Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ברכב (סיאט לאון 2002 שלטי נוחות רגילים עם מרימי שמשות

אני רוצה לשדרג למפתח הקפיצי אבל עדיין שיישארו המרימי השמשות

האם אחד מאלה יכול להתאים:

http://www.ebay.com/itm/Keyless-entry-system-duplicate-VW-FOB-customized-flip-key-power-window-output-/201103649712?hash=item2ed2b62bb0

http://www.ebay.com/itm/flip-key-remote-central-lock-system-auto-window-up-output-siren-positive-output-/291529940136?hash=item43e089dca8

אם לא אשמח להצעות בתקציב ה100+-

פורסם

האם ברכבך יש מערכת שלטים מקורית? אם כן, ככל הנראה מרים השמשות מקבל פיקוד מנעילות או מאיתותים, ואז לא משנה בכלל איזה מערכת שלטים תרכיב.

אם מדובר במערכת שלטים בהתקנה מקומית שנותנת פיקוד מינוס למרים השמשות, אז שני הלינקים שנתת מתאימים.

אם מדובר במערכת שלטים בהתקנה מקומית שנותנת פיקוד פלוס למרים השמשות, ומרים השמשות לא יודע לקבל גם פיקוד מינוס (יש כאלה שיכולים גם פלוס וגם מינוס) אז יש להוסיף ממסר כדי להפוך את פיקוד הפלוס לפיקוד מינוס.

שורה תחתונה: לא משנה איזה משתי המערכות תזמין, אפשר להתקין אותן ולשמור על הרמת השמשות.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

תודה על התשובה המפורטת,

ברכב מותקן שלטי נוחות לא מקוריים,

אני לא מבין גדול בנושא לגבי הפלוס והמינוס, במידה ואצטרך להוסיף ממסר , איפה ניתן להשיג ומה הטווח עלות?

פורסם

כל מתקין בסביבת מגוריך יוכל לבצע את העבודה.

זה ממש לא מסובך עבור מתקין.

אגב, מבין השניים שפירסמת הייתי הולך על הקיט השני, רק בגלל שעדיין לא הוכח בוודאות שהשלטים שלו באיכות ירודה, בניגוד לסוג השלטים שאני מזהה בלינק הראשון.

יש בעליאקספרס מערכת באיכות עדיפה בסביבות 40 דולר שהזמנתי פעם לחבר. איכות גבוהה בהרבה ממה שראיתי במערכת שהתקנתי ברכב שהיה לי. לינק אני מקווה לצרף כשאהיה ליד מחשב.

אופציה שכדאי לבדוק: ראיתי שיש שלטים מתקפלים לומדים עם תחום תדרים רחב יחסית. כדי להשתמש בהם יש צורך לוודא שהשלט שקיים כרגע לא עושה שימוש בקוד מתגלגל ושהתדרים חופפים.

אם כן, ניתן לעשות את הקידוד בצורה יחסית פשוטה בלי להתקין כלום ברכב.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תוכן חדש...