Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קנייה חכמה של WaterPik

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מחיר טוב אבל הבעיה שבקנייה מאמזון אני צריך גם שנאי, כלומר תוספת של עוד כמה מאות שקלים, ובכלל אני מעדיף לא להכניס שנאי לחדר המקלחת.

מה שמצאתי באייבי מתאים לארץ ולא דורש התעסקות נוספת, והמחירים די זההים.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

מאיפה הבאת ששנאי עולה מאות שקלים?! את השנאי למכשיר קניתי ב40 ש"ח.

ממיר מ220 ל110, 26VA. זה הכל. לא יודע אם הוא מבצע את המרת התדר.

אני משתמש בו מעל כיור המטבח, תעביר כבל מאריך :lol:

פורסם
לא יודע אם הוא מבצע את המרת התדר.

הוא לא.

בשביל המרת תדר נדרש אינוורטר שאכן עולה מאות שקלים.

שנאי רק משנה מתח חילופין.

יום טוב גם לך

פורסם

לא יודע אם תהרוג את המשאבה, אבל היא תרוץ לאט יותר, לא להיט.

לי יש את הגרסה הנטענת, אחרי החלפת סוללות לsanyo eneloop העסק נותן בראש ועושה עבודה מעולה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם (נערך)
זה עד כדי כך קריטי? האם הישארות ב50 הרץ במקום ב60 יכולה להרוס את המשאבה החשמלית שם?

אני לא מתמצא בסוגי מנועים חשמליים וכו. אני רק יכול לספר את הניסיון שלי עם מטחנת קפה black and decker שהבאתי, הפעלתי אותה כאן עם ממיר מתח 110-220V, אבל המנוע עובד חלש, מצליח לטחון רק חלק מהפולים וחלק נשארים שלמים, לפעמים נתקעת וכו.

האמת שהזהירו אותי ממצב כזה אבל היא הייתה כל כך זולה יחסית למחירים בארץ שחשבתי שאין לי הרבה מה להפסיד. היום היא במחסן כי במצב הפעולה הזה היא לא שימושית.

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם
זה עד כדי כך קריטי? האם הישארות ב50 הרץ במקום ב60 יכולה להרוס את המשאבה החשמלית שם?

תלוי אם המנוע שם הוא עובד על מתח ישר או חילופין (DC או AC).

אם ישר, זה לא משנה יותר מידי כי ממילא מתח הרשת עובר המרה.

אם חילופין (כמו במטחנת הקפה של מרטינס) אז ביצועי המנוע יפגעו מכיוון שהוא מקבל תדר שלא תוכנן לו.

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...