Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני יומיים עשיתי טיפול לאוטו, הוחלף בית מצערת משומשת ועוד חלקים. אוטו נוסע נהדר עד שהיום לפתע נורה הודעה אזהרה "

engine management system faulty אוטו בקושי זז , כיביתי והפעלתי מחדש אוטו נוסע רגיל אבל ההודעה אזהרה נשארת.

אני חושב שבעיה בבית מצערת ויש לי אחריות 6 חודשיים אחרי הטיפול, לא ייתכן שאחרי הטיפול מופיע לי, לפני הטיפול אוטו היה פיקס.

מחר בבוקר נוסע ישירות למוסך, הצעות משהו בשביל לשים לב ולמי שקרה לו אותה בעיה יכול לפרט?

תודה

פורסם

איפה עשית? באיזה מוסך? האם עשו לך לימוד למצערת ואיפוס תקלות?

איזה מצערת שמו לך? חדשה או משומשת? מה דגם מנוע? תן יותר פרטים

פורסם
איפה עשית? באיזה מוסך? האם עשו לך לימוד למצערת ואיפוס תקלות?

איזה מצערת שמו לך? חדשה או משומשת? מה דגם מנוע? תן יותר פרטים

מוסך מורשה פיג'ו-סיטרואן בחיפה.

מצערת שמו לי משומשת, חדשה עולה יקר לכן רציתי משומשת (אחריות 6 חודשיים) מנוע RFJ 2000.

כן עשו לי לימוד למצערת, מחר אני ניגש למוסך בבוקר ואעדכן אותכם.

אשמח לדעת אם קרה למישהו אותה בעיה ויכול לפרט.

פורסם

שלום לכולם, סליחה על הדאבל.

היום ניגשתי למוסך בבוקר ואמרו לי מאז שהוחלף בית מצערת צריך שהמנוע יהיה קר לכמה זמן מה ולנסוע במקרה הצורך, אני נסעתי הרבה מאז הטיפול ולכן קרתה התקלה.

ביום ראשון ממש ממש לפנות בוקר אני נותן להם אוטו ויחנה שם 5 שעות שהמנוע יהיה קר על מנת שהמחשב יוכל להתחבר לאוטו בשביל לימוד למצערת, 10 דקות של עבודה זה הסיפור.

פורסם

האיפוס שלך הבית מצערת אכן צריך להיות כל מנוע קר לחלוטין.

אם עשו לך איפוס על מנוע חם - יש סיכוי שתתרחש בעיה כזו, זה לא קשור לכמה נסעת.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...