Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

בשישי האחרון עשיתי טיפול לספייס סטאר, קצת יקר ולצערי גם לי נאמר שנשחקו רפידות הבלמים.

מעלה לכם קבלה ותמונה של הרפידות.. לפי מה שהסוכן של המוסך הראה לי (לא בטוח ב-100 אחוז שזה שלי).

IMG_4582.jpgIMG_4589.jpg

פורסם

זרקת את הרפידות כבר?

אם לא, צלם מהצד, כלומר שנראה את עובי הרפידה.

בתמונה ששמת אי אפשר לראות אם הן שחוקות או לא.

פורסם

אז מה הבעיה?

אם הרפידות היו דקות, היה צריך להחליף אותן.

עד כמה הן היו דקות - אי אפשר לדעת עכשיו.

פורסם

היי, בהמשך לטיפול של הרכב שלי, כל פעם שאני פותח את המזגן יוצא ריח כזה של זיעה לאיזה דקה ואז זה מסתדר, אבל זה כל פעם מחדש שאני מתניע את הרכב ופותח את המזגן, מישהו יודע אולי למה זה?

פורסם

ניסית לבקש הנחה?

לגבי המחיר סביר לגמרי,לי טיפול שני בפנדה שכלל גם החלפת רפידות עלה 1400 שקל לפני שנתיים,אבל לא היה צורך בחריטה אחרת המחיר כניראה היה דומה לשלך.

זה החיסרון במורשים,לא זול.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רק אני הסתכלתי על מחיר פילטר המזגן ולא האמנתי? 133 ש"ח לפני מעמ!

פעם הבאה,

רק תחליפי.

מדהים המחיר האסטרונומי שהם גובים על חתיכת בד הזו.

רוכב אופניים בהתהוות, רוכב אופנועים בדימוס ונהג פחנוע בהווה,
BIKEDEALZ.net - מגזין אופניים בגובה העיניים.
buy.BIKEDEALZ.net - אתר הדילים לרוכבים.

פורסם

זה באמת מעצבן,ואותו צריך להחליף כול טיפול,העניין שהרכב באחריות ולכן אתה צריך לשים מה שהם נותנים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אין מה לעשות שאתה במוסך מורשה וכבר הכנסת תאוטו לטיפול, אין לך ברירה אלא להסכים כמעט לתקן כל בעיה שתיווצר בגלל האחראיות.

עכשיו לגבי המזגן מישהו יודע איך אני נפטר מהריח? האוטו עצמו מריח מעולה ניקו לי אותו וגם שמו לי מפיץ ריח.

פורסם

פורסם

כן, אבל משהו פה מאוד מסריח, לפני הטיפול לא היה לי שום בעיה של ריח המזגן עבד אחלה בלי ריחות ובלי נעליים, אחרי הטיפול שעוד החליפו לי שם חלקים יש ריח, ולפי הקישור שהבאת לי זה כנראה בקטריות... משהו פה מסריח מאוד.

• תוכן חדש...