Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי שוברים לסינמה סיטי VIP

והחלטתי שאני רוצה לנצל אותם ביום הולדת שלי8)

איזה קולנוע מרשמת סינמה סיטי VIP הכי מומלץ? (גר ברחובות)

הבנתי שבראשון לא כ"כ מומלץ ובגלילות סבבה.

מה לגבי כפר סבא? (ירושלים קצת רחוק לי וגם לא בא לי להתקרב לאזור).

פורסם

הייתי בVIP בצומת גלילות ולא ממש נהנתי ... האוכל היה על הפנים והדבר היחידי שהיה טוב זה הדברים הסגורים (גלידות,שתייה,וכו')

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

לדעתי כל מתחמי ה-VIP של הסינמה סיטי התקלקלו במהלך השנים האחרונות. דווקא זה שבגלילות הוא עדיין סביר, אבל הוא לחלוטין אינו באותה רמה שבה הוא היה לפני 5-6 שנים. אומנם גם אז לא היה מדובר בחוויה זולה, אבל אם פעם התמורה למחיר עוד היתה סבירה, היום היא לכל היותר מניחה את הדעת.

אין לי מושג מה המצב ב-VIP של גלובוס מקס.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
לדעתי כל מתחמי ה-VIP של הסינמה סיטי התקלקלו במהלך השנים האחרונות. דווקא זה שבגלילות הוא עדיין סביר, אבל הוא לחלוטין אינו באותה רמה שבה הוא היה לפני 5-6 שנים. אומנם גם אז לא היה מדובר בחוויה זולה, אבל אם פעם התמורה למחיר עוד היתה סבירה, היום היא לכל היותר מניחה את הדעת.

אין לי מושג מה המצב ב-VIP של גלובוס מקס.

זה בגלל שאנשים קונים כרטיס וחושבים שהם שכרו את הסינמה סיטי לכל הערב לעצמם.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

הVIP בראשון מעולה, כנ"ל לVIP של יס פלאנט בראשון (שלטעמי בכמה רמות מעל הסינמה).

שאר המקומות בארץ לא כזה להיט.. למשל בחיפה ממש זוועה אבל גם המחיר בהתאם ככה שאין מה להתלונן.

הVIP של הגלובוס מקס לא שווה את השקלים.

אני אסכים עם הבחור שמעלי ואגיד ש80 אחוז מהVIPסטים שהיו איתי התנהגו כאילו סבתין-דודה שלהן רכשה בשבילהם את הקולנוע למשך שעה וחצי.. רק היה חסר שממש ירגישו בבית וימשגלו את זוגותיהם לפי כולם כאילו הקולנוע באמת שלהם. מזעזע

פורסם (נערך)

בתור אחד שמבלה ב VIP כבר 4 שנים ואחרי שבחנתי את כל האולמות של סינמה

האולם הכי טוב נמצא.....בבית.

מפעם לפעם הרמה שם יורדת.

החל מרמת השירות, עד מגוון האוכל בטרקלין, ועד חוסרים מעצבנים.

לפני שבועיים זה כבר היה ממש קיצוני - הגעתי לאולם בהרצליה ולא היה שוופס בטעמים וגם לא גלידת "צאנקי מאנקי"

או כמו שאמר לי האחראי "הספק אשם, הוא לא הביא לנו"

אני לא חושב שמי שמשלם 130 ש"ח לאדם לכניסה לסרט, צריך לבוא לסרט ולשמוע שחסרים דברים בגלל בעיות עם הספק, שידאגו לזה, עובדה שב-יס פלנט זה נמצא.

בעבר היה ניתן באמצע הסרט לצאת החוצה לטרקלין ולנשנש, מישום מה דווקא כשהגעתי לסרט של 140 דק', הבהירו לי שאי אפשר לצאת באמצע ולנשנש. כשאמרתי לאחראי שזה מוזר, כל כל השנים היה אפשר ואפילו לפני כמה שבועות בראשל"צ איפשרו, הוא אמר "מה אתה לא יודע שהרצליה זה לא ראשל"צ?" אז לא, חשבתי שזאת רשת.

שלחתי מייל להנהלת האולם דרך האתר, אפילו לא טרחו לחזור אליי עד היום.

סך הכל ביום תקין מה שתמצא שם על המדפים: פופקורן, נאצוס, ירקות, גבינת שמנת,ממרח חצילים ואבוקדו, סושי, פסטה, רוטב עגבניות ושמנת וכמה קינוחים שחלקם מרגישים כמו פרווה.

על הסושי בד"כ מסתערים איך שנכנסים לטרקלין, ואז יוצא מצב שכמה אנשים מחזיקים צלחות מפוצצות בסושי, והאחרים פשוט מחכים עד שימלאו את זה, לי אישית זה עושה הרגשה לא טובה לעמוד ולחכות לאוכל.

לא הייתי ביס פלאנט אבל הבנתי שהתפריט הוא כמו של סינמה ונראה לי שגם ביום טוב שאין חוסרים במלאי, לשלם 130 ש"ח בשביל סושי נחמד מינוס וגבינת שמנת ו 2-3 פחיות קולה, נראה לי ביזיון.

אני חושב שב 130 ש"ח לאדם אפשר לאכול במסעדה טובה (ג'ירף,סוהו) ועוד ישאר לך עודף, ואחר כך להכנס לסרט על בטן מלאה.

עריכה אחרונה על ידי Transporter
פורסם

לפני שבועיים זה כבר היה ממש קיצוני - הגעתי לאולם בהרצליה ולא היה שוופס בטעמים וגם לא גלידת "צאנקי מאנקי"

או כמו שאמר לי האחראי "הספק אשם, הוא לא הביא לנו"

אין שוופס בטעמים?!?!?!

כוסאומו החיים האלה!

בא בנאדם, רוצה שוופס בטעמים, באמא'שלו רוצה שוופס בטעמים!!!

אין לנו, הספק לא נתן לנו....

כוסאומו!! רוצה שוופס בטעמים!!

וגלידה צ'אנקי מאנקי!

מה הלאה? יהיה חסר קריסטל דימונה ירוק???

יהיה חסר מהאורז הדביק הזה שעטוף בנייר בטעם של ים שבטעות אנשים חושבים שזה סושי???

חבורה של מניאקים, כל הקולנוע VIP הזה מניאקים....

אין שוופס בטעמים....

(הבחור המצוטט, אל תעלב, התלונה שלך נכונה, אבל זה לא מפחית מכמות ה"זה נשמע כמו אוי אוי אוי" שיצא לך בתגובה אחת).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

זה ממש לא "אוי אוי אוי" - במחיר המפולפל שמשלמים תמורת החוויה הזאת לא צריכים להיות כאלה פאקים, נקודה.

דווקא עם שאר האנשים שמגיעים לשם אין לי בעיה. מעולם לא נתקלתי בבעיה או חוסר נוחות שנגרמה עקב מישהו מהלקוחות האחרים.

הטרוניה שלי נוגעת נטו לחוויה: למעט הכורסאות שלא השתנו - וטוב שכך, רמות המזון והמגוון שלו ירדו, אין הפסקות באמצע (כדי שלא תוכל לצרוך מזון נוסף) ובאופן כללי התחושה היא שנותנים לך את המינימום האפשרי מבלי שתתחיל לעשות שם מהומות.

כפי שנאמר, אני פחות ופחות מוצא את ההיגיון בצורת הבילוי הזאת ומעדיף באמת להוציא את הסכום הזה באיזו מסעדה נחמדה שאותה אני אבחר בהתאם לטעם ולסטנדרטים שלי, ולהגיע לצפות בסרט נטו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הפסקה האחרונה שלך זו הסיבה לתגובה שלי- לשלם מעל 100 שקל כדי לקבל אוכל מעפן בסרט זו בעיה קצת יותר גדולה ממחסור בשוופס עם או בלי טעמים.

לך תאכל נורמלי ושב בסרט בקולנוע רגיל, אולי יעלה קצת יותר אבל לפחות תאכל נורמלי במקום לאכול אורז דביק שמטעים אותך לחשוב שזה סושי.

אני לא אוהב את הקונספט הזה של אולמות VIP, פעם ראשונה כי המחיר לא מצדיק את התמורה (גם כשאין חוסרים) ופעם שניה כי זה מסוג המקומות שמוציא מחלק מהאנשים את ה"מלא ת'צלחת, מקסימום תזרוק" שבהם.

בקיצור, מוציא מאנשים את הבבון שמתחבא בתוכם.

משפט שאחד הבוסים שלי מהעבר אמר לי פעם חקוק לי בזכרון:

"אם זה יקר לך מדי תאכל בבית אבל אם כבר בחרת לאכול בחוץ לפחות תאכל נורמלי ולא זבל בצורת אוכל".

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...