Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
השאלה בכותרת קצת פילוסופית, אבל בכל זאת...

בבעלות אבא שלי מאזדה 3, 5 דל' מנוע 1600, שנת 2006

הרכב נקנה חדש מהחברה, היסטוריית טיפולים מלאה במוסך מאזדה.

אין דהיות צבע או פנסים, כל התקופה הרכב חונה בחניה מקורה.

קילומטראז' 70K וקצת. לא היו תאונות כלל.

מחירון משוכלל לוי יצחק נותן היום 32,285 ש"ח

מחירון יד שניה נותן 38,400 ש"ח

ברור לחלוטין שההיצע גדול והמחירים נמוכים מזה של המחירון, אבל גם מדובר ברכבים

שחוטים וקילומטרזים גבוהים. השאלה אם בכל זאת יהיה ביקוש לרכב שמור ביותר, אך

שמחירו גבוה יחסית?

רכב חדש בכלום כסף.

פרסם והקונה שיודע להעריך סחורה טובה יגיע גם יגיע.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה קורא, או שאתה מגיב על אוטומט?

כתבתי 60K, לא 30K.

מה לעשות, שהיום הכסף זול - במקום להוריד 30K במזומן מחשבון הבנק ולקנות רכב בן 9, עוד רגע בן 10 - אפשר לגשת לכל חברת ליסינג, לשלם 1100 ש"ח בחודש, ולצאת עם רכב בן 3.

עד שהוא יתחיל לשלם את התשלום העודף, יעברו 30 חודשים שבהם הוא נוסע ברכב חדיש בהרבה, עם משמעותית פחות פוטנציאל לתקלות ותיקונים מיותרים.

כל הרכבים האלה בזול בליסינג מתגלים כרכבים יקרים, אתה רוצה רכב עם ק"מ סביר ולא שבור? עוד כסף. ותקנה רכב זול - כנראה שתשלם עליו ביוקר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
כל הרכבים האלה בזול בליסינג מתגלים כרכבים יקרים, אתה רוצה רכב עם ק"מ סביר ולא שבור? עוד כסף. ותקנה רכב זול - כנראה שתשלם עליו ביוקר.

קניתי בחיי לא מעט רכבים עבורי ועבור אחרים, בשנים האחרונות כמעט תמיד דרך חברת ליסינג. תמיד קניתי רכבים מעולים, עם ק"מ ממוצע או נמוך מהממוצע, במצב מצויין, במחיר טוב. כל הרכבים האלה הוכיחו את עצמם כסוסי עבודה טובים, חלקם עדיין בבעלות משפחה וחברים.

פורסם
קניתי בחיי לא מעט רכבים עבורי ועבור אחרים, בשנים האחרונות כמעט תמיד דרך חברת ליסינג. תמיד קניתי רכבים מעולים, עם ק"מ ממוצע או נמוך מהממוצע, במצב מצויין, במחיר טוב. כל הרכבים האלה הוכיחו את עצמם כסוסי עבודה טובים, חלקם עדיין בבעלות משפחה וחברים.

ממה שאני רואה בחברות ליסינג ולא סיפורים מצד ג' אלא מחברים טובים שעובדים בחברות האלה, אני לא אכביר במילים אבל לא הייתי רוצה שאני או אחד מקרוביי ירכוש רכב מליסינג.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני עם צביקה פיק , מפרסם ב 5000 מעל המחירון, ורואה מה קורה. זמין בטלפון, רכב נקי ומזמין, ועם ריח נעים בפנים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

יש הרבה אנשים שמחפשים "מ- עד-" מחיר מסוים, ואם יפרסם 5K מעל יש מצב שלא יראו בכלל את הרכב שלו.

יש אנשים שרואים מודע עם בעלים קצת מעופף (כמו כזה שרוצה הרבה מעל מחירון על סיטרואן C5, נגיד) ובכלל לא יטרחו להתקשר.

אם כבר, אז לפרסם בכלל בלי מחיר.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לפרסם עם מחיר. גבוה. לנסות לא עולה כסף. מקסימום יוריד מחיר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)
יש הרבה אנשים שמחפשים "מ- עד-" מחיר מסוים, ואם יפרסם 5K מעל יש מצב שלא יראו בכלל את הרכב שלו.

+1

אפשר לפרסם מעל המחירון, אך אז אנשים בכלל לא יטלפנו.

מכרתי לפני 9 חודשים רומסטר מקוריות פרטית כאשר רוב הרכבים בשוק הם של עבודה, ק"מ נמוך באופן משמעותי מהממוצע המקובל, לפי שקלול הייתי צריך אפילו לבקש מעל המחירון, בקשתי טיפונות מתחת למחירון וכתוספת היה לי גם בקרת שיוט.

ו... אפילו לא טלפון אחד.

מה שכן כשהגיע הטלפון ובא הבחור לקחת את הרכב, הסתכל עליו, ישר ראה שהוא שמור מפנים ומבחוץ ונתן לי כמה שבקשתי.

אז כן אפשר לבקש יותר ומגיע לפות"ש יותר, אך השוק הוא כזה שהוא מוצף רכבים והקונים לא יודעים לתגמל רכב שמור ומטופל. ז"א הם כן רוצים רכב שכזה אך במחיר של רכב ליסינג.

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
פורסם

מסכים עם טורצ'ו.

גישת התפסנות היא אופציונלית, כי צריך רק 1.

אבל לך תדע מתי תדוג אותו.

אני חושב שכולם כאן מסכימים שאת המזדה לך תמכור במחירון ומהר.

אם תבקש מעל... לא יודע. בטוח תמכור -השאלה מתי.

פורסם

מאזדה 3 מוצפת בלוחות, נכון, אבל כשיש רכב ספציפי (כמו של פות"ש) שהוא שמור, עם ק"מ שהוא כלום ושום דבר, הרכב הזה יימכר מהר. מניסיון במשפחה עם קורולות ומאזדות למיניהן.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני מכרתי לפני פחות משנה הונדה ג׳אז ב-5000 ₪ יותר ממחיר המחירון. צילמתי את הרכב נקי, ציינתי שהוא לא לסוחרים ויש היסטוריית טיפולים מסודרת. הראשון שהגיע קנה את הרכב בלי בדיקה ועד היום שולח לי הודעות ברכה.

פורסם

דגם 5 דלתות יש לו יחודיות, לכן זהו ערך מוסף שמיטיב עימך, מי שרוצה האצ'בק, אופציות יוצאות הליסינג כמעט לא קיימות בשבילו.

כמוכן, יש אנשים שמוכנים לשים יותר על יד 1 וק"מ נמוך (ללא תאונות).

אמנם שים לב, היום בשוק הרכב יש אנומליות, ואם פותחים את העדשה לרגע מחוץ למזדה, אל כלל המשפחתיות, תוכל למצוא רכבים חדשים משלך בחמש שנים במחירי שוק קרובים ל"מחירון" שלך.

אז אם מישהו נעול על מזדה3, הסיכוי שלך טוב, אם מישהו מחפש ערך מקסימלי לשקל, סביר שלמרות הנתונים היפים, לזמן יש משמעות, והוא יעדיף שנתונים מתקדמים יותר.

כמו שאמרו לפני, בסופו של יום, אתה צריך למכור את הרכב לאדם אחד יחיד, אז בהחלט כדאי לנסות לתקופת מה, אך שים לב שיש סיכוי שהמחירון ירד גם.

הייתי מנסה להיות ראלי.

פורסם

. בקש על הרכב 30 אלף ותמכור אותו לראשון שבא. למכור מאזדה 3 מנוע 1600 זה משימה קשה!

דודה שלי מחזיקה אחת שנת 2009 צורה ישנה יד ראשונה קומפורט עם 24 אלף קילומטר!!! עם ניילונים מהמפעל מאחורה. האוטו לא נסע!

שורה תחתונה פורסם מעל המחירון. לבסוף נמכר מחירון אחרי שהמחירון ירד בחודשים האחרונים ב4K.

בקש 2000 מתחת ותמכור לרציני שבא

פורסם
[h=2]האם אפשרי בימינו למכור רכב במחיר מחירון?[/h]

אפשר בימינו במהרה. תלוי ברכב, במצבו, ובהיצע וביקוש.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
אפשר בימינו במהרה. תלוי ברכב, במצבו, ובהיצע וביקוש.

במקרה המתואר בשרשור, מזדה 3, התשובה פשוטה - לא.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...