Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגי 'גודרייד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

רכשתי רכב עם צמיגי גודרייד שבוע 30 שנת 2015

שלא נסעו בכלל...

לפי בדיקות שעשיתי הבנתי שהצמיגים גרועים אך הנתונים שמצאתי יחסית ישנים .

השאלה עם נעשה בהם איזה שיפור מאז?

פורסם

בסה"כ מדובר בצמיג סיני זול, אם אתה מחפש משהו להתנייד איתו לשנתיים שלוש אז אין סיבה לדאגה, אלא אם כן אתה בקטע של צמיג נוח/אוחז/שקט אז "תהנה" מהצמיג עד שתשחק ותרכוש חדש לפי טעמך.

8)
פורסם
שלום לכולם

רכשתי רכב עם צמיגי גודרייד שבוע 30 שנת 2015

שלא נסעו בכלל...

לפי בדיקות שעשיתי הבנתי שהצמיגים גרועים אך הנתונים שמצאתי יחסית ישנים .

השאלה עם נעשה בהם איזה שיפור מאז?

אני גם הייתי בדילמה כמו שלך עד בערך לשבוע

חשבתי לרכוש צמיגים סיניים זולים , הרבה אנשים אמרו לי ובאמת שצדקו

שהצמיגים משפיעים מאוד על איכות הנסיעה והבטיחות !

חשבתי לקנות גם צמיגים סיניים בהתחלה , אבל ירדתי מזה וקניתי גודייר

חברה מוכרת אמינה, ארבעה צמיגים באלף שקל , ובאמת הצמיגים שינו לי את איכות הנסיעה , לרכב יותר קל להכנס לכיכר לא מרגיש כבד כזה כמו פעם , אני יכול להגיד לך עוד משהו ? גם צריכת דלק ירדה קצת , באמת שווה להשקיע אלף שקל לפחות לשלוש ארבע שנים ולהיות בראש שקט ! תחשוב על זה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הצמיגים האלה טובים רק על הסרן האחורי כדי לעשות דריפטים בכביש רטוב :wink:

אם הצמיג חדש אל תמהר להחליף אותו, לא מדובר בסכנת חיים ואת החורף הראשון אתה תעבור בבטחה. אבל הגומי בצמיגים זולים מאבד מהתכונות שלו מהר ובחורף הבא כבר מומלץ לקנות רביעיה איכותית. גודייר אכן מותג מומלץ מאד ויש להם דגמים זולים יחסית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

השאלה היא קודם כל מה הצרכים שלך מהרכב, וגם מה עלות של סט אחר קצת יותר איכותי.

אני בזמנו קניתי את הרכב עם צמיגים סיניים דיי נחותים, אבל היו חדשים לגמרי. היתה לי התלבטות

אם להחליף, אבל עלות גבוהה מאוד של צמיגים חלופיים, יחד עם מיעוט בנסיעות "תובעניות", גרמו

לי להתין כמעט שנתיים, ואז למרות שהצמיגים היו עדיין עם לא מעט בשר, החלטתי שהם מיצו את

עצמם, והם הוחלפו ברביעייה איכותית יותר.

• תוכן חדש...