Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח.

אני בהתלבטויות לגבי פולו, אם לקנות גיר ידני או אוטומט.

מתכנן לרכוש רכב ל4-5 שנים הקרובות, כאן עולה נושא האמינות של גיר הdsg7.

אשמח לקבל חוות דעת מאנשים שרכשו את הפולו-לא משנה איזו תיבת הילוכים בנושא צריכת דלק, נוחות נסיעה, איכות חומרים וכ׳ו.

דילמה נוספת, אולי בכלל לקפוץ מדרגה ולקחת גולף gti דור 7?

תודה,

בן

Got To love It

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הייתי בדיוק באותה הדילמה והחלטתי שאני לא יכול לישון בשקט עם הdsg7 והלכתי על הידנית.

חשבתי גם לקפוץ דרגה לגולף אבל זו הוצאה שגדולה עליי כרגע.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא קיבלתי, עשיתי הזמנה מיוחדת עם כמה תוספות, אמור להגיע בינואר.

Renault Megane RS Trophy

• חברי המעגל הראשון
פורסם

- בולמים אדפטיביים.

- חיישני חנייה אחוריים וקדמיים.

- מצלמת חנייה.

המתנה שלושה חודשים ~

בכל מקרה אם אתה רוצה ידני ולבן ללא תוספות, אמורות להגיע כמה יחידות בקרוב (אחת מהן הייתה שלי עד ששיניתי) ואין צורך בהזמנה מיוחדת.

Renault Megane RS Trophy

פורסם

איך אפשר לענות על כזו שאלה, זה תלוי בהעדפה שלך....

מבחינתי אין בכלל שאלה, ידני. בטח כאשר האלטרנטיבה היא DSG7 (היא לא מגיעה עם DSG6?)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

הזמנתי ידנית עם תוספות (מתלים אדפטיביים וחיישנים מקוריים) ב- 22.6 ואין לי אפילו מספר שלדה - ייבשו אותי! אז זאת לא המתנה של 3 חודשים, אולי חצי שנה ולכן אם אתה צריך רכב דחוף תזמין מהמלאי ולא הזמנה מיוחדת.

הם גם חורגים ממה שהבטיחו בחוזה - כתוב 18 שבועות והם הולכים לחרוג מזה.

פורסם

יש חוזה, במידה והעברת את התשלום הדרוש על מנת להוציא את ההזמנה הם אמורים לעמוד בהתחייבות.

האם יש מישהו בפורום שרכש כבר פולו ידינית ויכול לתת חוות דעת על הנהיגה?

Got To love It

• חברי המעגל הראשון
פורסם
הזמנתי ידנית עם תוספות (מתלים אדפטיביים וחיישנים מקוריים) ב- 22.6 ואין לי אפילו מספר שלדה - ייבשו אותי! אז זאת לא המתנה של 3 חודשים, אולי חצי שנה ולכן אם אתה צריך רכב דחוף תזמין מהמלאי ולא הזמנה מיוחדת.

הם גם חורגים ממה שהבטיחו בחוזה - כתוב 18 שבועות והם הולכים לחרוג מזה.

מה הקשר בין קבלת מספר שילדה (למה צריך אותו בכלל?) לתאריך הגעה?

נתנו לך תאריך יעד?

Renault Megane RS Trophy

פורסם

כי הם טוענים שברגע שיש מספר שלדה אז הרכב עלה כבר על האנייה לאחר הייצור והוא בדרכו לארץ הקודש - ואז יהיה תאריך מדויק.

לא נתנו לי תאריך, הבטיחו שהרכב יגיע בספטמבר בזמנו. אח"כ הבטיחו שהרכב ייכנס לייצור בספטמבר ויגיע באוקטובר - וכנראה שגם זה לא יקרה. יש להם זמן...

אני לא יודע אם במצב שנוצר שווה להעלות אותו על הכביש כ- 2015 ואולי יהיה כדאי לחכות לינואר (אלא אם יתנו הנחה מכובדת).

פורסם

רוצה להגיב בהקשר של תיבת ה- DSG7. אני בעלים של לאון 1.8TSI, הרכב שנת 2011. מייד אחרי ההרצה התקנתי בו APR Stage 1, היה בזמנו קריאה לשירות של הגיר שבו החליפו את הקלאצים, מחשב גיר וכדומה. מאז הרכב נסע הרבה מאוד קילומטרים...אני היום עם 110 אלף ק"מ. הגיר מתפקד מצוין, עובד חלק, לא מחליק. לדעתי אפשר כבר להירגע מהסיפור של גיר ה- DSG7. אני גם מעריך שבעוד כמה שנים בכלל כבר לא ניתן יהיה להשיג במרבית דגמי הרכב גיר ידני. אפילו בפרארי אין יותר.

גם אני התלבטתי בזמנו לגבי האם לקחת גיר ידני שבאופן אישי אני מאוד אוהב לבין ה-DSG7, ההחלטה לקחת את ה-DSG7, התקבלה כדי שגם אישתי תוכל לנהוג ברכב (לא נהגה בידני מאז שהוציאה רישיון לפני למעלה מ-20 שנה...). בפועל אישתי נהגה ברכב פעם אחת...אני מאוד מאוד שומר על הרכב, היא חוששת לעשות עליו שריטה ומעבר לכך יש לה רכב משלה אז אין בעיה.

בכל מקרה גיר ה-DSG7 כידוע לכם מאפשר ביצועים טובים יותר מהידני ומתי שבא לך אתה יכול לעלות או להוריד הילוך ידנית גם מהשיפטרים שמאחורי ההגה או להעביר את התיבה לפעולה ידנית לגמרי. אז נכון, אין קלאצ', אבל ללא ספק בפקקים האופיניים זה הופך את הנהיגה להרבה יותר קלילה.

בקיצור לדעתי טעות לפסול כיום רכב כזה או אחר בגלל שיש לו DSG7, מחלות הילדות כבר מאחוריו והוא מוכיח אמינות וניהול תקין לאורך עשרות אלפי ק"מ וזה עוד ברכב חזק ומשופר מהמקורי.

• תוכן חדש...