Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

והקמתי את חברת " קול התזונה הדרכות"

בהמשך לאמ;לק המדוייק כל-מילה-בסלע של הברווז\ את כל הנושא של ההתיחסות לחברה ושמה (המסורבל ולא כל כך קליט, אגב) הייתי מוריד בכלל.

מה אכפת לי כלקוח מה סוג ההתאגדות המשפטית שבה עובד הבחור שאני רוצה ללמוד ממנו איך לאכול טוב יותר/ איך להיות בריא יותר/ איך להכין אוכל מזין בקלות ?

זה מידע לא רלוונטי, אני אשאל מה שם החברה כשאכתוב לו צ'ק :)

כנ"ל כותרת כמו "מטרות החברה". אני כלקוח אכפת לי מה מטרות החברה ? אני רוצה להיות בריא/רזה ומהר ובזול.

כדאי לעבור לבולטים בסגנון שאלה שמניעה לפעולה :

* איך בוחרים מזון בריא יותר ?

* איך מכינים אוכל בריא ומזין בקלות ?

* למה אני לא מצליחה להוריד במשקל ?

* מה מתאים לי לאכול לשיפור הסכרת ?

מנסיון אישי ביותר על בשרי - הצורה קובעת יותר מהתוכן. העין קונה לפני השכל. האתר של אשתי מוכר פי שלושה יותר מרגע שגרפיקאית מקצועית התלבשה עליו! גם בתחום הטקסט יש מי שכתיבה שיווקית היא מקצועו ויודע לעשות את זה נכון ומוכוון למדיום בו הטקסט יפורסם.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אמ;לק.

אחד החסמים שעומדים בפני מי שמנסה לאמץ תזונה בריאה יותר הוא המחיר הגבוה של המוצרים הבריאים. אם אותו חבר יתמחה בשינוי תזונה במחירים זולים להערכתי יהיה לו ביקוש ער.

בהצלחה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

19789999.jpg

קשה לי להגיד שזה אמ;לק, יותר כמו משעמם רצח וממש לא משהו שמעודד אותי לקרוא. יש הבדל בין השניים. וזה גם אמ;לק, בנוסף לכל הצרות... סתירה. אני יודע.

נהג מתחיל, שנינו יודעים שקילו בשר למנגל עולה יותר מהמקבילות הבריאות שלו במחיר לקילו(ירקות, גבינות, בשר רזה). האתגר של כל בעל עסק הוא לקחת את המידע הזה, ולעטוף אותו באריזה מושכת מספיק בשביל לגרום לקורא להבין את זה גם כן.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

~

דווקא בישראל יחסית זול וקל לאכול בריא, בניגוד לארה"ב למשל. כדאי לו למנף את היתרון הזה.

(ולפני שתגידו משהו, "למנף" זה לא רק מונח מתחום הפיננסים.)

פורסם

יש לא מעט דרכים טובות לכתוב את הטקסט הזה, כל דרך מציעה יתרונות משלה,

וניתן לשלב בין כמה גישות. כתיבה טובה תעניק 'רוח' ואווירה כללית לאתר והאווירה הזו,

כשמתכננים אותה יחד עם בעל האתר וברוחו, בסוף משתתפת איתו בהגדרה העצמית שלו ושל העסק.

לצד התוכן יש תפקיד חשוב לויז'ואל ולערוצים הנוספים בהם מתקיימת פעילות.

כתיבת תוכן - כמו דיאטה - היא דבר שהרבה אנשים יכולים לעשות בעצמם,

אבל סיוע של איש מקצוע מוכשר יניב תוצאות עדיפות. לשאלתך, הטקסט בסדר

כמו שהדיאטה שלי בסדר, אבל בתור איש מקצוע הייתי מכין תוכן שונה לחלוטין,

כמו שאני מניח שהחבר היה מכין לי תפריט אחר.

The first one to get angry loses

פורסם

כהמלצה כללית,

אני קצת עמוס אז שירותיי לא זמינים לפחות עד ינואר-פבר',

ואולי לעת עתה בהיקף שלו הוא לא זקוק ליותר מכמה חוו"ד

של חברים שיודעים לכתוב, שיעלה לאוויר ויראה מה קורה,

לעיתים בהיקף קטן מספיק לך בהתחלה 'כרטיס ביקור ברשת'

שאתה מפנה אליו, ולא להתחרות על תנועה\מיקום בגוגל וכד'.

The first one to get angry loses

פורסם

מוסיף; כמישהו שבא מהתחום משודרת לי כאן תחושה חזקה (גם אם לא נכונה) של "מי שלא יודע לעשות, מלמד" . אם מאחורי חברת הייעוץ וההדרכה עומדת קליניקה פעילה, זה יוסיף המון. כמובן שנמאס לחבר שלך לעבוד כמו חמור ולהשתכר פחות מהפקידה של מנהל המחלקה שלו, אבל לכל דבר יש דרך ולצערו לא חסרות קליניקות של אנשים עם דוקטורט בתזונה, שמשמשים מנהלי מחלקת תזונה / ראש צוות וכו' שעושים סדנאות במוסדות הציבוריים ובמסגרות פרטיות.

חייב לרשום- אני " אבי לוי" וכו' בוגר הנדסת תזונה בטכניון, עבדתי בבית החולים בילינסון במחלקה הפנימית במשך 7 שנים ובמהלך עבודתי ביצעתי יותר מ 3000 יעוצים לחולי סוכרת, היפרליפידמיה, וכו' והגעתי למסקנה ש 12345 ולכן אני רוצה ללמד אתכם על 1234.

רצוי להתחיל עם קורס 1 או 2 שיהיו מושלמים ויפנו לקהל הרחב ולא להתפרס על חצי גלובוס. תפסת מרובה לא תפסת. אם הוא רוצה יעעוץ יותר מעמיק הוא יכול לפנות אליי בפרטי אני גובה 217$ לשעה (:- (:-

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

~

תודה על ההצעה. :-)

הבחור עובד בכמה תחומים במקביל, כך שלא מדובר במקרה של "נמאס לו". הוא פשוט טוען שמישהו צריך להרים את הכפפה ולהתחיל לחנך אנשים בנושא הזה. הכיוון שלו בשלב הראשון הוא לקוחות מוסדיים ולא פרטיים - חברות שמעוניינות בהרצאות כאלה לעובדים שלהן, בתי ספר שרוצים להכניס את זה לתכנית הלימודים וכיו"ב. בהמשך אולי יתפתח לכיוונים נוספים, בהתאם לרמת העניין וההצלחה.

פורסם

אמרת הכל. עובד בכמה תחומים במקביל. תפסת מרובה לא תפסת. שיתמקד באחד. אי אפשר לאכול את כל העולם בשקל תשעים ועוד לבקש עודף, כל שכן יעוץ (:-

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

~

בוא לא נשכח שמדובר בישראל, מקום בו לעצמאי שלא מעגל פינות יש סיכוי הצלחה של כדור שלג בגיהנום. אז כן, הוא עובד במקביל גם בדברים אחרים, ואת הביקורת שלך נסייג למבחר ההרצאות הרחב, שם היא כנראה מוצדקת.

• תוכן חדש...