Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לא נתנו לי תאריך, הבטיחו שהרכב יגיע בספטמבר בזמנו. אח"כ הבטיחו שהרכב ייכנס לייצור בספטמבר ויגיע באוקטובר - וכנראה שגם זה לא יקרה. יש להם זמן...

אני לא יודע אם במצב שנוצר שווה להעלות אותו על הכביש כ- 2015 ואולי יהיה כדאי לחכות לינואר (אלא אם יתנו הנחה מכובדת).

למיטב זיכרוני בחוזה הטווח של הזמנה מיוחדת הוא 3-6 חודשים, והם אומרים שבד״כ מגיע תוך 3.

בנוסף, מסכים לגביי קבלת רכב בסוף שנה ולכן הזמנתי בספטמבר וסיכמתי בקנייה שאם יגיע לפני ינואר נשחרר רק בינואר כדי שיירשם כ2016 - אממה, הסוכן טוען שאם זה יקרה ואני אתעקש על שיחרור מאוחר ויהיה שינוי למחירון, יעדכנו לי למחירון החדש (לטובתי אם יירד, לרעתי אם יעלה).

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם (נערך)

בקיצור לדעתי טעות לפסול כיום רכב כזה או אחר בגלל שיש לו DSG7, מחלות הילדות כבר מאחוריו והוא מוכיח אמינות וניהול תקין לאורך עשרות אלפי ק"מ וזה עוד ברכב חזק ומשופר מהמקורי.

חולק עליך בנושא הזה. אמנם אני מנפגעי 2011, אבל בדיקה קלה בפורומים באינטרנט מגלה שאותן ״מחלות״ של DQ200 קיימות (וזה לא מפתיע כי זה אותה תיבה פשוט עם עידכוני תוכנה) מתחילות להופיע גם לבעלי Polo GTI 2015 עם DSG. כמובן, הבעיות לא יופיעו בשבועות הראשונים, אבל אחרי כמה חודשי נסיעה, הדברים מתחילים לצוץ, וחבל.

לגבי מה ש-stio התלונן לגביו, אני לצערי לא מופתע, וחבל מאוד שצ׳מפיון לא מאמצים את מה שנהוג בעולם וזה לתת ללקוח Tracker שדרכו הוא יוכל להתעדכן לגבי השלב/המיקום של הרכב שלו בלי הצורך ״להציק״ או להתבסס על דבריו של הסוכן.

עריכה אחרונה על ידי lior_a
פורסם
שים קסדה ותתפלל ש BAR72 לא קרא את הפוסט שלך.

אני לא צריך לכתוב כלום, כתב פה זה שלפני, מה גם שלהתרשמותי כמות התקלות פחתה - או שהקונים מודעים פשוט לסיכון ולא מופתעים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אבל בינתיים כמו שראינו בשרשור מסירות הרכב בפורום הכללי, צ'מפיון הספיקה למכור תוך 3 חודשים 39 פולו GTI אוטומטיות, אז כנראה שעניין הגיר לא ממש מעניין את הרוכשים הפוטנציאליים.

ליאור, אילו בעיות צצות בעולם לבעלי הפולו הזאת עם גיר ה- DSG? תוכל לצרף קישור? תודה.

פורסם
- בולמים אדפטיביים.

- חיישני חנייה אחוריים וקדמיים.

- מצלמת חנייה.

המתנה שלושה חודשים ~

בכל מקרה אם אתה רוצה ידני ולבן ללא תוספות, אמורות להגיע כמה יחידות בקרוב (אחת מהן הייתה שלי עד ששיניתי) ואין צורך בהזמנה מיוחדת.

כבר רכשו אותה. אך עדיין לא הגיעה..

פורסם

כן... גוגל טרנסלייט ממש עושה יופי את העבודה. ציטוט:

"קצרים זה כאשר בגז קטן מאוד ולזרז את הפגזים מוקדמים גבוהים?"

בכל אופן, עיינתי בפוסט ולפי מיטב הבנתי, (אלא אם מישהו דובר גרמנית יתקן אותי).

מדובר על, תלונה של משתמש שלא מסתדר עם אופי הפעולה של גיר רובוטי.

לא תקיעות, לא מכטרוניק, לא רעידות, ולא בעיות.

פורסם
חולק עליך בנושא הזה. אמנם אני מנפגעי 2011, אבל בדיקה קלה בפורומים באינטרנט מגלה שאותן ״מחלות״ של DQ200 קיימות (וזה לא מפתיע כי זה אותה תיבה פשוט עם עידכוני תוכנה) מתחילות להופיע גם לבעלי Polo GTI 2015 עם DSG. כמובן, הבעיות לא יופיעו בשבועות הראשונים, אבל אחרי כמה חודשי נסיעה, הדברים מתחילים לצוץ, וחבל.

לגבי מה ש-stio התלונן לגביו, אני לצערי לא מופתע, וחבל מאוד שצ׳מפיון לא מאמצים את מה שנהוג בעולם וזה לתת ללקוח Tracker שדרכו הוא יוכל להתעדכן לגבי השלב/המיקום של הרכב שלו בלי הצורך ״להציק״ או להתבסס על דבריו של הסוכן.

יש לי שירוקו הכי בעייתית בעולם 1.4 160 DSG... שנה וחודשיים הרכב אצלי ולא, משום מה המנוע עוד לא נשרף והגיר מתנהג כמו שהתנהג ביום הראשון.

קצת נמאס כבר מהסטיגמות, היו בעיות, טיפלו בזה, יאללה עברו הלאה. בסופו של דבר VAG לא סתם נשארים על אותן טכנולוגיות, זה משתפר משנה לשנה.

מה שכן, אם לקחת פולו אז רק ידנית, בגלל המומנט.

פורסם (נערך)

כשלצרפתיות יש בעיות חשמל, 30 שנה לא קונים אותן אחר כך. אבל כשלפולקסווגן הולכים מנועים (עד כדי הפסקת ייצור) וגירים, לאאאא הכל בסדר, פתרו את זה בדיוק השנה...

א.הא..

לעניין השרשור - אם אתה קונה את הפולו (מה שאני לא ממש ממליץ אחרי שנהגתי עליה קצת) אז *רק* עם תיבה ידנית ומתלים אדפטיביים. רק. לא מרשה לך לקנות בלי שני הדברים האלה.

עם המתלים הרגילים הנוחות פשוט מזעזעת. כאילו המושב פשוט עוקב אחרי כל שיבוש ושבר בכביש. נוראי.

והגיר? לשלם על הדבר הזה כסף? לא תודה. מה גם שהיא מרגישה קצת חלשה איתו במהירויות ביניים ואם תרצה לשפר בעתיד, זאת תהיה רולטה עם מחסנית.

באופן כללי הייתי ממליץ לך לשקול מחדש וללכת על הפיאסטה או ה-208 שהן עדיין הטובות בקטגוריה.

ואת כל זה אני אומר אחרי שמאוד רציתי לאהוב את הפולו.

עריכה אחרונה על ידי Spire

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

1. יש מספיק ברשת סרטים על איכות וכו.. תסתכל. פולסווגן משעממת תכלס עם מנוע מפתיעה. היא לא דמות.

2. הdgs הקיים הוא המשופר אחרי הבעיות. ברשת טונה רשת על זה

3. הייתי בסוכנות שלשום. יש לבנה 5 דלתות אוטמט בלבד שיגיעו עוד חודש וחצי.

4. לידנית הזמנה אישית זה אומר 4 חודש לחכות.. זה המצב.

תתחדש ותן דיווח

להפגת מתחים: husberg 250f 2014

לי ולילדים: פגארו Q 2800 ארוך. 2000 אוטומט יד2

לי: PX200 88 + side car פיאגו סי 1991 בשיפוץ, Vespa 50 N 1973

לאשה רנו גרנד סניק דיזל.

פורסם

קצת נמאס כבר מהסטיגמות, היו בעיות, טיפלו בזה, יאללה עברו הלאה. בסופו של דבר VAG לא סתם נשארים על אותן טכנולוגיות, זה משתפר משנה לשנה.

אנחנו לא מדברים על סטיגמות, מדברים על עובדות בשטח מאנשים שנסעו ונוסעים בתיבה הזאתי - DSG DQ200.

תסתכל על זה איך שבא לך אבל התיבה עצמה לא השתנתה, והבעיות חוזרות על עצמן.

מסכים איתך ש-VAG עובדים על טכנולוגיות חדשות, אבל אני יאמין לזה יותר ביום שיתחילו לשים תיבות חדשות ברכבים שלהם.

• תוכן חדש...