Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

APR לאון 5F 1.8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אם אפשר חוות דעת ממישהו שעדכן תוכנה למנוע 1.8 החדש של הלאון 5F פלטפורמת MQB,

קילומטראז' שהוא עבר על הרכב לאחר השדרוג והאם הגיר מחזיק מעמד, מתבלה, מרעיש, משיב את נשמתו לבורא ושאר מרעין בישין.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קשה להאמין שהתשובה של 300-400 ק"מ תספק אותו.

אדם סביר היה מצפה לתשובה בסד"ג של עשרות אלפי ק"מ.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

וואלה, טעות שלי. השעות הקטנות של הלילה...

עדיין זה לא מבחן אמיתי לדעתי למרות שזה כבר נסועה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
וואלה, טעות שלי. השעות הקטנות של הלילה...

עדיין זה לא מבחן אמיתי לדעתי למרות שזה כבר נסועה.

אומנם זה ספציפית על הרכב שלי, אבל תוכנה הייתה קיימת גם ללאון (ולא רק לאון) דור קודם עם מנוע בנפח דומה (1.8 עם 160 כוח סוס בסטוק) ויש רכבים שכבר הגיעו ל 120 אלף ק"מ עם שילוב 1.8 ו DSG7 ושם יש באזור ה 38-39 קג"ם (אצלי קצת יותר 40-41) ויותר, שעומדים על סטייג 2 או אפילו 3.

אז אומנם הרכב שלי לא נסע כ"כ הרבה עם התוכנה, אבל עדין השילוב הזה נסע מספיק כדי להסיק מהעניין שהתוכנה בסטייג' 1 לפחות, לא עושה בעיות בשילוב עם הגיר.

פורסם

לכל אלו ששיפרו, אתם לא חוששים שאם יקרה משהו לגיר צ'מפיון יתנערו מאחריות?

הרי גם אם תסירו את התוכנה ותחזרו למצב סטוק לפני כניסה למוסך, עדיין אפשר לבדוק אם היה שינוי בניהול מנוע.

פורסם

זה מה שקרה בחול, מנוע חדש לחלוטין, רכב בן כמה שבועות עם תוכנה מיומו הראשון,המנוע שבק חיים והיבואן התנער מאחריות כי ראו שהייתה צריבת תוכנה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אם רואים בחברה Td1 שאומר שהייתה צריבה של תוכנה זהו הלכה האחריות והבעלים יצטרך לשים ערמות של כסף על מנוע חדש .

פורסם

אני נוסע עם תוכנה של APR כבר 30,000 ק״מ (על לאון דור קודם)

מבחינת בלאי ותקלות, נאדה כלום גורנישט!

גם כשהיו לי בעיות בגיר והיו צריכים להחליף קלאצ׳ים, עשו זאת ללא כל בעיה (כמובן שהורדתי תוכנה לפני הכניסה למוסך. אין שום דרך לדעת שהיתה מותקנת קודם לכן תוכנה)

פורסם (נערך)

יש סימנים ברורים (במספר מקומות שונים) בנוגע לצריבת תוכנה, סימנים שלא ניתנים להסרה, גם אם המומחה הישראלי התורן בסדנת השיפורים אמר לך שאפשר להסיר אותם בקלות.

עריכה אחרונה על ידי שבלול
פורסם
יש סימנים ברורים (במספר מקומות שונים) בנוגע לצריבת תוכנה, סימנים שלא ניתנים להסרה, גם אם המומחה הישראלי התורן בסדנת השיפורים אמר לך שאפשר להסיר אותם בקלות.

אתה מדבר מניסיון ? כי נראה שהבחור מלמעלה כן, כנל אני.

פורסם
אתה מדבר מניסיון ? כי נראה שהבחור מלמעלה כן, כנל אני.

לדעתי אי אפשר להסיר סימנים של תוכנה לגמרי ואז אם יקרה משהו חס וחלילה לגיר אז בחברה ידעו להגיע ולראות אם הייתה תוכנה או לא.

מי ששם תוכנה לוקח סיכון גדול לדעתי.

פורסם (נערך)

אין פה מקום לדיעה אישית או השערות של מלומדים בעיני עצמם.

יש הוכחות ועובדות שנצברו מתוך נסיון מעשי עם עשרות רבות (אם לא מאות) של רכבי MQB והעובדות האלה מוכיחות שוב ושוב, יום אחרי יום שאם לא נכנסים לחברה עם תוכנה כלומר, מסירים את התוכנה טרם הכניסה למוסך - אין שום עדויות ושום עקבות (ומי שטוען כך פשוט לא מבין את התהליך של הצריבה ומה בדיוק קורה שם).

אני לא טוען שזה לא אפשרי טכנולוגית.

אני לא טוען שלעולם זה לא יקרה.

אני כן טוען ומוכן לשים את מילתי על העובדה שנכון להיום, אין אפשרות לגלות שהיתה תוכנה ברכב אם הרכב נכנס למוסך עם תוכנה מקורית.

עכשיו, אני יכול להעמיד עשרות דוגמאות חיות של רכבים שיתמכו בטענה שלי. הבעיה היא שממול עומדים אנשים בלי ידע ובלי נסיון רוחבי שמרשים לעצמם לפזר טענות לא מבוססות ולא נכונות ולהטעות במזיד או בשוגג ציבור שלם.

I dare you...

רק בארץ יש לפחות עשרות רבות של רכבי MQB חדישים מהשנה האחרונה עם תוכנה - למי הורידו אחריות על תוכנה אחרי שהוא הסיר אותה ונכנס למוסך עם תוכנה מקורית? כולל את אלה שהחליפו קלאצים, מכטרוניק, טורבו ואפילו מנוע שלם באחריות. יש מישהו כזה? אחד שנכנס לחברה בלי תוכנה ושללו לו אחריות על תוכנה?

עריכה אחרונה על ידי Dudi@PIT-STOP

לשפר בלי להתפשר

• תוכן חדש...