Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

ברשותי סוזוקי בלנו 2000 שמותקן בה מערכת קוברה (עם שלט אליפסה עם שני כפתורים אפורים) לנעילה מרכזית ואזעקה,לאחרונה המערכת הזו עושה לי בעיות.

החלטתי להחליף אותה בשלטי נוחות שהזמנתי בEBAY. מצ"ב הקישור: http://www.ebay.com/itm/381368258620?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

לצורך כך אני צריך את עזרתכם.

א. איפה נמצא בדר"כ המוח של המערכת קוברה? הסתכלתי שטחית מתחת ללוח מכוונים ולא ראיתי אותו שם...

ב. איך אני מחבר את המערכת החדשה? מצ"ב שרטוט שקבלתי עם המערכת ללא שם.jpg

יצויין שיש לי ברכב קודן עם סמל של רב בריח, האם הוא מחובר למערכת או שזה מערכת נפרדת?

תודה רבה רבה

פורסם

הישנה יכולה להיות או מאחורי התא כפפות או מעל הרגלים של הנהג והקודן לרוב לא קשור להזעקה אבל אתה כבר תדע את זה תוך כדי פרוק תעשה עבודה לאט ובזהירות ותשים לב לפרטים קטנים כנו חוט שגישרו וכו יהיה לך קצת קשה בנסיון ראשון אבל בדרך הקשה לומדים הכי טוב. בהצלחה.

עוד משהו יש פה מישהו התקין כזו ניראה לי תחפש ההשרשורים יותר ישנים יש שם כל מה שתצתרך לדעת

היה גולף..

וככה ישאר!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה על העזרה

חיפשתי את המוח של המערכת קוברה שהייתה אבל לא מצאתי, מה שכן מצאתי זה הצמה שמחוברת אליה (שהולכת למקום כלשהו, כך שלא הצלחתי לעקוב אחריה עד למוח...) מה שזיהיתי בינתיים זה את החוטים של פלוס ומינוס ואת החוטים שאחראים על הנעילה והפתיחה המרכזית ואת החוטים של האיתותים כך שמפה ההתקנה להבנתי לא אמורה להיות מסובכת.

רק שאלה קטנה אם אני רוצה להתחבר לרמקול של האזעקה של קוברה שהייתה מותקנת כדי שהרכב יצפצף בפתיחה וסגירה, לאיפה אני מתחבר?

האם יכול להיות שהמוח של הקוברה נמצא בכנף הקדמית של הרכב איפה שנמצא הרמקול?

תודה רבה

פורסם (נערך)

נצלש

ברכב שלי BMW E34 מודל 1996 יש מערכת אזעקה לא מזוהה עם שלט שבתמונה המצורפת.

פקודת הסגירה בשלט סוגרת גם את החלונות והסנרוף, מה שמאוד נח.

הבעיה שפתיחה סגירה מלוות בהשמעת ציפצוף אזעקה רעשני מאוד.

הייתי מעוניין להעיף את האזעקה ושיהיה לי שלט לפתיחה סגירה בלבד.

חוששני שפירוק הרמקול מתא המנוע לא יספיק. מישהו מכיר את המערכת?

tmp_11451-20151124_153150-1122193518.jpg

עריכה אחרונה על ידי amosbmw

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אני מניח שאין קשר בין האזעקה למרים השמשות. מרים השמשות מקבל פיקוד מינוס/פלוס או פיקוד מאיתותים/נעילות.

תוכל להעיף את מערכת האזעקה ולהתקין במקומה סט שלטי נוחות שיפעיל את המרימים.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

מה הדרך הנכונה להיפטר מהאזעקה? להתחיל מהרמקול, לעקוב אחרי החיווט ולפרק כל מה שמחובר אליו?

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אם יש עלוקה אלחוטית אתה תישאר עם רכב שלא מניע.

הכי חשוב מבחינתך זה לאתר ניתוק/ים שהמערכת מבצעת. גישור הניתוקים וניתוק המוח של האזעקה (ניתוק הקונקטור מהמוח) תסיים את הסיפור. אם חשוב לך לעשות עבודה יסודית אתה יכול להמשיך לעקוב אחרי החוטים ולחתוך אותם בצמוד לחיווט המקורי אליו התעלקו. אבל לפי הפתגם הידוע "לא מתקנים מה שעובד" אולי עדיף לך לא לחפור שם יותר מידי. כי אתה לא רוצה לגלות שעשו פעם איזה קומבינה מוזרה או ש"גנבו מגנב" ואז תצטרך להבין למה הפסיק לעבוד x.

בגלל שאתה רוצה לשמור את הרמת השמשות תצטרך גם לפענח מה קורה שם.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תוכן חדש...