Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קניתי שבוע שעבר איביזה שנת 2010, 1600 ידנית, ובבדיקה יצא שהקלאץ' מפריד גבוה, ואכן הוא באמת לפי דעתי מפריד יחסית גבוה.

היום ביקרתי במורשה צ'מפיון, ואמרו לי שהקלאץ' בסדר ואין אפשרות לכוון את הדוושה כי זה הידראולי, ואין צורך לשים קלאץ' חדש, זה לא ישנה שום דבר.

היום ניסיתי את הקלאץ' בפולו 2012 של חבר, והקלאץ' הרגיש לי הרבה יותר נורמלי.

חוץ מזה גם אחרי ההפרדה יש עוד "שטח מת" שסתם גורם לדוושה להיות יותר גבוהה.

האם אפשר לעשות עם זה משהו?

תודה.

פורסם

הגובהה בקלאצ' הידראולי משנה הרבה פעמים את הגובהה שלו,

גם בריו שלי כל הזמן מרגיש הבדל בגובה.

שמעתי שיש אפשרות לנקז אוויר מהמשאבה ואז זה מאפס את הגובה של הדוושה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
הגובהה בקלאצ' הידראולי משנה הרבה פעמים את הגובהה שלו,

גם בריו שלי כל הזמן מרגיש הבדל בגובה.

שמעתי שיש אפשרות לנקז אוויר מהמשאבה ואז זה מאפס את הגובה של הדוושה.

למה שיהיה שינוי בגובה אם המשאבות תקינות? אם יהיה אויר במערכת המשאבות הדוושה תרוץ על ריק ולא תדחוף את המזלג כמו שצריך. כאשר נקודת ההפרדה עולה עם הזמן זה בהחלט יכול להצביע על קלאץ בלוי שדורש החלפה. כדאי לעשות את ההשוואה מול אותו דגם רכב.

פורסם

מערכת התרה הידראולי מכוונת את עצמה עד גבול מסויים אז בהחלט אם ההפרדה מאוד גבוה המצמד פשוט שחוק.

אם אינו מחליק אז אפשר עוד לסוע ברכב.

אם היה אויר במערכת היית מפרידה נמוך מידי או שהדוודה הייתה נופלת למטה.

אני מציע בכל זאת לבדוק את המצב של גובה דוושת המצמד לבצע כוון אם אפשר וואם נדרש ולנזק אויר ליתר בטחון.

• תוכן חדש...