Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם ראשונה שאני נדרש לשלוח מספר מסמכים במעטפה לארה"ב בצורה כזו בשביל לקצר זמנים ולהגדיל את הוודאות שזה יגיע לייעדו

מישהו מכיר איך זה עובד עם החברות האלה, כמה זה עולה ובאיזו חברה כדאי ?

פורסם

אהלן

עלויות תוכל לברר במוקדי השירות.

בגדול אני יכול להגיד לך שב DHL אתה מתקשר לשירות מקבל הצעת מחיר ומישהו בא לאסוף ממך את המעטפה או שאם אתה מעדיף אתה יכול להביא אותה בעצמך לאיירפורט סיטי.

לאחר מכן זה עובר לנתב"ג ונשלח באותו יום/יום אחרי (תלוי מתי נאספה ממך המעטפה)

לרוב היעדים זה עד 3 ימי עסקים אם אינני טועה.

בברכה

שמעון

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

שלחתי כמה מוצרים למדינות שונות בארה"ב באמצעות שילוח מהיר ומבוטח של דואר ישראל.

כולם הגיעו תוך פחות משבוע.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

שלחתי חבילה פעם לחו"ל. המחירים של UPS היו הכי זולים לחבילה כבדה.

דרך אגב, כולם הציעו לי מחיר ושאמרתי שזה גבוה מידי הורידו איזה 10% הנחה. אז גם אצלם יש שיטת מצליח.

שילמתי בכ"א בטלפון והשליח הגיע לקחת את החבילה.

זה הגיע לארה"ב תוך איזה 3 ימים.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

תלוי במידת הדחיפות שלך . לדואר יש שירות שנקרא ECO שמבטיחים שהמעטפה תגיע תוך שבעה ימי עסקים . בשבוע שעבר שלחתי מעטפה גדולה עם קטלוג לאנגליה בשיטה הזאת עלה לי 35.80 ש"ח והגיעה תוך 5 ימים . תבדדוק בדואר אם זה מתאים לך .

פורסם
שלחתי חבילה פעם לחו"ל. המחירים של UPS היו הכי זולים לחבילה כבדה.

דרך אגב, כולם הציעו לי מחיר ושאמרתי שזה גבוה מידי הורידו איזה 10% הנחה. אז גם אצלם יש שיטת מצליח.

שילמתי בכ"א בטלפון והשליח הגיע לקחת את החבילה.

זה הגיע לארה"ב תוך איזה 3 ימים.

נכון

לכל איש שירות/מכירות יש לדעתי את היכולת לתת 10 אחוז הנחה. מעבר לזה זה מצריך אישור מנהל/ראש צוות.

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

חברות שילוח ייעודיות (פדקס וכו') - יש לך אפשרות מעקב אחר המשלוח דרך אתר אינטרנט. הכל מטופל ע"י חברה אחת.

משלוח דרך הדואר (EMS) - המשלוח מטופל ע"י מספר חברות (דואר ישראל + דואר ארה"ב). לפי הודעה באתר הדואר - אין אפשרות למעקב אחר פריטים בארה"ב.

פורסם

באמת מה שמפריע לי בכל השירותים שקשורים לדואר ישראל כמו EMS,ECO הוא שאני לא יכול לעקוב אחרי החבילה.

במקרה הזה אני מעדיף לשלם יותר ולדעת איפה נמצאת החבילה בכל שלב עד שהיא תגיע ליעד.

אני אבקש את ה10% הנחה תודה !

פורסם

שלחתי בדואר מעטפה לפני 3 חודשים במשלוח מהיר תוך 3 ימיים יגיע ליעד, כולל ביטוח, 113 שקל,

מאז הלכו להם 2500 שקל והחבילה בסטטוס נאבד.

אני אומר, תנסה דואר ישראל, מה כבר יכול להיות,

* הכל נכתב בציניות , בשום פנים לא שולח יותר בדואר ישראל

פורסם

מבלי לקרוא את כל השרשור.

בעבר השתמשתי בשירות של FEDEX, מדובר בשילוח בן 48 שעות, בסופי שבוע קצת יותר (אם למשל אוספים בחמישי, החבילה מגיעה רק ביום שני) בכל שאר הימים למשל אם אוספים ביום א' החבילה תגיע ליעד ביום ג'. (הם הסבירו משהו בעניין זה שאין להם טיסות בימי שבת וראשון, שבת כי אין מי שיעמיס וכו' וראשון כי אין מי שיפרוק ויטפל בחבילות בארה"ב)

העלות? 154 ש"ח (כולל מע"מ). אם אתה מבצע גם איסוף תדאג רק שיהיה מי שימלא להם את השטר מטען ושיעביר לך צילום שלו.

בכל מקרה, מעדכנים במייל איפה החבילה נמצאת בכל נקודה בשרשרת, סה"כ די נחמד.

אין מסירה ספציפית לאדם מסוים אלא משאירים בדלפק במידה ויש כזה, זאת אומרת אם אתה רוצה לשלוח לג'ון דו שנמצא בX במנהטן, יש לך שתי אפשרויות, או שהוא ירד למטה ויחתום או שחבילה תושאר אצל השומר בכניסה לבניין, השליח לא מתרוצץ בבניין ומחפש אותו.

בהצלחה!

פורסם
באמת מה שמפריע לי בכל השירותים שקשורים לדואר ישראל כמו EMS,ECO הוא שאני לא יכול לעקוב אחרי החבילה.

במקרה הזה אני מעדיף לשלם יותר ולדעת איפה נמצאת החבילה בכל שלב עד שהיא תגיע ליעד.

אני אבקש את ה10% הנחה תודה !

לגבי ECO ההערה שלך לא מדוייקת . היה לי מעקב על מהלך המשלוח כולל הודעה על ההגעה ליעד.

פורסם

היום שלחתי עם FEDEX, הגיע הבחור עד אלי, מילאתי את הפרטים, אסף את החבילה, וזה אמור להגיע עוד יומיים.

עלה 139 ש"ח אחרי הנחה שידעתי לבקש תודות לחברים כאן.

• תוכן חדש...