Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
אתה מתכוון להוציא כמעט 100k שקל על רכב וחבל לך על 500?

הבדיקה היא חובה לקניית רכב משומש, לא חסרים המקרים של לקיחת רכב לבדיקה והתגלה שהרכב עבר תאונה משמעותית, שעליה לא ידעו את הקונה, גם בסוכנויות רכב גדולות.

ה2000 שקל הם דמי שריון הרכב בעצם ברגע שאתה משלם הם מתחילים את ה״השבחה״, אם הרכב לא נמצא במגרש אז מביאים אותו אלייך, ואתה יכול לקחת את הרכב לנסיעת ומבחן ובדיקה.

הי

לא הבנת אותי. לא אמרתי שאני לא רוצה לקחת לבדיקה. ברור שאקח.

התכוונתי שכדאי אולי להתמקח על מחיר, לפני שאקח לבדיקה כי אם לא יורידו מ 90 אין טעם לבדוק את האוטו בכלל ולהפסיד את ה 500 שגם ככה אני לא אקנה ב 90.

- את הרכב גררו עבורי לסניף קרוב, לקחו מקדמה של 1000 שקל בטלפון, ללא חתימה על שום טופס.

מחר אלך אליהם לראות מה ייצא מזה.

בלוח יד 2 יש דגמי סדאן, אין סטיישן בגרסה ELITE.

לגבי צריכת דלק- אתה בטוח שזה 1:8? לא נשמע לי הגיוני, מבחני הרכב שעשו בארץ במאמץ הראו 1:11 נסיעה משולבת.

עריכה אחרונה על ידי talhaim2

I30 CW

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עידכון:

הלכתי היום לראות את הרכב. חיצונית נראה יפה ומרשים, נכנס בפנים- צחינה נוראית של סיגריות, מסריח, כל האוטו מטונף, תקרה נראית כמו מיקרוגל שהתפוצץ בפנים ביצה או כבד... ופאנצר בגלגל אחורי. אחלה השבחה עשו לאוטו, התרשמות ראשונית לא טובה.

כיסראות, ידיות, הגה בלויים מאוד... נראה כמו מונית עם 300,000 ק"מ.

גם לא מוכנים לרדת מ 90. תכלס גם ב 70 לא הייתי לוקח.

חוזר הבייתה, נכנסתי לאוטו שלי- וממש נהנה ממנו :lol:

נראה לי אמתין מעט שישתחררו מאזדה CX5 מליסינג, ונחפש כזו. עדיף?

I30 CW

פורסם

אני בטוח שתמצא אחת מיד פרטית. גם אם לא סטיישן, יש לה תא מטען גדול מאוד, אולי לא פרקטי כמו של הסטיישן, אבל אין באירה כי זה מה שנמכר כאן.

תבדוק טוב מה קורה עם המקדמה שנתת.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

הבדיקה היא הכרחית לפני שלב המו"מ כי היא יכולה להשפיע ישירות על המחיר או אפילו תוביל לפיצוץ המו"מ. בכל מקרה ראיתי שירדת מהרכב . כמו שכתבתי מתנהלים כאלו יש להם ביצת זהב. שוק רכבי המנהלים מעולם לא היה במשבר יותר עמוק .

פורסם

בכל אופן להבא אל תנסה לבצע משא ומתן בטלפון. משא ומתן הוא תמיד אחרי שרואים את הרכב המדובר - אחרת אין לכך שום משמעות. בנוסף כשנציג המכירות רואה את הכסף מתקרב - הגמישות גדלה גם היא.

לדעתי זה הרבה אופציות טובות בתקציב שלך. החל מהמונדיאו, האופטימה וגם מזדה 6 ואפילו אוונסיס סטיישן. כמו כן אפילו סקודה סופרב סטיישן יכולה להתאים לתקציב שלך ותהיה מפנקת לא פחות ( אך תהיה בעלת אחזקה יקרה יותר ).

פורסם
עידכון:

הלכתי היום לראות את הרכב. חיצונית נראה יפה ומרשים, נכנס בפנים- צחינה נוראית של סיגריות, מסריח, כל האוטו מטונף, תקרה נראית כמו מיקרוגל שהתפוצץ בפנים ביצה או כבד... ופאנצר בגלגל אחורי. אחלה השבחה עשו לאוטו, התרשמות ראשונית לא טובה.

כיסראות, ידיות, הגה בלויים מאוד... נראה כמו מונית עם 300,000 ק"מ.

גם לא מוכנים לרדת מ 90. תכלס גם ב 70 לא הייתי לוקח.

חוזר הבייתה, נכנסתי לאוטו שלי- וממש נהנה ממנו :lol:

נראה לי אמתין מעט שישתחררו מאזדה CX5 מליסינג, ונחפש כזו. עדיף?

היה די צפוי לנוכח הק"מ הגבוה יחסית שהרכב עבר בליסינג.

המלצה שלי - בסכום הלא מבוטל שאתה רוצה להשקיע, תחפש רכב שמור מאוד, עדיפות לפרטי, גם אם צריך לשלם עוד 10K. קח בחשבון שגם בשוק הפרטי מורידים על רכבים שמורים כמה אלפי ש"ח מתחת למחירון.

בהצלחה

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

תודה לכולם.

עכשיו הכיוון הוא ל I35, או I30CW שנתון 2013/2014 (אם יש הבדלים בכלל בדגם).

צריך שיהיה מפנק, נוח, מרווח, שיהיה USB למוסיקה (דיסק און קי) וחשוב לי מאוד התא מטען. לפני כל כניסה שלי לרכב קודם אני מכניס את התיקים שלי (של הציוד עבודה)לתא מטען.

קראתי שה I35 מפנקת בתוספות ונעימה לנסיעה, אך לא ניתן לפתוח תא מטען מבחוץ, נשמע לי כמו חיסרון ענק וגם אין USB.

כרגע נוסע ב I30CW 2010 לכן "טבעי" לי לבחור ברכב זהה.

מה דעתכם?

*אגב הסוכן הציע לי קיה פורטה 2015 חדשה 0 ק"מ (אני אהיה יד 2, יד ראשונה רשום פרטי) ב 106,000 ש"ח...לא מכיר את האוטו אבל קצת מעל התקציב.

תודה

I30 CW

פורסם

הפורטה היא אחותה של הI35, וטיפה יותר חדשה ממנה וחולקת עמה מכלולים.

אם חשוב לך נפח תא מטען תוכל לחפש גם את גרסת הסטיישן של הקיה סיד , תא מטען יותר מרווח, ועם USB מובנה מהחברה.

פורסם
תודה לכולם.

עכשיו הכיוון הוא ל I35, או I30CW שנתון 2013/2014 (אם יש הבדלים בכלל בדגם).

צריך שיהיה מפנק, נוח, מרווח, שיהיה USB למוסיקה (דיסק און קי) וחשוב לי מאוד התא מטען. לפני כל כניסה שלי לרכב קודם אני מכניס את התיקים שלי (של הציוד עבודה)לתא מטען.

קראתי שה I35 מפנקת בתוספות ונעימה לנסיעה, אך לא ניתן לפתוח תא מטען מבחוץ, נשמע לי כמו חיסרון ענק וגם אין USB.

כרגע נוסע ב I30CW 2010 לכן "טבעי" לי לבחור ברכב זהה.

מה דעתכם?

*אגב הסוכן הציע לי קיה פורטה 2015 חדשה 0 ק"מ (אני אהיה יד 2, יד ראשונה רשום פרטי) ב 106,000 ש"ח...לא מכיר את האוטו אבל קצת מעל התקציב.

תודה

ראיתי את הפורטה מוצעת ב97 , תמשיך לחפש.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
הפורטה היא אחותה של הI35, וטיפה יותר חדשה ממנה וחולקת עמה מכלולים.

אם חשוב לך נפח תא מטען תוכל לחפש גם את גרסת הסטיישן של הקיה סיד , תא מטען יותר מרווח, ועם USB מובנה מהחברה.

קיה סיד סטיישן זה רכב מעולה.

שוב ממליץ לבדוק רנו פלואנס סטיישן דיזל. ייתכן והפרשי העלויות בין מה שתכננת לשלם לבין החיסכון בדלק מדי חודש, מתקזזים.

פורסם

טל תציץ בכל לוחות מבצעי הרכב 0 ק"מ כמו מוטורי, מוטודיל וכו'.

גם הקיא סיד סטיישן נמצאת שם וגם הI30CW.

שתיהן כנראה יתאימו לך. מוצעות שם סביב ה110. זה קצת רחוק מ90, אבל זה רכב חדש ולא רכב מסריח ושחוק.

ראיתי גם סיאט לאון סטיישן, אבל צריך לקחת בחשבון במקרה שלה פרמטרים נוספים. כרכב נשמע כמו הצעה מעולה.

אפשרות שניה זה לסרוק את לוח היד 2. זה שוק של קונים. גם רכבים פרטיים במצב מצויין נמכרים מתחת למחירון כמעט ללא יוצאים מן הכלל.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...