Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרבה מאד זמן לא עדכנתי.

קנדי כבר עם 41 אלף מייל , וכל אחד מהם מהנה יותר מקודמו.

לפני מספר ימים קנדי נכנסה לטיפול (המכוסה ע"י חבילת הטיפולים הכוללה ברכב) והוכנתי מבקרוב מאד קנדי תצטרך עוד כמה דברים.

1. צמיגים קדמיים

2. בלמים (כולל רוטורים מאחורה)

3. ספליטר קדמי (הכנף שמורכבת מתחת לטמבון הקדמי לשיפור אוירודינמיות.

להלן המחירים , רצוי אם יש לכם לב חלש לשבת.

TOYO PROXES 1 255X40X19 בעלות 549 דולר (לפני מעמ) , כולל התקנה

בלמים BREMBO כולל התקנה (לא כולל מעמ) 903 דולר !! (אגב שאלתי כמה יהיו הקדמיים ונאמרים 1690 דולר !).

לגבי הספליטר (שנשבר קלות כנראה ממפגש עם הכביש \ מדרכה) יהיה חינם באחריות GOOD WILL , אבל השווי שלו זה 250 דולר לפני התקנה ומעמ.

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם
המחירים נשמעים סבירים לחלוטין, ידוע לי שסט בלמים במותגים מקבילים (rs,amg ,m) המחירים נעים בסביבות 2000-3000 דולר.

לפחות במקרה של AMG אתה בוודאות טועה, במקרה שבוע שעבר הרכב שלי היה בטיפול וביקשתי שיבדקו את מצב הבלמים ושיתנו לי הצעת מחיר לחלפים מקוריים.

אמנם הבלמים שלי תקינים אבל בכל אופן קיבלתי הצעת מחיר לחלפים מקוריים וזו עמדה על 2000 שקלים לסט רפידות+צלחות קדמיות בקוטר 360X36 (מחוררות).

יתרה מכך, קיט BIG BRAKES חדש של ברמבו שכולל צלחות מחוררות 2 חלקים (יקרות מאוד בהשוואה לרגילות)+רפידות+קאליפרים 8 בוכנות עולה כ-2800-3500$ כך שאין הגיון בכך שתשלם מחיר דומה על צלחות מחוררות רגילות ורפידות.

צלחות 2 חלקים עולות פי 2-3 (וצפונה) מצלחות רגילות באיכות דומה בגלל שהן מופחתות משקל ומוזילות את עלות החלפת הצלחת בעתיד (קונים רק טבעת).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
לפחות במקרה של AMG אתה בוודאות טועה, במקרה שבוע שעבר הרכב שלי היה בטיפול וביקשתי שיבדקו את מצב הבלמים ושיתנו לי הצעת מחיר לחלפים מקוריים.

אמנם הבלמים שלי תקינים אבל בכל אופן קיבלתי הצעת מחיר לחלפים מקוריים וזו עמדה על 2000 שקלים לסט רפידות+צלחות קדמיות בקוטר 360X36 (מחוררות).

יתרה מכך, קיט BIG BRAKES חדש של ברמבו שכולל צלחות מחוררות 2 חלקים (יקרות מאוד בהשוואה לרגילות)+רפידות+קאליפרים 8 בוכנות עולה כ-2800-3500$ כך שאין הגיון בכך שתשלם מחיר דומה על צלחות מחוררות רגילות ורפידות.

צלחות 2 חלקים עולות פי 2-3 (וצפונה) מצלחות רגילות באיכות דומה בגלל שהן מופחתות משקל ומוזילות את עלות החלפת הצלחת בעתיד (קונים רק טבעת).

My experience was a bit a different. I found the two piece rotors is more expensive no matter what.

I change rotors quite often due to my frequent visits at the race track, and I found the cost of the rotor rings to be more expensive than a one piece rotor.

the cost of 2 355/32mm rotor rings is approx $650, If I didnt do the labor myself, the cost of the install will be higher as well, since there are additional 20 screws you have to put in.

A guy I met at the track with a porsche GT3 told me he dumped the 2 piece rotors that comes from factory and uses 1 piece rotors from the Cayenne to reduce cost, according to him, no change in performance.

פורסם

טוב , סליחה שלא הגבתי הייתי קצת עסוק בעבודה.

קנדי זאת אכן הקאדילק שלי

אני באמת שלא זוכר את הקוטר של הרוטורים אבל זה 4 בוכנות מאחורה ו6 מקדימה.

העלות הגבוהה היא ההתקנה.

הפרוט הוא כזה ,

הרפידות 145

כל רוטור 170

עלות התקנה - 400

אח שלי הפנה אותי לאתר נהדר (למי שנמצא בארה"ב)

http://repairpal.com/

שגם הסוכנות שבא אני מטפל נמצאת.

וכמובן באמריקה כמו באמריקה כולם עושים OFFER MATCH.

אז הבאתי הצעה מתחרה ב 750 דולר.

אז המחיר שונה ל 750 דולר.

המחירים של החלקים , לפחות מהחיפוש שלי ברשת מאד סביר .. ההתקנה הם גובים (גונבים) 185 דולר לשעה (אגב , המרכיב מקבל בערך 16-22 דולר לשעה).

בהתחשב בעובדה שאחי משלם 500 דולר אצל BMW על בלמים ל 325 שלו , 750 נשמע סביר.

צמיגים שוב מצאתי PROXES 1 זוג ב 400 דולר , אם הוא יקבל אישור אני ארכיב גם.

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
טוב , סליחה שלא הגבתי הייתי קצת עסוק בעבודה.

קנדי זאת אכן הקאדילק שלי

אני באמת שלא זוכר את הקוטר של הרוטורים אבל זה 4 בוכנות מאחורה ו6 מקדימה.

העלות הגבוהה היא ההתקנה.

הפרוט הוא כזה ,

הרפידות 145

כל רוטור 170

עלות התקנה - 400

אח שלי הפנה אותי לאתר נהדר (למי שנמצא בארה"ב)

http://repairpal.com/

שגם הסוכנות שבא אני מטפל נמצאת.

וכמובן באמריקה כמו באמריקה כולם עושים OFFER MATCH.

אז הבאתי הצעה מתחרה ב 750 דולר.

אז המחיר שונה ל 750 דולר.

המחירים של החלקים , לפחות מהחיפוש שלי ברשת מאד סביר .. ההתקנה הם גובים (גונבים) 185 דולר לשעה (אגב , המרכיב מקבל בערך 16-22 דולר לשעה).

בהתחשב בעובדה שאחי משלם 500 דולר אצל BMW על בלמים ל 325 שלו , 750 נשמע סביר.

צמיגים שוב מצאתי PROXES 1 זוג ב 400 דולר , אם הוא יקבל אישור אני ארכיב גם.

הגעתי לפה במקרה.

מגיב לך עם עצה חביבה,

הטעות הכי גדולה היא להכניס את הרכב למוסך על מנת להחליף רפידות, גובים על זה סכום הזוי וחבל, אני לא מבין איך הם בכלל מגיעים לסכומים שכאלו מכיוון שכל העבודה לוקחת אולי 15 דקות לכל גלגל.

בפורשה דיברו איתי על סכומים באיזור ה1200-1500 דולר לסרן, הזמנתי רפידות והחלפתי לבד, לקח לי 20 דקות לכל גלגל כולל החלק שבו אתה מרים ומוריד את הרכב.

במזראטי רצו כמעט 3500 דולר על החלפת רפידות לארבעה גלגלים, הרפידות עלו פחות מ600, החלפתי את כל הרביעייה בשעה.

haters will hate

פורסם

אני עד היום לא מצאתי מקום סביר לטפל בקאדילק למעט הסוכנות.

בחודש הבא אנחנו עוברים לבית גדול (דיון אחר) ואז יהיה לי מקום אולי גם לטפל לבד.

דבר נוסף לשקול, הרכב שלי עדין באחריות מלאה (Bumper 2 Bumper) עד ל 72 אלף מייל.

טיפול באופן עצמאי ברכיב בטיחות עשוי לגרור פגיעה באחריות.

בקיצור לא שווה (לי).

• תוכן חדש...