Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבוע, אפילו לא זכור לי למה בדיוק- הרדיו הפסיק לעבוד

המוזר הוא שהתצוגה עדיין עובדת, זה מעביר תדרים, מכניס דיסקים (נראה גם שמנגן את השיר של הדיסק)-

הבעיה היחידה היא שלא שומעים.

וכן- ניסיתי לבדוק שהמיוט לא לחוץ.

יש למישהו רעיון?

דגם CQ-DP153W אם זה אומר למישהו משהו.

תודה.

פורסם

נסה לפרק את הרדיו ולראות האם החיבור יושב כמו שצריך, למרות שלא הגיוני שיתנתק מעצמו. האם בשבוע האחרון הרכב היה במוסך או בתהליך כלשהו שקשור לפירוק דלתות או דשבורד?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יש מצב שלפני שזה קרה שיחקתי עם הרדיו וניסיתי לפרק אותו, כדי לראות אם הוא נשלף.

לא הצלחתי, אז חיברתי אותו מחדש.

(אני לא ממש זוכר אם הניסיון בא לפני או אחרי שהוא הפסיק לעבוד).

בכל מקרה- התצוגה עובדת, התדרים מתחלפים- נראה שהכל כרגיל, חוץ מזה שלא שומעים...

פורסם

תגיד, בלי קשר אם יש תקלה אמיתית או שמא רק בעיית חיבורים, לא מדגדג לך להתקדם למאה ה-21 ולרכוש מכשיר חדש

עם חיבורי AUX ו-USB, לא כל שכן שמסוגל לנגן קבצי MP3 וכו'?

או ללכת אפילו עוד צעד אחד קדימה למכשיר שכולל דיבורית והזרמת מוזיקה באמצעות BT?

פורסם

האמת שלא :)

מעבר להיותי חובב מאוד קטן של גאדגטים בכלל, ובפרט בתחום המולטימדיה, ומעבר לגישה העקרונית שלי שרכב צריך להיות אביזר שמביא אותך מנקודה לנקודה (בבטיחות סבירה)-

מדובר בסובארו אימפרזה שנת 2001, שהקילומטראז שלה עומד על 455,000 ק"מ, כך שאני לא מתכוון להוציא עליה אגורה שחוקה אחת, בטח לא בתחום האבזור.

פורסם

אשריך.

מעבר לבדיקה המחודשת לגבי טיב החיבורים מאחור ווידוא כי אין קצר במקרה בחוטי הרמקולים, הוסף את הבדיקה הבנאלית של מצב ה-Fader, שמא הוא הועבר אחורה ואין רמקולים מחוברים (במידה וזה נכון).

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יכולים להמליץ לי על מקום אמין שאפשר לתקן בו את הרדיו?

מעדיף באיזור מכון הדרום בפתח תקווה (גם ככה צריך לקפוץ לשלם), אבל כל הצעה באזור בני ברק-גבעת שמואל-רמת גן- תתקבל בברכה.

תודה

• תוכן חדש...