Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה שנאה בפוסט אחד

בגדול אין לי רכבים שאני שונא, אני שונא יותר את הנהגים שבהם סליחה נהגות...

שרשור הבא בנושא מה הרכב שאתם הכי אוהבים (כמובן חוץ מהבוגאטי ווירון שלכם)

בסופו של יום כולם זורקים ז#ן על כולם בכביש. רק שהז#ן של האוטובוס גדול יותר.
  • תגובות 380
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם מדובר בנהגים או בנהגות.... אז אלו שנוהגות עם רגל שמאל על הכיסא ! כי לא צריך ללחוץ כלום וככה "יותר נוח לי" (אז מה אם אבא שלה יוצא מדעתו שהיא נוהגת ככה, הוא סתם זקן שמרן )

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

Ariel242:

דבר ראשון ולפני הכל - שנאה, זה אתה אמרת (שלא לדבר על מיזוגניה). דיברנו כאן על רכבים מעצבנים, תרגום מת'רדים באנגלית - annoying. לא שונא אף אחד, פחות אוהב ומתעצבן מכל מיני רכבים שהוזכרו כאן. לא מתעצבן ברמת קללות וצעקות, אלא- getting annoyed ולא getting angry כלומר זה מפריע לי.

שנאה לא בבית ספרנו, לא כל שכן מיזוגניה / שוביניזם (תחליט לבד).

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

שונא את כל המכוניות בכביש, הכי שונא זה את המכונית שנהיה לה פנצ'ר ועצרה בצד ואז שונא את כל שאר המכוניות שעושות פקק להסתכל מה קרה לה ואז כשאתה כבר עצבני בפקק אתה רואה את האחורה המזעזע של טיוטה פריוס מולך , אהה זה יום רגיל בכביש החוף . זה נחשב בסקר?

פורסם
שונא את כל המכוניות בכביש, הכי שונא זה את המכונית שנהיה לה פנצ'ר ועצרה בצד ואז שונא את כל שאר המכוניות שעושות פקק להסתכל מה קרה לה ואז כשאתה כבר עצבני בפקק אתה רואה את האחורה המזעזע של טיוטה פריוס מולך , אהה זה יום רגיל בכביש החוף . זה נחשב בסקר?

כמה שנאה לפריוס מנהגים שמאיצים כש 200 מטר קדימה עומדות מכוניות ברמזור אדום.

תזכור, אני עושה 1/20 כשאתה 1/10 ומגיע באותו זמן . ואתה תחליף בלמים הרבה לפני.

פורסם

בנישת הכלאיים הפריוס כבר הוכיחה את עצמה כרכב מוצלח ואמין, מה שממש אי אפשר לומר על האיוניק (מנסיון). גם הטענה הרווחת של מבקרי רכבים על כך ש"האיוניק לא מענישה אותך על כך שאתה רוצה לחסוך בדלק" תמוהה בעיני. אין ספק שהם לא נסעו עם הרכב יותר משעה במצטבר.

Sent from my Galaxy Note 9

פורסם

פולסוואגן קראפטר גבוה בצורה מעצבנת חוסם את כל שדה הראייה.

ובכלל רכבים מסחריים גבוהים ואטומים מעצבנים

Sent from my iPhone using Tapatalk

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
הרכבים האלה מעצבנים כי הם חוסמים את שדה הראיה למכוניות נמוכות יותר.
וזו בדיוק הסיבה (או אחת העיקריות) שהרכב הבא שלי כנראה יהיה ג'יפון - if you can't beat them, join them.

הסיבות האחרות? סחירות טובה יותר, נוחות בחגירת פעוטות, יתרון פוטנציאלי בבטיחות בעת תאונה עם משפחתית רגילה.

בקיצור, פרט לנוחות החגירה, שאר הסיבות נובעות רק מזה שיש מלא מהם על הכביש וזה מה הולך היום. אז אם כל הצער שבדבר, והחסרונות של הג'יפונים, הם כאן כדי להשאר.

ותרומתי לשרשור - מוניות... לא משנה הדגם. זה ה99 אחוז מהנהגים שמוציאים שם רע לשאר.

פורסם

אאוטלנדר. כמה זבל יש על הכביש? והמבין יבין. :roll:

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

זה לא משהו ש"מעצבן" אותי וגם לא משהו שאני "שונא" אבל זה כן מטריד, מטריד מאוד! וזו תופעה שקשורה לזה שרשם שמיצובישי אטראז' מעצבנת אותו.

אז כן - אנחנו בשנים האחרונות רואים כאן יותר ויותר מכוניות שנמכרות במדינות עולם שלישי היות והן פתרון נדרש בין אם זה אטראז' או הסנטרה של ניסן ובין אם זה מכוניות מיקרו\מיני סופר זולות

כן זה דבר מבורך כי זה נותן פתרון לדור שלם שנזקק לתחבורה פרטית זולה.

אבל מצד שני אנחנו בשנים האחרונות גם רואים על הכבישים של הארץ שלנו מותגים כמו פרארי, מזארטי ואפילו מסתובבות להן כמה רולס רויס ואיזה למבורגיני אחת ושורות של אסטון מרטינים וזה עוד לפני שאני בכלל מדבר על מותגים כמו מרצדס, אאודי, רכבי שרירים אמריקאיים וכך הלאה.

שזה כיף - זה כיף גדול לראות רכבים כאלו על הכביש ולדעת אולי אפילו שיום אחד אם ממש ארצה ארשה לעצמי אחת כזו משומשת (מי יודע אולי אפילו חדשה לא פוסל) ואני מפרגן לכל אותם בעלים של אותם רכבים.

אבל מה שמטריד אותי זה הקיצוניות שהולכת וגדלה ומצביעה ישירות על התרחבות פערי המעמדות בארץ הזו ואני מתאר לעצמי שעל כל אסטון מרטין נוספת שאני רואה על הכביש אני גם רואה 100 "אטראז'ים" חדשים בין אם זה כן "על חשבון" או לא זה פחות משנה אבל איך שלא אביט על זה, זה שם, זה קורה - וזה מטריד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אתה ממש טועה. עדיין נתח ענק על הכבישים זה רכבי ליסינג של מעמד בייניים. זה שהיו עשירים שיכלו לרכוש רכבי פאר , הם היו גם פעם אלא שהיום יש להם אפשרות לרכוש את הפרארי וכל השיט היום בארץ. לגבי רכבי " עולם השלישי" זה פתרון לצעירים שפעם היו מתנייידים בזבל בן 30. שים לב שכמעט ואין היום רכבים ישנים ומסוכנים בכביש.

ולנושא השרשור , רכב מעצבן זה ספורטאז האחרון. הפנסים הקדמיים פשוט מוציאים אותי מדעתי.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

אני רוצה לקוות שכן שזו טעות - הכמויות שאני רואה מכל אחד מהקצוות מעוררת דאגה.

ודווקא מנסיעה על כביש 5 כל יום הלוך חזור אני חושב שאתה טועה - יש ההההמון רכבים ישנים על הכביש ולא מעט מהם מאוד מזהמים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...