Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת פלאגים סיוויק 2008

lolshimi11
שימו לב! השרשור הזה בן 3325 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

רכשתי 4 פלגים אירידיום לרכב, בגדול לא כסה סיפור להחליף אך האם למישהו יש טיפ או איזושהי עצה, איפה להיזהר יותר ועל מה לשים דגש?

תודה רבה

נ.ב

בזמן האחרון אני חווה מין גמגום של הרכב בנסיעה, והרכב עברהכבר 120אלף ק"מ פלאגים צריך להחליף ב100 אלף, האם יכול להיות שזה בגלל זה ?

ומה הנזק שיכול בכלל להיגרם מאי החלפת פלגים בזמן?

עריכה אחרונה על ידי lolshimi11
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במידה ומדובר במנוע 1.8, תוודא שאלה הפלאגים שקנית:

IZFR6K11S

מומנט הסגירה הוא 25 ניוטון.

אתה מתחיל בפירוק מכסה פלסטיק עם מברג שטוח, יש 2 ברגי פלסטיק שצריך לתת להם חצי סיבוב.

המכסה הזה תפוס עם עוד 2 רגלי גומי ויוצא במשיכה. עכשיו הקוילים נגלים לעייניך. כל אחד מוחזק עם אום 10 מ"מ ואחרי הפירוק נשלף במשיכה.

בסה"כ מאוד נוח להחליף פלאגים במנוע הזה.

אני מפנה לכאן חבר פורום שהוחלפו אצלו פלאגים בשבת האחרונה במנוע זהה, הוא יעלה תמונות שיעזרו לך בעבודה.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אהלן,

לי יש סיווIMG_7526.jpgIMG_7527.jpgIMG_7528.jpgIMG_7529.jpgיק 2011 ובשבת האחרונה אסף הגיע ועזר לי להחליף את הפלאגים.

אז כמו שאסף אמר הדגם הוא IZFR6K11S, זה מופיע לך בחוברת רכב.

באותה הזדמנות אני רוצה לפרגן לאסף שמגיע ועוזר בכל בעיה\צורך בחדוות עשייה שאי אפשר להסביר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

350 שקל.

ניתן לראות כאן:http://www.justmotor.co.il/products/757182/%D7%A1%D7%98-%D7%A4%D7%9C%D7%92%D7%99%D7%9D-%D7%94%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%94-%D7%A1%D7%99%D7%95%D7%99%D7%A7-1.8-%D7%90%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%93

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה מתכוון לקנות מהקישור ש tiron הציע פה, שים לב שיש לך אופציה להוזיל את העלויות ולהגיש הצעה נגדית להצעה של המוכר.

זה פיצ'ר נחמד שקיים עם הרבה מוכרים מ USA, בקנייה אחרונה שביצעתי הורדתי 30$ למוכר שרצה 100$ על מוצר מסוים.

נסה את מזלך :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הגמגום באמת בין שני לשלישי, מתבטא ברעידה מאוד לא נעימה.

עזוב את הפלאגים במנוחה (אתה יכול להחליף אבל אין להם קשר לבעיה)

הבעיה שלך בגיר.

אתה בעל סיויק שלישי כבר שמספר לי על הבעיה הזו.

הרעידה הזו הופיעה לראש צוות שלי בסיויק 2008 ולעוד בחור שדיברתי איתו אתמול בטלפון שקנה סיויק עם רעידה שכזו.

כניראה שהמשותף לשני הרכבים האלה הוא שמעולם לא ביצעו החלפת שמן גיר.

הבחור שקנה את הרכב עם הרעידה הלך מיד למורשה, ביצעו החלפה כפולה של שמן גיר והבעיה נעלמה כמעט לחלוטין. לטענתו מופיעה פעם בשבוע אולי.

הראש צוות שלי גם הוא נכנס למורשה, הציעו לו לקנות "ערכת שטיפה לגיר". אני עדיין מנסה להבין מה זה אומר. אם משהו יכול לשפוך אור על העניין הזה אני אשמח.

הוא עדיין מתלבט מה לעשות..

יום טוב גם לך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3325 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...