Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר הודיעו לנו שבכניסה למפעלים יקחו מאיתנו כל אביזר חשמלי, ובוודאי שחל איסור לצלם.

מצד שני, הם מצמידים לנו מיליוני צלמים קוריאנים מלאי מרץ ויתנו לנו דיסק עם תמונות וסרטונים.

לקיה-לנד זה הסופרלנד של הבדואים?

:mm_yeah:

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לקיה לנד היא הסופרלנד של הכלבים. שאלו כל מי שניווט בגבעות גורל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אהלן מסיאול, דרום קוריאה.

עכשיו קצת אחרי חצות, הגענו לכאן בצהריים.

עוד קצת פירגון ליבואן טלקאר ששלח אותנו לכאן במחלקת תיירים פלוס. פינוק נחמד מאוד וכיף לדעת שמישהו חושב על הנוחות שלך.

עם הנחיתה בסיאול התקבלנו על ידי צוות מטעם קיאה שלא הרשו לנו לסחוב את התיקים או אפילו לעמוד לידים. שבו. תשתו משהו. תנוחו. אתם האורחים שלנו. את הדרך למלון עשינו בקרניבל החדש. רכב נעים מאוד. במלון קיבלנו מתנות והפתעות יחד עם בחירת תפריט אישי לכל ארוחה החל ממחר בבוקר ועד לשישי בצהריים. מרשים מאוד. מלון מפנק ברמות, ובכל מקום רואים את טביעת האצבע של קיאה. כל מיני עוגיות מסורתיות באריזה יפהפיה עם ברכה מנשיא קיאה ועוד ועוד. מחר בערב יש ארוחת גאלה עם חליפות ועניבות.

הודיעו לי שבחברה ביקשו שאצטרף מחר לשולחן של בכירי קיאה. באמת? אני? סחבק בארוחה עם קוריאנים רציניים?בינתיים אוסף נושאים לשיחה. מתי יהיה גיר אוטומטי מוצלח בריו, מתי תהיה מערכת מולטימדיה איכותית ומקורית ועוד ועוד.

שורה תחתונה - מאוד מאוד מרשים, ועוד לא ממש התחיל.

לילה טוב.

תמונות אתם שואלים? כשאצליח להתגבר על פערי הטכנולוגיה שלי...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

תמונות אתם שואלים? כשאצליח להתגבר על פערי הטכנולוגיה שלי...

אוייש..הקוריאנים האלו..כל כך לא מפותחים :lol:

תהנה לך! עושה רושם שממש חשבו על הכל. הלוואי ועוד חברות יצטרפו לדבר הזה.

פורסם

עשה מצווה ושאל אותם על בעיית סולר בשמן בקיה ריו דיזל משנת 2012 ואילך.

תופעה נפוצה מאוד בכלל הרכבים של נהגי המוניות.

בברכה

מוטי

פורסם

יש לך במקרה כרטיסי ביקור? שלא יהיו פאדיחות בשולחן אוכל.

או שהקוריאנים לא אובססיביים לגבי כרטיסי הביקור כמו יפנים? (מישהו אמר לי שכן).

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אציין כי הפוסטים שפתחתי באתר על הריו ועל הספורטאז' החדש זכו להתייחסות וקריאה מצד אנשי טלקאר (היבואן).

אנשי טלקאר באמת קוראים פה ואני הייתי בשוק מזה. לפני כמה חודשים אחרי שמכרתי את הפורטה שלי שטיפלתי בה במוסך קיה טבריה החלטתי לכתוב כמה מילים טובות על המוסך כאן בפורום.

לאחר כמה ימים אבא שלי מקבל שיחה מבעל המוסך שמודה לו מכל הלב על המילים החמות שכתבתי כאן,מסתבר שאנשי קיה באמת קוראים כאן ובמקרה שלי פנו למוסך שטיפל בי ושיבחו אותו.

כל הכבוד שהם קשובים ללקוחות שלהם.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מעבר לעובדה שקיה באמת עוברים שינוי חיובי מצד היצרן. משמח לראות שיש מערך כזה מצד היבואן לקידום המותג..שאפו ענק!

פורסם

בסה"כ עשו הגרלה בין בעלי קיה קיימים בפייסוש.

לא צריך להסחף למחוזות רחוקים. ראינו לפני עשור פלוס איך קוקה קולה ומקדונלדס שיגעו את כל המדינה עם הגרלות שוות.

מה שיפה שפעם ראשונה בחיי אני אשכרא מכיר מישהו שזכה בזה.

זה מה שיפה בהגרלה הנ"ל. יש איש יקר וראוי שזכה בזה.

פורסם

עכברוני, אם כיוונת אליי בתגובתך אז אני לא מתלהב מההגרלה אלא מכך שהיבואן אשכרה מפנה משאבים לקריאת פורומים ומפרגן למוסכים שלו. זה מראה על שינוי מבורך וחיובי שהמותג עושה.

פורסם
מלון מפנק ברמות

ניחוש מושכל על סמך האמור לעיל: יש לך בידה חשמלי במושב האסלה.

כדי לדעת אם קיה באמת השקיעו בכם - בדוק אם בדגם שלך יש גם מסאז' וחימום מקדים של המים.

כך או כך, שעות של הנאה.

פורסם

נשמע מאוד מהנה ורציני.

כל הכבוד!

תהנה המון ושתחילו לעשות דגמי 1:43 למכוניות שלהם =]

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

מסתבר שזו לא היתה הגרלה במובן האקראי אלא תחרות והם קראו ע

כל מה שכתבנו ואישרו את הבחירה שלהם מול הקוריאנים + נימוקים.

לשעבר:

• תוכן חדש...