Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מעוניין להתקין נעילה מרכזית ברכב פיגו 206 שנת 2002

הזמנתי מהאייבי נעילה מרכזית, תמונה של הנעילה בהמשך.

ברכב היה מותקן נעילה וכל העסק נראה שם דיי מסובך, על המוח רשום "ס.ג אלקטרוניקה" במדבקה ובנוסף GK-47,  ליד המוח מחובר ממסר עם חוט לבן אדום ועוד צבע ששכחתי (מחר אני אצלם תמונה של כל הבלאגן שמה)

פירקתי מהמוח את הקונקטור והתחלתי לחפש את החוטים האחראים על הנעילה.

מצאתי שני חוטים שברגע שאני נותן לאחד מהם מינוס הוא נועל וברגע שאני נותן לשני הוא פותח לפי כך הסקתי שהפיקוד הוא שלילי.

זאת אומרת לפי הבנתי שבלחיצה על הנעילה אני צריך לקבל פולס של מינוס מכבל אחד ובלחיצה על הפתיחה אני צריך לקבל מכבל שני בפועל בבדקתי את זה עם מנורת ביקורת וזה לא קורה אני מקבל פולס של מינוס רק מכבל אחד שיוצא מהמוח וזה הורוד.

לא קיבלתי עם המוצר סכמה של המעגלים החשמליים אז אשמח לעזרה.

בנוסף אבקש הסבר בשביל הידע הכללי איך החיבורים היו צריכים להתבצע ללא ההכנות שקיימות כרגע תודה מראש!

תמונה של הנעילה

4oumzim2turg.jpg

hhjmmfkvgtmz.jpg

פורסם

שמע אני פחות או יותר במצב כמו שלך פיגו 206 2003 קניתי נעילה שהמוח שלה נראה כמו שלך מצאתי את הקונטקטור של הנעילה מצאתי את החוטים של המנוע לא סגור מי פותח ומי נועל עדין מצאתי את האורות חניה וכל השאר .... עדין לא התקנתי , אם אתה מחיפה אפשר אפילו שננסה להתקין ביחד או שסתם נתקשר דרך הודעות נעביר מידע אחד מהשני כדי שנצליח להתקין את זה כמו שצריך

פורסם

האמת אורן אין לי איך לעזור לך כי אני לא יודע מי נגד מי! חד וחלק אני לא יודע איך להתקדם אבל זה ממש מסקרן אותי אולי אם מישהו פה יעזור לנו יהיה לי יותר כיוון ואז נוכל לעזור אחד לשני בכל מקרה הגעתי היום למצב כזה:

יש לי שני חוטים כאשר אני מחבר אותם למינוס אחד נועל ואחד פותח, בצמה של המוח רק החוט הורוד מוציא מינוס אז חיברתי אותו לחוט שנועל.

כל עוד הדלת של הנהג פתוחה הנעילה עובדת יופי גם נועלת וגם פותחת, ברגע שסוגרים את הדלת הדלתות רק ננעלות ולא נפתחות.

העניין ממש מענין אותי לכן אשמח לעזרה ומידע.

בנוסף תמונות של המערכת הקיימת + הממסר שמורכב ואשמח לדעת מה תפקידו

jotjqwmbhylt.jpg

zwykmu1woqjv.jpg

bkwymegzmt4m.jpg

txyzqyawxotw.jpg

פורסם

היי,

1. לא ציינת מה הבעיה בנעילה הקיימת ומדוע אתה מעוניין להחליף בחדשה?

2. למה אתה פשוט לא מחבר מחדש כאילו לא הייתה קיימת נעילה בכלל? לדעתי יהיה לך קל יותר, חבר את החוטים העיקריים ותבדוק תגובות להפעלה, פלוס לאדום ולשחור ככל הנראה הירוק וכחול זה הפיקוד למנועים החום והאפור הם לאזעקה אם קיימת.

פורסם

אורן תודה מחכה לעדכון!

שמש- אין לי מושג מה הבעיה בנעילה הקיימת פשוט קיבלתי את האוטו כך ללא שלט או משהו אחר.

אני לא מחבר מחדש כי כרגע אני לא סגור על עצמי איך זה צריך להיות כרגע איבדתי כל כיון.(אשמח אם תסביר לי באופן כללי).

חיברתי את הפלוס והמינוס של האזעקה ובדקתי עם נורת ביקורת מה הפיקוד שיוצא לי משאר החוטים ולהפתעתי יוצא רק פיקוד - מהורוד ופיקוד + משתי הסגולים מהשאר פשוט לא יוצא כלום

פורסם

מצרף לך סכמה:

809413283_909.jpg

המערכת שלך ושל אורן היא מערכת אוניברסלית. אני אמור להזמין בימים הקרובים אחת כזו. אם היא תגיע ועדיין לא תרכיבו, נוכל לשבור את הראש ביחד.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם
הנעילה שלנו בפיגו לפחות ממה שהדיברתי עם מישהו שמבין צריך ללכת לפי סחמה של נגטיב דריגר הבעיה היא שאצלי אין סחמה כזאת

אורן שלום.

הצלחתי להתקין את המערכת אני יסביר לך מה עשיתי,

בדקתי עם מנורת ביקורת מה קורה כאשר אני נותן פיקוד שלילי לאחד החוטים הצהובים שיוצאים מהמוח מהצהוב השני יוצא מה שנתת בראשון לכן חיברתי כך, צהוב פס לירוק צהוב מלא לצהוב פס וורוד לצהוב מלא ככה פעם אני מקבל מינוס לפה ופעם מינוס לפה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון קל בשורה טובה ורעה הצלחתי להתקין את הנעילה המרכזית אבל לא באוטו שלי חחח

זה לא כזה מסובך כמו שחשבתי ברגע שתמצא -+ ו2 חוטי מנוע כל השאר זה משחק ילדים .

האורות זה לא חובה למרות שכבר מצאתי אותם

וברגע שנשאר שאר החוטים פשוט תשחק איתם הארכה ובכבלים שיש עד שהכל יעבוד פיקס ... בקרוב אני יקנה את הנעילה שוב וינסה .

• תוכן חדש...