Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם מר בחור שעוסק במה שהוא עוסק, אומר שאוטם צבע נועד למצבים גרועים, אז הדבר הכי טוב הראשון שאתה יכול לעשות למען הרכב שלך זה להתרחק ממנו ולמחוק את הטלפון שלו.

אוקיי,

דווקא התוצאה של הרכב יצאה מספקת לדעתי.. לא ראית את התמונות?

לגבי אוטם הצבע, יש המלצות לחומר טוב במחיר שפוי?

חוץ מהג'ט סיל שעולה 200 ש"ח באוטוסטור בלי משלוח שעולה עוד 35 ש"ח.

והאם אני יכול ליישם אותו בעצמי? פעולת היישום היא כמו ווקס בעצם? פשוט עוברים על זה פעמיים?

אחרי האוטם ליישם ווקס רגיל שיתן את הברק או שלא צריך?

פורסם
אוקיי,

דווקא התוצאה של הרכב יצאה מספקת לדעתי.. לא ראית את התמונות?

לגבי אוטם הצבע, יש המלצות לחומר טוב במחיר שפוי?

חוץ מהג'ט סיל שעולה 200 ש"ח באוטוסטור בלי משלוח שעולה עוד 35 ש"ח.

והאם אני יכול ליישם אותו בעצמי? פעולת היישום היא כמו ווקס בעצם? פשוט עוברים על זה פעמיים?

אחרי האוטם ליישם ווקס רגיל שיתן את הברק או שלא צריך?

שאלה נוספת, הבנתי שגם menzerna pl חומר מוערך.. והוא אפילו יותר זול מהג'ט סיל 109.. השאלה היא האם הוא מתאים לצבעים כהים? ושאלה אחרונה.. האם כדאי לקנות גם גלייז? או שזה סתם בזבוז כסף?

פורסם

כשבא לך להשוויץ עם תמונות של צבע בפורום דיטיילינג, תצתרך לצלם אותן בתקריב מקסימלי והכי ברור שאפשר, כמו בפוסט הזה למשל:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?578445-%D7%90%D7%9C%D7%A4%D7%90-%D7%92-%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%98%D7%94-%D7%91%D7%A6%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%99-%D7%94%D7%92%D7%A0%D7%94-%D7%9E%D7%91%D7%99%D7%AA-GTechniq&p=4853500&viewfull=1#post4853500

מהתמונות שהעלאת לא ניתן להבין מה מצב של הצבע אחרי עבודה. אתה גם לא יודע בעצמך איזה חומרים שמו לך על הפח, בגלל סיבה הזאת אנשים כאן לא יוכלו להגיד מה ההשלכות. ניסו להזהיר אותך לא למהר, לא לעשות שטויות, אבל לא הקשבת. בתחום הזה לא נוהגים בפזיזות, כי בקלות ניתן לגרום נזק בלתי הפיך. אנשים ששואלים שאלות ולא מקשיבים לתשובות בד"כ נזנחים ומהפוסטים שלהם מתעלמים כי אין עם מי לדבר. הפורום מלא בידע שאתה מבקש, חיפוש קצר יפתח לפניך שערי שמים. כל מה ששאלת כבר שאלו לפניך.

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם
כשבא לך להשוויץ עם תמונות של צבע בפורום דיטיילינג, תצתרך לצלם אותן בתקריב מקסימלי והכי ברור שאפשר, כמו בפוסט הזה למשל:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?578445-%D7%90%D7%9C%D7%A4%D7%90-%D7%92-%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%98%D7%94-%D7%91%D7%A6%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%99-%D7%94%D7%92%D7%A0%D7%94-%D7%9E%D7%91%D7%99%D7%AA-GTechniq&p=4853500&viewfull=1#post4853500

מהתמונות שהעלאת לא ניתן להבין מה מצב של הצבע אחרי עבודה. אתה גם לא יודע בעצמך איזה חומרים שמו לך על הפח, בגלל סיבה הזאת אנשים כאן לא יוכלו להגיד מה ההשלכות. ניסו להזהיר אותך לא למהר, לא לעשות שטויות, אבל לא הקשבת. בתחום הזה לא נוהגים בפזיזות, כי בקלות ניתן לגרום נזק בלתי הפיך. אנשים ששואלים שאלות ולא מקשיבים לתשובות בד"כ נזנחים ומהפוסטים שלהם מתעלמים כי אין עם מי לדבר. הפורום מלא בידע שאתה מבקש, חיפוש קצר יפתח לפניך שערי שמים. כל מה ששאלת כבר שאלו לפניך.

מר BETEP הנכבד,

העלתי תמונות כי בקשו ממני, לא בא לי להשוויץ.

החומר ששמו לי על הפח הינו פוליש לצבעים מטאליים כהים של החברה 3m.

לגבי ההזהרות, לא יודע על מה אתה מדבר העלתי תמונה של הסימנים על הפח ואף אחד לא הגיב.. אף אחד לא אמר לי לא למהר.

לגבי השקפת העולם שלך, היא נכונה בעולם הרכב זה נכון ככל שעולים במחיר האיכות עולה. אבל אל תשכח שאנחנו אנשים שפויים שבסך הכל קנינו אוטו חדש עם שריטות ואנחנו רוצים לרענן אותו. לדעתי התמורה ל500 שח ששילמתי היא מעל ומעבר למצופה. אין סימן לנזק בלתי הפיך, האוטו חלק למגע, ומבריק למראה. בנוסף הסימנים של שפשוף הלקה נעלמו וזאת הסיבה שבכלל פניתי לבעל מקצוע.

מהחיפושים העולים בפורום לא מצאתי תשובה לשאלה שלי, האם ישנה חשיבות לאוטם צבע לצבעים כהים? אם לו אני פשוט אשתמש בpl.

אני אקשיב לתשובות ברגע שיענו לי ולא ינסו להטיף מוסר!

תודה לך BETEP היקר וסוף שבוע רגוע.

• תוכן חדש...