Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

חבר שלי, דיאטן קליני בהשכלתו, עשה בשנים האחרונות סטאז' במספר בתי חולים וחזר עם מסקנות לא מעודדות. לטענתו הבורות בקרב הציבור בנושאי תזונה נכונה גורמת לשלל בעיות שניתן היה למנוע, ולכן הוא רואה את השליחות שלו בלהדריך אנשים (ובמיוחד ילדים ונוער) ולהקנות להם הרגלים בריאים לחיים. אז הוא החליט לפתוח עסק שיעשה בדיוק את זה, ולהתייעץ איתי לגבי הטקטיקה השיווקית.

לא נותר לי אלא להצדיע לבחור, אבל ברור לי שדעה של אדם אחד לא תביא אותו לתוצאות טובות ולא תעלה את המודעות למיזם החשוב הזה. הפורום הוכיח את עצמו פעמים רבות בעבר כמאגר ידע יקר ערך, לכן הייתי רוצה שגם אתם תעיפו מבט, תגידו מה אתם חושבים על הכיוון הנוכחי שלו, תציעו הצעות אחרות, תקטלו, תשבחו וכיו"ב. במסמכים המצורפים ניתן לראות את מה שיהפוך בהמשך לברושורה שלו ואת רשימת ההרצאות.

הערותיי הראשוניות נגעו בעיקר לסגנון הכתיבה (מעבר מלשון רבים ליחיד בכמה מקומות), והצעתי גם שיכניס איזו הרצאה על מזון אורגני, כי זה אופנתי ויכול למשוך אנשים מהיישוב. אשמח לכל פידבק נוסף.

מודה לכם מראש.

cover.pdf

subs.pdf

פורסם (נערך)

האני מאמין מדגיש את חשיבות אמינותו והסמכתו של מקור המידע.

מכיוון שהוא מקור המידע העיקרי (הרצאות וסדנאות שהוא יעביר), כדאי שיפרט יותר על עצמו, החל מפרטים טכניים כגון מהיכן התואר שלו (הוא מציין רק שהוא בוגר תואר), פירוט על הניסיון המקצועי ואולי אף הוספת פרטים אישיים - קצת לספר על עצמו יותר. הייתי שוקל גם צירוף תמונה שלו.

מעבר לזאת, היום אכלתי לארוחת צהריים שווארמה הודו בלאפה עם צ׳יפס בצד, כך שהידע שלי בתחום שואף לאחוז השומן בחסה אורגנית :)

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אולי זה רק אני - אבל צורם לי באוזן ה"קול התזונה הדרכות".

כבד לי באוזן, לא קליט, מסורבל.

מעבר לשה - מצטרף לדעתו של אלון - על החבר לפרט על עצמו והרזומה שלו.

alfa 156 2.5.

פורסם

אני רוצה להבין, מה זה המסמכים האלה?

מעבר לזה, כמה שאלות והערות.

קודם כל, ואתה בוודאי יודע, שהעולם כולו וישראל בפרט מלאים ב"מומחים מטעם עצמם". כמו שאמרו אלון וחולגי - שיכניס קצת מידע על מי הוא, מה הוא, למה, כמה ואיך.

-לגבי עיצוב הפלאייר/פרסום/עלון/וואטאבר

אני מניח (או לפחות מאוד מקווה) שהעיצוב הסופי יהיה קצת יותר שמח מזה.

הקשר הראשון שלו עם הלקוח זה אחד הדברים החשובים ביותר, אם לא החשוב מכולם, בעסק מתחיל. כרגע מהעלון הזה נראה שהוא מנסה להפציץ במושגים ומונחים ולאיש מהישוב אין בכלל מושג מה הם אומרים ומעבר לזה השפה עצמה גם משדרת "כבדות". הוא אמור לגרום לך לחיות חיים בריאים ושמחים יותר, הוא לא הדובר של 'יד ושם'.

את הנושאים שמפורטים בעלון צריך לסדר לפי סדר של "מהקל לכבד" כדי להקל על אנשים את הכניסה לתוך הטקסט. אתה לא יכול "שאלום! באאאם!!! פרט מידע כבד" הבנאדם איבד אותך, אתה ממשיך הלאה, הוא עדיין מנסה להבין מה זה מה שאמרת קודם והופ, כבר ברחת לו.

אחרון חביב, וזאת שאלה שמעט מדי בעלי עסקים (לטעמי) שואלים את עצמם. למה שאני אבחר בו ולא בכל ג'ו שמו דיאטן אחר? שידגיש את זה. אנשים רוצים תמורה לכסף שלהם.

ושיפסיק עם "חברתנו", "אנחנו" וכו'. אם אתה בנאדם אחד, תן לבנאדם להרגיש מהקטסט שאתם אחד על אחד, שאתה מדבר איתו בגובה העיניים, לא שאתה איזה קואופרטיב ענקי שלא סופר אותו ורק רוצה לדחוף את משנתו לכמה שיותר גרונות תוך עשיית כמה שיותר כסף.

that being said, הרעיון טוב, ונחוץ. אנשים (כולל אותי) לא באמת יודעים מה לאכול, איך לאכול, ואיך להישאר בריאים. במיוחד בעולם המטורף והלחוץ שאנחנו חיים בו. אנחנו נהיים רעבים - דוחסים משהו לתוך הפרצוף, ממשיכים את יום העבודה כרגיל. בסוף כולנו נמות מהתקף לב בגיל 30. אנשים כמו החבר שלך הם Life savers אמיתיים. שיהיה לו המון המון בהצלחה!

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

~

תודה לכל מי שהגיב עד כה.

אני רוצה להבין, מה זה המסמכים האלה?

למיטב הבנתי, זה פחות או יותר התוכן של אתר האינטרנט או המדיום הפרסומי שהוא יאמץ כשיתחיל לפתח את העסק. זה מה שיהיה כתוב שם ויציג אותו.

למה שאני אבחר בו ולא בכל ג'ו שמו דיאטן אחר? שידגיש את זה. אנשים רוצים תמורה לכסף שלהם.

מכיוון שהוא מקור המידע העיקרי (הרצאות וסדנאות שהוא יעביר), כדאי שיפרט יותר על עצמו, החל מפרטים טכניים כגון מהיכן התואר שלו (הוא מציין רק שהוא בוגר תואר), פירוט על הניסיון המקצועי ואולי אף הוספת פרטים אישיים - קצת לספר על עצמו יותר. הייתי שוקל גם צירוף תמונה שלו.

אני מסכים, אבל האמת היא שכרגע אין "על הנייר" משהו שמייחד אותו מאחרים. הוא הוציא את אותו תואר כמו כולם, עבד באותם מקומות כמו כולם, פשוט הסיק מסקנות שונות ומתייחס קצת אחרת מכולם למקצוע. בתור אבא לילד בבי"ס יסודי הוא רגיש במיוחד לחשיבות הנושא בתוך מערכת החינוך - אולי שווה לעשות איזה ספין על הנושא הזה? להכניס איזה סיפור אישי מרגש, כמו המשפחה ההיא מהצפון שריפאה את הבן שלה מתסמונת טורט באמצעות שמן דגים ואז החליטה לפתוח עסק של אומגה 3.

אולי זה רק אני - אבל צורם לי באוזן ה"קול התזונה הדרכות".

כבד לי באוזן, לא קליט, מסורבל.

same here

פורסם

לפני שאני קורא (רק מחר), מה שהכי חשוב להבין בשיווק זה מה הוא מוכר.

הדוגמא הקלאסית בשיעור השיווק הראשון הוא שיצרן מקדחות לא מוכר מקדחות, הוא מוכר חורים.

אנשים לא קונים תזונה נכונה מתזונאי.

הם קונים בריאות טובה, הרגשה טובה, גוף רזה וכו', והם רוצים את זה במינימום כאב ראש ומאמץ.

זה מה שהוא צריך למכור.

מעיון מהיר, מה שיש לו זה צ'ק ליסט של מי הוא ומה הוא.

לקהל שלו, זה אומר ממש מעט.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

^^^^

הציבור שבע מדיאטות

הכיוון שלו הוא אורח חיים אחר שיגרום לאנשים שמחה ובריאות, תוצאת לוואי תהיה גם הפחתה במשקל , ואת זה עליו להדגיש.

לכתוב יותר באופן אישי , החברה שלנו מבריח אנשים ממוסחר.

גם אם הוא יחליט לפעול משפטית בתור חברה בע"מ

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

השאלה האם הוא זיהה / רואה את הכשל העיקרי בשוק התזונה הבריאה.

הרבה אנשים מודעים ורוצים אוכל בריא טעים וקל להכנה.

אבל יש להם קושי ליישם / להכין זאת בחיי היום יום

אזור הכשל הוא הכנת המזון - בציבור השתרשה הדעה - כי קשה לבנות תזונה בריאה ונוחה להשגה.

בד"כ קשה להשיג את המוצרים, הכנה מסורבלת ואורכת זמן, ולפעמים (לצערי) לא טעים.

ויש מודעות כאילו שהם בד"כ סתם יקרים יותר.

צריך לבנות גישה ראשונית, עם הדגשה כי תפריט התזונה זמין בהרבה מקומות, נוח להכנה

בריא וטעים, ולהראות כי לא יקר בהרבה , עם השוואה לתפריט רגיל - והדגשת ערכי הבריאות.

להדגיש על ליווי והפנייה למקומות מוכרים המוכרים את מוצרי המזון.

ותפריטים כתובים זמינים להורדה באתר .

וללקוחות קבועים תהיה אפשרות היתעצות טלפונית לשעה / שעתיים ביום, או באתר של העסק.

כך אנשים פחות יחששו , נכון אנחנו יודעים אחרי הפגישות מהי תזונה נכונה וטובה.

- אבל יש לנו קושי ליישם זאת בחיי היום יום - כי מהתרשמותי זו עיקר הבעיה.

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

לי אישית, רשימת מכולת של 13 הרצאות\קורסים נראית ארוכה ולא ממוקדת.

יש נושאים חופפים, כמו תזונת המשפחה, תזונת ילדים וכו.

יש נושאים הפוכים, כמו תזונה מודרנית, לפי הרמבם וכו.

לא נראה שהוא ממש מתמחה במשהו. לעניות דעתי הוא צריך, לפחות בהתחלה, להתמקד בתחום צר יותר, ולהציג מומחיות בו.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
אני מסכים, אבל האמת היא שכרגע אין "על הנייר" משהו שמייחד אותו מאחרים.

מכיר את שליח הפיצה שרשם בקורות החיים שלו "סמנכ"ל שיווק והפצה של רשת מזון מובילה"? אז ככה צריך.

פורסם

~

תודה לכם, נאמרו פה הרבה דברים שלא חשבתי עליהם. :mm_yeah:

מכיר את שליח הפיצה שרשם בקורות החיים שלו "סמנכ"ל שיווק והפצה של רשת מזון מובילה"? אז ככה צריך.

not gonna happen, זה לא באופי שלו. (וטוב שכך)

פורסם

אני לא אומר לשקר ולכתוב דברים שהוא לא, אבל כן לשים דגש על היתרונות והחוזקות שלו. שיווק עצמי זה קריטי. ואם הוא לא יעשה את זה הוא פשוט לא יקבל עבודה, וחבל.

פורסם

רושם ראשוני מיידי: TL;DR. מי זה, ומה הוא רוצה מהחיים שלי?! לא מעניין. הלאה. אין שום דבר שעשוי לתפוס אותי, וזו בעייה.

בעולם הצפת המידע שאנו חיים בו, בלי תמונות שיתפסו אותך חזק לקרוא את התוכן, ותקציר מושלם מתחת לתמונה (שקורא לפעולה), אין לך מה לנסות אפילו. זה עשוי להיות טוב רק עבור אלו שיחפשו את המידע שלך באופן פעיל, וגם אז זה נראה משעמם למדיי.

לפני שאני קורא (רק מחר), מה שהכי חשוב להבין בשיווק זה מה הוא מוכר.

הדוגמא הקלאסית בשיעור השיווק הראשון הוא שיצרן מקדחות לא מוכר מקדחות, הוא מוכר חורים.

החבר חייב להפנים את השיעור הזה ומהר.

אנשים לא קונים תזונה נכונה מתזונאי.

הם קונים בריאות טובה, הרגשה טובה, גוף רזה וכו', והם רוצים את זה במינימום כאב ראש ומאמץ.

זה מה שהוא צריך למכור.

וגם את זה.

מעיון מהיר, מה שיש לו זה צ'ק ליסט של מי הוא ומה הוא.

לקהל שלו, זה אומר ממש מעט.

זה אומר כלום ורבע. אני רוצה להיות חטוב תוך שבוע למסיבה של מה שמו, מה 'כפת לי מי זה מר-בחור עם "אני מאמין" שלו?

~

not gonna happen, זה לא באופי שלו. (וטוב שכך)

דריש. קח את דבריי באופן הקשה ביותר האפשרי, בבקשה ממך. אני לא יכול לשים די דגש על הדברים:

קל להיות אדם מוסרי וחזק אופי, כשיש לך אוכל במקרר.

זה טוב שזה לא באופי שלו, אבל זה הרסני (מניסיון אישי רע ומר) כלפי יזם מתחיל, ובמיוחד כלפי עסק ראשון. אני לקחתי איתי את ה"אני מאמין" שלי, ותראה איפה אני עכשיו. שוב פעם קורא בקארספורום במקום לעשות עסקאות.

טוב יעשה מר בחור, אם ייקח את האני מאמין שלו איתו לדרך, אבל ישים אותו בעטיפה מושכת ויגרום לו להיראות כמו הדבר הכי חם עכשיו.

התחלת קריאה, הערות והארות:

1) כל אזור ה"אני מאמין" צריך להיות נגיש, אבל ממש לא העיקר. בכותרת העמוד העליונה, בצד שמאל, תחת "מי אני ולמה חשוב לי להיות פה".

2) ניסוח מחדש:

היי, אני (שם מלא), אני דיאטן קליני, בוגר החוג למדעי התזונה עם ניסיון

רב בהדרכות, והקמתי את חברת " קול התזונה הדרכות"- במטרה לעזור, לתמוך ולכוון את הקהל הרחב באוקיינוס המידע האינסופי

הקיים כיום , בתחום התזונה ואורח החיים הבריא המודרני.

אני בטוח, שכמו רובינו, את\ה אוכל שטויות בלי לדעת כמה הם הרסניים, בין אם לבריאות או לפיגורה הכ"כ חשובה ע"י החברה המודרנית. אני פה בשביל לעזור לכם להבין מה ניתן לשנות כדי להעביר את החיים שלכם למסלול חיובי יותר, עם הרגשה פנימית טובה, חזקה ויציבה.

תוכנית ההדרכות נבנתה על ידי ובעזרת צוות מומחים, דיאטנים קליניים ובוגרי החוג למדעי התזונה, אשר נבחר

בקפידה ועובר הכשרה של (X זמן וכוללת Y ובדגש על Z), טרם ובמהלך עבודתו בחברתנו . מעבר למערך ההרצאות שאנו מציעים, חברתנו מקיימת קבוצות תמיכה וייעוץ תזונתי אישי בשפות: עברית ורוסית. [הערה, לא יזיק לנסות להוסיף אנגלית, ערבית ואמהרית, אם ניתן).

אני מקווה שהטקסט הזה יותר קריא ויותר מושך. זה צריך להיות הכיוון, כי אף אחד לא ירצה לקרוא טקסט משעמם של עוד חברה משעממת. כמה שיותר מבוסס על המייסד, וכולל סיפורים. סיפורים זה טוב. זה מושך.

יש עוד, אבל קצרה היריעה האלקטרונית... שיהיה לו בהצלחה!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...