Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנוגע לשמשה ומים - אני רק אשים את זה פה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אני קניתי את החומר הזה בחולון.

עלה לי 45 שקלים, אם אני זוכר נכון.

בפעם הראשונה ששמתי, כמו שכתבתי, לא עבד לי הכי טוב.

אבל אני אנסה שוב ונראה מה יהיה.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

ניסיתי למנוע הצטברות אדים עם חומר לניקוי שמשות בפאביה, וזה רק הרע את המצב, היו יותר אדים.

המליצו לי לנקות רק עם מטלית מיקרו פייבר ומים ולייבש כמו שצריך. היום ניסיתי את זה על המרצדס, נראה איך זה יעבוד בהמשך.

Big Fan of Heavy Cars with High Torque

(My 1st Owned - Mercedes C200 2009 (CDI

(My 2nd Owned - Suzuki Swift 2013 (Manual

(My 3rd Owned - Honda Accord 2003 (2.0L I-Vtec

פורסם

ניסיתי מחדש, למרוח את החומר.

שטפתי את הרכב עם שמפו וגם את החלון, ייבשתי ולאחר מכן, מרחתי את החומר ועשיתי שתי וערב.

ניתן לראות כיצד הטיפות פשוט עפות, בעזרת הרוח וכמובן, שאתה צריך מהירות מסויימת, בכדי שהטיפות יעופו.

ניסיתי להפעיל את המגבים, כאשר הגשם התחזק, אבל כאשר מפעילים, בקושי מרגישים הבדל.

אם עומדים במקום או נוסעים לאט, צריך מגבים.

אבל אם נוסעים 80 ומעלה, אני באופן אישי, לא הרגשתי את ההבדל אם ובלי מגבים, הרגיש לי אותו דבר.

מגניב שזה עובד :)

https://www.youtube.com/watch?v=Hx0nJDGmMzQ&feature=youtu.be

פרנקופיל מושבע!

• תוכן חדש...