Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סולר בזול

shaulc
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

ממליץ להוריד את האפליקציה של FULLTANK זה תמיד מוצא את התחנה הזולה באיזורך.

אני בטוח שהאתר שלהם לא מעודכן, כי זה מוצא רק תחנות של דור אלון בכל הארץ וזה מאוד מוזר בעיני.

פורסם

אכן יש בעיה באתר- הוא מציג רק תחנות של אלון דור.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

+1 לאפליקציה של פול טנק, אני נעזר בה לתידלוקים בשנה האחרונה מאז שאני על דיזל, מאוד מומלץ

יום טוב גם לך

פורסם

לא עשיתי מחקר מעמיק אבל תחנת פז "בר כוכבא" מול גן סאקר זולה יחסית, עם מחיר אחיד למזומן ואשראי.

אם מגיעים מאיזור בית נקופה/אבו גוש אז תחנת קרית ענבים זולה אף יותר, בתשלום במזומן (באשראי היא יקרה).

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

נסה לשאול מספר נהגי מוניות. בדרך כלל הם יודעים איפה יש סולר זול ולא מהול, מהסיבה הפשוטה שהם לא יכולים להסתכן ברכב מושבת בעקבות דלק באיכות גרועה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

סד"ש ראשל"צ ויעד בת-ים מוכרים סולר בתעריפים טובים

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

תחנה זולה וטובה בירושלים בתלפיות - "טן" רחוב חרש הברזל - היום תדלקתי לפי 5.05 ש"ח לליטר סולר ואפילו השירות מלא.

המתדלק הציעה לי למזומן מחיר לליטר של 5.02.

מעניין שבחודש הקודם (שבוע שעבר) המחיר היה 5.43 , כלומר למרות שסולר לא בפיקוח הוא הוזל בתחנה זו ב - 38 אג' , הרבה יותר מאשר הבנזין שירד ב - 21 אג'.

IMG_20160103_173421.jpg

עריכה אחרונה על ידי beamvelavan
תוספת
  • תוכן חדש...