Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון אני מרגיש שהרכב רועד מדי פעם.

זה קורה כמעט תמיד בשני מצבים: נסיעה במהירות אפסית עם ברקס משוחרר כמעט לגמרי, או בתחילת לחיצה על הגז.

זה לא קורה ברוורס או בעמידה במקום, ולא עם ברקס או גז לחוצים חזק.

מה שעוד יותר מוזר הוא שזה לא מרגיש כמו רעידות חזקות בהרבה מרעידות סבירות שיש לכל רכב - זה בעיקר רעש של רעידות, סוג של נהמה שבאה מקדימה.

האם זה תושבות או אולי משהו אחר?

אם זה אכן תושבות, איפה אפשר למצוא כאלו מתאימות במחיר שפוי?

הבנתי שבמקרה הזה צריך מקורי והם עולות הון במוסך מורשה.

פורסם

בפוקוס התושבת הבעייתית היא העליונה וקל מאוד לבדוק אותה - היא נמצאת בצד שמאל של המנוע מתחת למיכל העיבוי של הרדיאטור. אם היא נוזלת היא גמורה. בתנאי שמדובר במקורית או תואמת-איכותית ולא רק גוש גומי שאז יש לחפש בה קרעים.

תושבת הגיר נחשבת פחות בעייתית אבל בכל מקרה ניתנת לבדיקה רק מתחתית הרכב. כנ"ל תושבת הגיר העליונה שמתחת למצבר לערך.

שתמצא מקום שמוכר תושבות איכותיות לפוקוס אז ספר גם לי. באי-ביי כבר מצאתי לבד אז לא צריך.

מתי הוחלפו פלאגים ?

מה לגבי אפשרות שזו בעיה של ניקוי בית מצערת ?

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

הסתכלתי על התושבת העליונה. לא מצאתי סימני נזילות באזור. יש כמה סדקים לא עמוקים בטבעת הגומי עצמה, אבל נראה לי קצת מוזר שהם האחראים לבעיה. בכל מקרה, וידאתי בהיסטוריית הרכב שהתושבות מעולם לא הוחלפו (91000 ק"מ).

הזמנת מאיביי והחלפת לבד?

פלאגים הוחלפו לפני קצת פחות משנתיים.

ניקוי בית מצערת למיטב ידיעתי גם לא בוצע מעולם. איך אני מוודא שזו הבעיה? ובפוקוס המצערת היא אלקטרונית, לא?

פורסם

מעניין, תושבת עליונה בפוקוס שמחזיקה כל-כך הרבה. יפה. בעיקרון על ליפט קל מאוד לבדוק התושבות והעליונה יודעים לזהות אם היא פגומה או שקועה.

לא הזמנתי מאי-ביי כי לא קל למצוא מוסך שיסכים להשתמש בחלקים מבחוץ.

בית המצערת נמצא בקדמת המנוע והגישה אליו די-טובה וזה קל לפירוק ולניקוי. אין לי שום מושג אם זו בהכרח יכולה להיות.

אין לי רעיון מעבר לזה לגבי הבעיה.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

תודה! יש עוד רעיונות?

בעמידה רגילה אין רעידות ולכן אני קצת בספק האם הכיוון הוא התושבות.

בכל מקרה אבדוק שוב את התושבת העליונה (הבדיקה הקודמת נעשתה בגשם).

פורסם

בתור אחד שהיה לו פוקוס הרבה זמן , זה מחלה שלהם ובדרך כלל הבעיה היא בתושבות, ואני גם החלפתי תושבת גיר שהרגשתי שגם היא רועדת , אני לא סובל את הרכב הזה , סליחה ומחילה ממך , אבל זו דעתי .

פורסם
בתור אחד שהיה לו פוקוס הרבה זמן , זה מחלה שלהם ובדרך כלל הבעיה היא בתושבות, ואני גם החלפתי תושבת גיר שהרגשתי שגם היא רועדת , אני לא סובל את הרכב הזה , סליחה ומחילה ממך , אבל זו דעתי .

לצערי אני לא מנכ"ל פורד ועוד לא הספקתי לפתח סנטימנטים מיוחדים לפוקוס :)

האם החלפת לתושבת מקורית? איפה עשית וכמה עלה?

• תוכן חדש...