Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ידני תקציב עד 27K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים, אני חייל ואני מעוניין לרכוש בעבורי רכב ראשון.

התייעצתי עם חברים, משפחה וכו' - לכולם היו תשובות מגוונות מה שגרם לי לאבד פוקוס.

הכיוון שלי הוא איזור שנתון 2003/4/5 וגיר ידני.

המטרה של האוטו בעיקרון - נסעיה עירונית ברוב הזמן, מדי פעם יציאות מחוץ לעיר אבל ממש מעט.

חשוב לי שהאוטו ייראה טוב, שלא יהיה מזללת דלק (יחסית) וכמובן שייראה כמה שפחות מוסך

או במקרה הגרוע ביותר בו הוא כן ייראה מוסך (לא רוצה להגיע למצב כזה..) אז שהקנס יהיה זול.

מה גם עניין הבטיחות מהווה פקטור חשוב גם כן, עוד חודשיים נגמר לי הנהג חדש.

התקציב שלי עומד על 27K.

אשמח אם תכוונו אותי פחות או יותר, תודה רבה לכם!

פורסם

27K יקנו לך פיאט גרנדה פונטו 2009 אפילו עם קצת עודף אז למה ללכת על 2003-4-5?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אוקי, אז אני מוכן ללכת אפילו על שנתונים יותר מתקדמים ואולי אפילו עדיף מתקדמים יותר.

יש עוד הצעות חוץ מהגרנדה חברים?

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מיני גם מתאים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי בודק את פיאט פנדה,היא חיסכונית עם אחזקה זולה.

ספארק תהיה זריזה יותר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לדעתי כבר כדאי לעלות מעט את התקציב לקליאו 3 שלדעתי עדיפה,היא בטיחותית יותר,צריך לזכור שה206+ זה רכב מיושן כבר,הוא צפוף מאחור,בטיחות מיושנת וגם איך שהוא ניראה.

לדוד של אישתי היה כזה מודל 2011,מבחינת אמינות לא היה משהו,הוחלף מסרק הגה,מנוע ועוד משהו לא פלא שהוא כמעט ולא נמכר.

• תוכן חדש...