Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשביל מה לקנות רכב כזה גדול בתור נהג צעיר?

אתה יכול לקנות רכב קטן, מודרני וחסכוני יותר.

מה התקציב שלך, מה הדרישות מהרכב ומה אופי הנסיעות?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
בשביל מה לקנות רכב כזה גדול בתור נהג צעיר?

אתה יכול לקנות רכב קטן, מודרני וחסכוני יותר.

מה התקציב שלך, מה הדרישות מהרכב ומה אופי הנסיעות?

תקציב 15 K

דרישות בעיקר קילומטר נמוך ושלא יהיה עגלה...

נסיעות קצרות ביום יום אבל שהרכב יוכל לסחוב גם לנסיעות ארוכות

פורסם

אחלה אוטו אם מכוניות זה הדבר האחרון שמעניין אותך.

הייתה לי אחת כזאת במשך שנה אחרי 5 שנים שהיא הויתה של ההורים שלי. פחות או יותר שום דבר לא התקלקל. ביטוח עלה גרושים, צריכת דלק הייתה סבירה (8 קמ"ל בעיר, 11 בחוץ) ובכל פעם שהתנעתי אותה קצת איבדתי את החשק לחיות. יפנית כזה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אחלה אוטו אם מכוניות זה הדבר האחרון שמעניין אותך.

הייתה לי אחת כזאת במשך שנה אחרי 5 שנים שהיא הויתה של ההורים שלי. פחות או יותר שום דבר לא התקלקל. ביטוח עלה גרושים, צריכת דלק הייתה סבירה (8 קמ"ל בעיר, 11 בחוץ) ובכל פעם שהתנעתי אותה קצת איבדתי את החשק לחיות. יפנית כזה.

תודה על הדעה

יש לך להמליץ לי על משהו?

פורסם

ב 15 אלף גם רכב אמין וחסכוני, וגם מהנה לנהיגה?'

אם מצאת אלמרה 1800 במצב שמור ובתקציב - תיקח אותה לבדיקה במוסך. אם הרכב תקין, תחטוף.

אם תמצא אקסנט 2008 שמור, גם טוב.

מיצובישי לנסר גם בסדר.

אבל אם תוותר על רכב משפחתי מיותר, גטס או פונטו ספייס דינאמיק אחלה רכבים לנהג חדש.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
ב 15 אלף גם רכב אמין וחסכוני, וגם מהנה לנהיגה?'

אם מצאת אלמרה 1800 במצב שמור ובתקציב - תיקח אותה לבדיקה במוסך. אם הרכב תקין, תחטוף.

אם תמצא אקסנט 2008 שמור, גם טוב.

מיצובישי לנסר גם בסדר.

אבל אם תוותר על רכב משפחתי מיותר, גטס או פונטו ספייס דינאמיק אחלה רכבים לנהג חדש.

הגטס קורצת לי , אבל קשה למצוא אחת שמורה ובעיקר לא מהדגם הבעייתי GLX

עריכה:

השאלה אם מבחינת עלויות לנהג צעיר הניסאן אלמרה 1.8 מתאימה

כי ההכנסה החודשית לא גבוהה במיוחד

פורסם

עד לפני שנתיים וחצי החזקתי באלמרה שנת 2003 פרפקט מנוע 1800, אוטו משעמם מאוד, המנוע שלו לא רע הוא מאיץ יפה, אבל משעממת למדי.

הייתה אצלי שנה קצת מעל 20K, נקנתה עם טסט לשנה וחודש נמכרה שבוע לפני הטסט , חוץ מלהחליף שמן פילטר שמן ופילטר אוויר, לא החלפתי באוטו הזה כלום,

מבחינת אחזקה מדהים אשכרה 0 תקלות טיפול ב 350 ש"ח ונגמר הסיפור!

צריכת דלק אצלי הייתה תמיד באזור 8.5 משולב, בלוע של דלק, אבל אני תמיד אומר שעדיף לשלם על דלק ולא על טיפולים.

פורסם

דווקא נשמע רכב שעונה יחסית על הצרכים שלך,

אמין, אמין, ולא יהיו לך הרבה הוצאות עליו, אם הוא תקין.

הפונטו זולה לאחזקה חסכונית וחלפים בשפע, אבל פחות אמינה, במגאן בתקציב שלך ללא כסף בצד לא הייתי נוגע.

פורסם
הגטס קורצת לי , אבל קשה למצוא אחת שמורה ובעיקר לא מהדגם הבעייתי GLX

עריכה:

השאלה אם מבחינת עלויות לנהג צעיר הניסאן אלמרה 1.8 מתאימה

כי ההכנסה החודשית לא גבוהה במיוחד

GLX הוא לא דגם בעייתי ותקווה למצוא אותו. הבעיה זה GLF.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הגטס תהיה זולה יותר לאחזקה מבחינת תיקונים וטיפולים - צריכת הדלק של שתי המכוניות ( אלמרה, גטס ) תהיה דומה. היתה לי אלמרה 2002 בעבר, רכב ששירת אותי נאמנה ללא שום בעיות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

צריכת הדלק של האלמרה ושל הגטס דומות?

אם כן , גטס ידנית אותה צריכת דלק ?

בעיקרון ההתלבטות שלי היא אם לעוף על האלמרה הלא כל כך חסכונית בדלק או לחכות לגטס GLX ידנית

8 קילומטר לליטר של האלמרה נשמע שאני הולך לבלות הרבה בתחנות דלק...

עריכה אחרונה על ידי Carsearcher
פורסם

גטס ידנית חסכונית יותר - ההשוואה היא לגטס אוטומטית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
גטס ידנית חסכונית יותר - ההשוואה היא לגטס אוטומטית.

אתה ממליץ לי לבדוק את האלמרה או שאולי עדיף לי לחכות לגטס ידנית

• תוכן חדש...