Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

שואל עבור חבר...

יש לו הונדה אינסייט מודל 2014. שנה וחצי נסעה כמו בובה. יופי של צריכת דלק.

פתאום בחודשיים האחרונים 4 פעמים נדלקה נורית שמן נמוך וכל פעם הוא מילא חזרה. אין סימני נזילה בבוקר.

צריכת הדלק עלתה בכ 10% והשבוע החליט להכניס אותה למוסך כי רכב היברידי בזבזני בדלק ושמן לא שווה להחזיק.

 

מחכים לתוצאות המוסך.

למישהו קרה דבר דומה ?

פורסם

יש הרבה גורמים שיכולים לגרום לעליה בצריכת דלק , שהם כמו פילטר אוויר סתום ועוד

לגבי השמן , המנוע שורף את השמן ?

לגבי בדיקה אם יש נזילה עדיף לרוקן את כל השמן להחליף פילטר שמן ושמן חדש ואיכותי בצמיגות שמתאימה לרכב שלך.

יש מקום שיכול לשטוף לך את כל התחתית של הרכב יעשה לך אותה כמו חדש , לאחר מכן בבוקר תסתכל אם יש סימני נזילה (תיגע עם היד)

 

בכל מקרה אני גם מבין שהרכב באחריות יצרן , תן להם לשבור תראש ;)

  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

הנה עדכון קטן לשרשור החשוב הזה:

 

1- חבר מהעבודה עם אינסייט 2012 - ליסינג - החל לחוות את בעיית חוסר השמן עם חיווי של נורת תקלה ממש כשהגיע ל100000 קמ. יש לציין כי הרכב מטופל כמו שעון על ידי הליסינג.

 

2- ב5000 קמ שעברו מאז היה צורך למלא כבר 4 פעמים שמן

 

3- חיפוש פשוט העלה את זה :

http://www.carcomplaints.com/Honda/Insight/2012/engine/excessive_oil_consumption.shtml

 

נראה כמו בעיה אמיתית במנוע - לחלק מהלקוחות שם שופץ ולחלקם הוחלף המנוע.

Alfa GT 2.0 JTS Blackline,  Alfa 159 1.8 Turbo TBI Sportwagon Elegante

אקסיות: Alfa 164 TS, Alfa 156 V6 QSystem, Alfa 166 V6,  Alfa 166 V6 Super Q2, Alfa Giulietta QV,  Renault EDC RS CUP

  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב הבעייה חזרה שלוש פעמים. מסתבר שהמוסך המרכזי פשוט מלא מחדש את השמן כל פעם. זה היה מחזיק כשלושה שבועות . אז בפעם האחרונה אמרו שיטפלו באמת ולקחו את הרכב ל 4 ימים שבהם הוחלפו כל הרינגים . חזר שלשום ונוסע יפה. עכשיו נשאר להמתין.

פורסם

עדכון נוסף : ה Honda insight אחרי שיפוץ המנוע חסכונית יותר ממה שהיתה כחדשה . כ 5.2 ל ל 100 קמ . כאמור הצרות התחילו אחרי שנה וחצי.

×
×
  • תוכן חדש...