Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר לשאול אך לא רלוונטי.

מכת הברד שאני ספגתי ארעה לפני כמה שנים, אם כי התובנות והלקחים שהפקתי מהארוע אקטואליים גם היום.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וואו אני רואה את הפגיעות השונות שאנשים מעלים כאן וזה פשוט כואב לראות.

גם ספיגת עליית פרמיה במקרה של הפעלת ביטוח שלא באשמתנו זה הזוי.

אני שמח שהוצאתי את הרכב אתמול שהכל יחסית נירגע לא יכול לדמיין רכב חדש עם פגעי ברד ומכות פח.

פורסם
אני מדבר מניסיון ,אני הפעלתי ביטוח על ברד והביטוח שלי ראה את זה כתביעה בנוסף התייעצתי עם סוכנים נוספים שאני מכיר וכולם אמרו שבכול המקרים זה נחשב לתביעה.

אם אתה הצלחת לגרום לביטוח להחשיב את זה כנזק מכוח עליון ,אני אשמח לשמוע איך עשיתה את זה.

זה תלוי בחסדי חברת הביטוח ,

באירוע הברד הקודם שהיה (3 בנובמבר 2014) היתה חברה אחת או 2 בשוק שלא החשיבו את זה כתביעה שפוגעת לאחר מכן בהעדר התביעות ,

לגבי אירוע הברד הנוכחי , טרם שמעתי אם חברת ביטוח כלשהי הרימה את הכפפה והחליטה שלא לפגוע בהעדר התביעות של מבוטחיה.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

היום היה התיקון בpdr+

ראיתי שמאז שאני פתחתי את השרשור שלי היו כמה שהתלוננו על היחס בpdr+, מבחינתי הכל היה מעולה מהבחינה הזאת, כן יכול להיות שההבדלי תרבות בין ישראלי לוחץ ממוצע אליהם מוציאים להם קצת את הקריזה, תחשבו איך הם יעבדו אם כל הזמן יבואו כלמני קרציות לשאול דברים ולהתווכח על המחיר והזמן וכו'.. צריך סינון, אנחנו בישראל לא בגרמניה ואפילו לא ברוסיה. אני לא שיגלתי את המוח, וקיבלתי יחס מעולה מהמזכירה וממי שתיקן לי את האוטו.

התיקון עצמו - מושלם לחלוטין לא רואים כלום - האוטו חדש.

זה אומנות מה שהם עושים שמה והם לא מוותרים על כלום, את כל האוטו סידרו בלי לפרק שום דבר ורק נקודה קטנה מאוד שאני בכלל לא ראיתי היתה צריכה גישה מהבטנה של גלגל אחורי ופרקו אותה רק בשביל זה. המחיר שלהם הוא פר חלק ולא פר נקודה ולכן המצב של האוטו יצא יותר טוב מלפני הברד :) ביקשתי קצת פוליש נקודתי בדלת בלי קשר ועשו בחינם על הדרך..

הוא עבד גם בשיטה של דחיפה עם מוטות מאחורה וגם בשיטה של הדבק שמושך, אחרי התיקון עם הדבק הפח יוצא גלי מעט, והוא פשוט מתקן את זה עם פתיש, זה פיסול, אומנות, לא כל אחד יכול לעשות דבר כזה.

בקיצור מושלם ומומלץ

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אינני מכיר את הפקידה של pdr+, בתקופה שיצא לי לבקר במקום ולהתעניין שם, היא לא עבדה שם.

את דימה הבעלים לעומת זאת כן זכיתי להכיר, דיברנו לא מעט (ניתן לומר שאפילו חפרתי לו), החלפנו רשמים לגבי כל מיני חומרים, אפילו הבאתי לו דוגמית של srp שיכיר.

הבחור מקצוען ואדיב לגמרי, חבל לי לקרוא שהמקום ירד מבחינה שירותית, אך מאמין שאם תפנו אליו אישית לא תהיה שום בעיה.

ליאור, יש תמונות של לפני/אחרי?

"יאללה בירי".

פורסם

קשה לנו לקבל את העובדה שאנשים יכולים להיות עסוקים ולא פנויים עם שטיח אדום בשבילך. במיוחד אם לא תיאמנו.

בחיים לא הייתה לי בעיה עם PDR+ אם הגעתי בתאום מראש. תמיד קיבלתי תשומת לב ויחס חם כולל קפה וכיבוד.

לאומת זאת הייתה פעם אחת שנחתתי להם על הראש ביום קיצי שומם ובאתי בלי התראה, בזמן שעבדו על אוטו שהיו צריכים לשחרר ללקוח בזמן מאוד מוגדר, ובקושי פתחו לי את השאר. בדיעבד התברר שהיה בפנים רכב אקזוטי מאוד יקר שכנראה הבעלים שלו לא רצה שעניין התיקון ידלוף. זכותו. זכותם גם לכבד את הבקשה ולמנוע מאנשים לההסתובב במקום. מקובל עלי. גם אני לא הכי מתלהב שמסתובבים אנשים ליד רכבים שלי שהם פתוחים ועובדים עליהם. במיוחד ליד היקרים יותר.

גם קשה לי לדמיין את אולגה מדברת עם מישהו לא יפה. זה כנראה תגובה לדיבור מאוד מסריח של לקוח. אני מכיר אותה המון שנים עוד לפני זה. היא בחורה מאוד שירותית כי בעיסוק הקודם היא עבדה עם אנשים. תמיד עם חיוך והרגשה ששמחים לראות אותך.

פורסם

אני עובר על השרשור ודי מבוהל.

הוצאתי רכב חדש לפני שבוע, ובשבועיים הקרובים יעבור ציפוי איכותי, במידה והיה ציפוי על הרכבים שצולמו הם היו נפגעים בצורה כל כך קשה מהברד?

hu: hx-d2- amp's - gensis 4channel, st60, monoblock:clif cd1.1lx , speakers: hat l6 l4 &l1pro, subwofer- 10w3v3

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היום קיבלתי לבנק את עלות התיקון פחות 1100 השתתפות עצמית, זה היה ממש קל, לא היה צריך להתווכח אפילו פעם אחת.

לפני כמה ימים איזה גאונה עברה נתיב עליי וברחה, הגשתי פגע וברח.. אז נראה לי שיהיה לי עוד בילוי של יום שישי בpdr+

IMG_20151129_172737.jpg

פורסם

לדעתי פה זה כבר צבע ופחחות ופחות PDR... אבל זו דעתי רק מהתמונה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

פח עקום ולא רואים בתמונה

כל הסימנים הלבנים יירדו בפוליש, אולי ישארו סימנים שחורים מזעריים שאני אסתיר עם מכחול

אני מעדיף לתקן ככה מאשר לצבוע חצי אוטו כמו שפחחים אוהבים, שאז יש הבדלי צבע וגלים ואני ארצה למכור את האוטו בגלל זה

• תוכן חדש...