Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מצבר להונדה אקורד שלי. אני מקבל המלצות סותרות לגבי שנפ, וורטה וטיטניום.

המחירים נעים בין 460 ל-750 ש"ח, כל אחד ממליץ על משהו אחר. אני לא נוסע הרבה.

אני זקוק למצבר אמין. אני מבין שעיקר ההבדל במחירים הוא ענין האחריות, האם שווה להשקיע עוד

200-250 ש"ח כדי לקבל אחריות ל-20 חודש במקום ל-12-15 חודש? .

במוסכי הונדה מציעים מצבר NTC טוענים שהוא מיוחד להונדה. אני לא מוצא עליו שם מידע באינטרנט.

מישהו שמע על היצרן? שווה להשקיע משהו בין 660 ל-750 ש"ח שזה יותר מאשר במצבר אחר. תודה.

פורסם

את שנפ אני פחות אוהב.

בדכ בוחר ווארטה כחול או מישהו מהמשפחה כמו סטארט-אפ.

מחלק את המחיר במספר חודשי האחריות ובוחר המשתלם ביותר.

פורסם

היה לי נסיון מאוד טוב דווקא עם שנ"פ יש כאלו שלא יאמינו, אבל החזיק לי מצבר בשברולט קוואליר מ2006 עד 2014 (כן 8 שנים!!)

נסיון הרבה פחות טוב היה לי עם וולטה, מצבר שמת לחלוטין אחרי 10 חודשים בלבד! הוא הוחלף במסגרת אחריות והרכב נמכר כך שאני לא יודע מה מצבו של המצבר החדש..

כרגע ברכב שלי מותקן שנ"פ בן שנתיים שבבדיקת עומס נראה שהוא עדיין נותן הספק מלא, מאמין שהוא יחזיק עוד שנה לפחות.

בכל מקרה, אם אתה רוצה ללכת על זול, אני אישית אמליץ על שנ"פ שמהנסיון שלי עושה אחלה של עבודה.

אם אתה מחפש איכות וראש שקט, וורטה ידוע ומוכר כחברה עם מוניטין מאוד טוב שגם נותן אחריות גדולה יותר למצברים, אתה יכול ללכת על חברת בת שלהם שנקראת סטראט-אפ שמגיעים עם 12 חודשי אחריות, ומדובר בדיוק באותו מצבר להבנתי.

מוולטה, לפחות מהנסיון שלי תתרחק.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם
את שנפ אני פחות אוהב.

בדכ בוחר ווארטה כחול או מישהו מהמשפחה כמו סטארט-אפ.

מחלק את המחיר במספר חודשי האחריות ובוחר המשתלם ביותר.

תודה רבה, אעשה את החישוב הזה.

פורסם
היה לי נסיון מאוד טוב דווקא עם שנ"פ יש כאלו שלא יאמינו, אבל החזיק לי מצבר בשברולט קוואליר מ2006 עד 2014 (כן 8 שנים!!)

נסיון הרבה פחות טוב היה לי עם וולטה, מצבר שמת לחלוטין אחרי 10 חודשים בלבד! הוא הוחלף במסגרת אחריות והרכב נמכר כך שאני לא יודע מה מצבו של המצבר החדש..

כרגע ברכב שלי מותקן שנ"פ בן שנתיים שבבדיקת עומס נראה שהוא עדיין נותן הספק מלא, מאמין שהוא יחזיק עוד שנה לפחות.

בכל מקרה, אם אתה רוצה ללכת על זול, אני אישית אמליץ על שנ"פ שמהנסיון שלי עושה אחלה של עבודה.

אם אתה מחפש איכות וראש שקט, וורטה ידוע ומוכר כחברה עם מוניטין מאוד טוב שגם נותן אחריות גדולה יותר למצברים, אתה יכול ללכת על חברת בת שלהם שנקראת סטראט-אפ שמגיעים עם 12 חודשי אחריות, ומדובר בדיוק באותו מצבר להבנתי.

מוולטה, לפחות מהנסיון שלי תתרחק.

תודה, גם לי יש כיום שנפ בן 4 שנים. אני מטעין אותו כל שבועיים כי אני לא נוסע הרבה והוא מחזיק מעמד אבל

כמדומני שהגיע זמנו. ההבדל במחירים בין וורטה ושנפ לא ממש משמעותיים.

פורסם

כל אחד יעשה מה שהוא רוצה

אני קניתי ורטה כחול חדש 55A להונדה סיוויק שלי

וידאתי ע"י החותמת חום על המצבר שהוא חדש (הייתה ב2-3 חודשים) ושלא התביעו אותה מחדש

קיבלתי על המצבר 20 חודשי אחריות

שילמתי 500 וקצת על המצבר ו50 שקל על הגעה והתקנה בבית הלקוח (אם יש תקלה ה-50 שקל מכסים הגעה נוספת)

זה מצבר שנמכר בכל מקום במעל 600-700 ובאזור 1000 באוטודיפו

הבחור היה נחמד, עזר, התקין במקצועיות, הסביר כל דבר, בדק מתח טעינה של אלטרנטור

יותר מזה לבקש לא יכלתי

היום המצבר אצלי כבר שנתיים ובלי עין הרע עובד מעולה ולא מראה סימני עייפות

• תוכן חדש...