא לוקח מימון.

וזה שהמחירון הוא 140K לא אומר כלום , אני בספק שיש באמת הרבה אנשים ששילמו את המחיר הזה על ה3, אומנם רמת האבזור גבוהה, אבל לא מעט מתחרות כבר ישרו קו .

עריכה אחרונה על ידי zivk

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

הייתי היום בסניף מאזדה ברעננה וההנחה על מאזדה 2 דמיו היא 3,000 שקל ונותנים מיגון ווויז חינם.

שום "שבוע מכירות מיוחד" .

פורסם

קניתי את הCX5 אמנם לפני המבצע אבל קיבלתי אותה במהלך המבצע וההטבה היחידה שהייתה זאת הייתה רק הקוברה. הם פשוט לא מוכנים לתת הנחות לדגם הזה

פורסם

כן ספיריט קיים רק עם מנוע 2 ליטר. המחיר כולל מיגון שהביטוח דורש (קודן/כספת וכו). הם לא הסכימו לשום תוספת מעבר לחבילה הקיימת בספיריט (יש מצלמת רוורס ללא חיישנים)

• תוכן חדש...