Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום שלום,

מלפני יומיים הרכב משמיע רעש בזמן הפעלת המזגן.

זה נשמע כמו מן מאוורר מרעיש.

מדובר כמו שציינתי במאזדה 3 שנת 2009.

אם למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה, אשמח לשמוע.

תודה.

פורסם

קצת בעיה להבין מה מקור הרעש דרך המחשב בלי לשמוע את הרעש.

כבר היו כאן חברי הפורום אשר הקליטו את הרעש בתוך תא המנוע וצירפו קובץ.

הרבה פעמים המותחן של רצועת אביזרים עייף וזקוק להחלפה, אולי גם הרצועה.

לא מומלץ לנסוע עד שהמותחן יתפרק.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ייתכן מאוד שמה שאתה שומע זה מאוורר שני שניכנס לפעולה או מהירות שניה במאוורר הרדיאטור וזה מצב תקין לחלוטין.

אם זה לא זה אז תצטרך להעלות קובץ שמע לפחות שניתן לך כיוון.

פורסם

היי,

צילמתי 3 סרטונים ואני מצרף את הקישורים לכאן:

את הסרטון הראשון צילמתי מתוך הרכב, צריך קצת להתרכז כדי לשמוע את הרעש שאני מדבר עליו. הרעש הזה התחיל רק לאחרונה כמו שציינתי בפוסט הראשון עד לפני כמה ימים פעולת המזגן נשמעה אחרת(בלי הרעש של המאוורר).

את הסרטון השני והשלישי צילמתי כאשר המזגן מופעל על העוצמה הכי גבוהה.(מתחת למכסה המנוע ומעליו)

תודה לעוזרים!!!

פורסם

אצלי היה אותו הדבר מזדה 2010 חיפשתי בפורומים בחול ורשמו שזה כנראה בגלל שחניתי מתחת לעצים ונפלו עלים לפס איפה שהוישרים , משם המזגן מושך אוויר כנראה.

ניקיתי שם והרעש עבר , כמובן מאז אני לא מחנה מתחת לעצים ואין לי את הרעש,

תנסה לנקות שם בתור התחלה זה הפתרון החינמי .

פורסם

גם לי היה אותו דבר במאזדה 3 2010 והרכב נכנס למוסך ליומיים,

בכרטיס עבודה שהליסינג השאיר ברכב נרשם ניקוי מפוח כמו שמאור אמר.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

רק רציתי לעדכן שזה כמו ש dan22 אמר, נכנסו עלים לפס שבתחתית השמשה הקידמית. אחרי ניקוי הרעש נעלם.

• תוכן חדש...