Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

בעבר קיבלתי ייעוץ טוב בנוגע לרכב שאני רכשתי ולכן אשמח להיעזר בכם שוב לסיעור מוחות קליל,

ההורים שלי, שיבדלו לחיים ארוכים, על סף יציאה לפנסיה, ואבא שלי מעוניין להחליף את הרכב שלו.

שנים שהיו בבית קורולות למיניהן כיוון שהיה צורך להסיע משפחה, אבל אני מנסה לשכנע את אבא שלי שאין טעם שיחזיק טויוטה קורולה כשכל הילדים גדולים ובעלי משפחות, ואני חושב שאני כבר כמעט שם...

אבא שלי בחצי השנה האחרונה לוטש עיניים לג'יפים למיניהם, ראה את היונדאי טוסון החדשה, קיה ספורטאג', כל מיני כאלו.

אני חושב שבגדול זה מעניין, אבל עדיין, אני לא בטוח שיש טעם להחזיק רכב גדול רק בשבילו, רוב הנסיעות בתוך המרכז (עדיין נסיעות לעבודה כמובן, סידורים, קניות, ביקורים, חוגים, חיי עיר במרכז רגילים..).

אני יודע שאחרי הרבה שנים של רכבים משפחתיים "משעממים" קצת חשובה לו גם חווית נהיגה ואני מאוד איתו, ואני רוצה שיקנה רכב מהנה, בטוח ושיתאים לצרכים שלו.

יש לכם כיוון מלבד ג'יפים? יש משהו ספציפי שלדעתכם יכול לעבוד?

אני יודע שיש את דגמי ה"ג'יפ העירוני" למיניהם שגם יכולה להיות אופציה לדעתי, אבל לא כ"כ מכיר דגמים כדאיים.

רכב מיני - אני חשבתי להמליץ לו על רכב מיני מתקדם וחזק, אולי גולף חדשה למשל. אבל כמו שאמרתי, לא כזה בקיא.

אז בגדול, כמו שאמרתי, דברים שחשובים:

- חווית נהיגה

- בטיחות

- רכב חדש

- עדיפות לאוטומטי, ידני זה אפשרי

- נסיעות בעיקר עירוניות, מעט מאוד קילומטרים בשנה (משהו כמו 8000), מדי פעם טיולים בסופ"ש.

מה דעתכם?

תודה

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שכדאי לפזול לכיוון של אופל מוקה, רנו קפצ'ור, שברולט טראקס.

ישיבה יחסית גבוהה ( לא גבוהה מדי כמו בג'יפים גדולים יותר ). כניסה ויציאה מהרכב נוחות יותר לאנשים מבוגרים מאשר ברכב סופר מיני או משפחתי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

היי,

בהחלט, כבר ביצע נסיעת מבחן אחת (בטוסון) והוא מתכוון לבצע עוד.

אני פשוט רוצה לנסות להכווין אותו למקומות שיתכן ולא חשב עליהם עדיין - בסך הכל הוא פתוח לרעיונות.

אופל מוקה נראה לי די מעניין.

מה יהיה נוח עבורם? אני חושב שהכל. בסך הכל הם עדיין עובדים (סף-פנסיה :-), פעילים, הכל בסדר גמור,

פשוט אני חושב שאם הוא משקיע סכום כסף לא קטן, אז חווית נהיגה זה משהו שכדאי לשקול אותו, וחבל ששוב ישקיע אותו שוב על קורולה מדגם מתקדם יותר. הוא מסכים איתי בעניין הזה, ולכן אני מתחיל להתעניין באפיקים אחרים..

פורסם (נערך)

Honda jazz חדשה, Mazda 2 בקטגוריה של סופרמיני.

Mazda 3 עם מנוע 2 ליטר - אם רוצים להנות.

עריכה אחרונה על ידי baget
פורסם
אני חושב שכדאי לפזול לכיוון של אופל מוקה, רנו קפצ'ור, שברולט טראקס.

ולאד,

לדעתי אתה לא יכול לקחת מישהו שרגיל לאמינות של קורולה, שהרכב תמיד מניע והכל עובד,

ולהציע לו את הלאדות המתפרקות הללו. טוב שלא כתבת סקודה.

אם הוא רוצה משהו גבוה אז סובארו XV,

ואם בקטנה אז הונדה ג'אז,

ואם הוא דלוק על קורולה שיקנה קורולה כי אח"כ הוא עלול להתבעס ולספר לך בפולנית

כמה הוא מתגעגע לקורולה, שלא לחשוב אם תהיה תקלה כלשהי, אז בכלל. לרוב עדיף

להתערב כמה שפחות לאנשים\הורים בבחירה שכן אח"כ חלק ממנה באחריותך.

The first one to get angry loses

פורסם

ספר נא מה מתפרק/מתקלקל בכל אחד מהדגמים שציינת.

לא זכורות לי תלונות סדרתיות על אחד מהדגמים שציינת, אמנם הפנים של הקפצ'ור דומה לקליאו והוא פלסטיקי ומגעיל אבל עדיין לא מתפרק.

גם בקורולה לא הכל תמיד עובד- לדוגמא רדיו שהלך בקורולה בשנה הראשונה שלה על הכביש.

פורסם

סיוויק 08,

אתה מספיק זמן בפורום כדי להפסיק לדבר בסטיגמות.

רכבים חדשים עם אחריות, נוסעים 8 אלפים בשנה. שום דבר לא יתפרק באף אחד מהרכבים האלה ב 5 השנים הקרובות, כנראה גם לא ב 10. גם בסקודה yeti ( שומו שמיים, כתבתי סקודה) יהיה להם יותר נחמד מאשר ברכב משפחתי אפרורי.

לפני שבועיים ביליתי 8 שעות בקורולה החדשה. מה אני יכול להגיד לך - ברנו מגאן בנזין 2012 ( עוד סוג של לאדה ) נהניתי הרבה יותר .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם הוא באמת לא חייב ג'יפון, הייתי מנסה לעניין אותו באלפא ג'ולייטה או סיאט לאון FR, רכבים זריזים עם חדוות נהיגה בזכות מנועי הטורבו, ועדיין מפנקים ונוחים להתנהלות יומיומית.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

לדעתי אתה לא יכול לקחת מישהו שרגיל לאמינות של קורולה, שהרכב תמיד מניע והכל עובד,

ולהציע לו את הלאדות המתפרקות הללו. טוב שלא כתבת סקודה.

אם הוא רוצה משהו גבוה אז סובארו XV,

ואם בקטנה אז הונדה ג'אז,

ואם הוא דלוק על קורולה שיקנה קורולה כי אח"כ הוא עלול להתבעס ולספר לך בפולנית

כמה הוא מתגעגע לקורולה, שלא לחשוב אם תהיה תקלה כלשהי, אז בכלל. לרוב עדיף

להתערב כמה שפחות לאנשים\הורים בבחירה שכן אח"כ חלק ממנה באחריותך.

באמת שאני לא מבין אותך הבחור מציין בפירוש שהדבר הראשון שחשוב לו הוא חווית הנהיגה ורכב מהנה בניגוד למה שהיה לו עד עכשיו

ואתה בא ומציע לו קורולה?!?!?!?

אתה חייב לשנות את הגישה שלך שלכולם חשובה האמינות (כל תגובה שלך מזכירה תקלה פה תקלה שם) כי יש דברים בעדיפות יותר גבוהה מזה..

ואם אתה לא חושב ככה יש פורומים אחרים מתאימים ולא פורום של חובבי רכב.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

רכבים ללא "חוויית נהיגה":

סופר מיני - הונדה ג'אז החדשה

ג'יפון עירוני - סוזוקי ויטרה החדשה

אם בא לו ממש להתפרע, ולקבל רכב עם ניחוח "ספורטיבי" - אז אולי לשקול את הסיאט לאון החדשה (ברמת גימור גבוהה).

.We apologise for the inconvenience

פורסם

לך על בטוח, קנה את הניסאן ג'וק. אמינות ניסאנית מובטחת, עיצוב לא שגרתי וכמובן תחושת נהיגה ג'יפית - ולא מאסיבי כמו הטוסון או הספורטג'.

פורסם
אם הוא באמת לא חייב ג'יפון, הייתי מנסה לעניין אותו באלפא ג'ולייטה או סיאט לאון FR, רכבים זריזים עם חדוות נהיגה בזכות מנועי הטורבו, ועדיין מפנקים ונוחים להתנהלות יומיומית.

אם יש כאן רצון לקבל גם חווית נהיגה - הייתי בודק את הפוקוס המתוחה.

הלאון והג'ולייטה (את שתיהן יש לנו במשפוחה) נופלות מהפוקוס בכל הקשור להיגוי, התנהגות, הנאה, נוחות נסיעה ורמות השקט בתא הנוסעים (ואני עוד מדבר לדגם הלא מתוח פנים. במתיחת הפנים היא עברה שינויים במתלים, הגה, בלמים, בידוד, תא נוסעים וכמובן מנועים רעננים).

הייתי ממליץ לבדוק את כולן קודם לכן - ולבצע כמובן נסיעות מבחן, כולל את הפוקוס (הבנתי שיש כרגע רכב הדגמה עם ה-1.5T 150).

רק אחדד משהו קטנטן (מניסיונם של הוריי, גם הם לא צעירים במיוחד): הפוקוס, הג'ולייטה והלאון לא נוחות במיוחד לכניסה / יציאה מהרכב. יש אנשים שבגיל מסויים זה מאוד מפריע / מאוד חשוב להם - ויעדיפו ג'יפונים בזכות קלות הגישה / יציאה מהרכב.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...